Отговори
# 135
Ето класацията

Много е горещо...

# 136
Нова на Афито.

# 137
Охоо Мабел е харесал снимката на Мердо която вече минава 1 млн лайка

# 138
Има репортаж с Емре... още малко ще потвърди, че са се оженили, милият. Не знам дали е точно, но смисълът е същият.

https://x.com/i/status/1803459755161034775

Журналист: В последните дни вървят слухове, че г-жа Афра и г-н Мерт са се оженили.
Емре: Какво говориш?
Журналист: Не ви ли поканиха на сватбата?
Емре: Къде и кога се ожениха?
Журналист: Казват, че е фалшива новина, но...
Емре: Сигурно е лъжа.
Журналист: А ако са се оженили и не са ви поканили, ще се обидите ли?
Емре: Не, дори и да са направили такова нещо. Как... къде... Доколкото знам в момента са в чужбина, може там да са го направили, но аз нямаше да мога да отида. Мисля, че ако бяха направили такова нещо, щяхме да знаем. Но нищо няма да казвам, да не излезе, че лъжа. Знае ли се какви ги вършат младите там.

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 10:21 от ·٠•Snejka•٠·

# 139
Снеж , мерси нямам време за репортажа да го погледна ,но сигурно ще е това.
Абе Емре за отчет справка ли го имат журналистите? Я да оставят човека намира.По едно време така питаха и Таро...

# 140
Благодарности от Нима Банк, режисьорът на рекламата на Димес.

# 141
Обещах мисля? Simple Smile

# 142
Добро утро и хубав ден! Sparkling Heart

Скрит текст:

Ознур е в Париж, а Дирен разпуска на море.

Диди, мерси за гифчетата, готини са.

# 143

Таро почива в Бодрум

# 144
Пригответе се за шоу на летището с Акифчо и влюбените гълъбчета довечера..

# 145
Феми Heart Simple Smile

На тема Есе съм след като изгледахме НЛО с майка ми на нея втори на мен 4-ти път и няма излизане.

# 146
Стара, но невиждана.

Ново от ХиШ.

https://x.com/mertramazandbr/status/1803824324878512652?s=46

Утре ще гледам шоуто. Акиф вече дебне сигурно. Grinning

# 147
Сладка реклама да я пуснат я в ютуб ще се заемем.

Хайде от Акиф

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 01:02 от x BlackRose x

# 148
Гюнайдън Nature Sun With Face

Акиф други не ги дебне така ,както тези двамата..  Ааа , грешка .. Хандето и Хаканчо също не ги изпуска.  Там нещата са коренно различни от грозният пиар тук.. То не бе шикалкаване и прочие и фанати за ръце поне аз не съм ги виждала .. не че е задължително  при турците това е знак и като вид потвърджение.. Иначе са усмихнати добре им се е отразила Испания..

# 149
Толкова път за един ПР. Ей къде е Сапанджа. И 1000 снимки щяха да им направят. Бързо, лесно и чао.
 Какво да се прави като Афрам и Ханде са най-интересни и коментирани. Другите двойки имат по 3 фена, затова и Акиф не ги снима. Не съм видяла такъв интерес към Чаатайчовци, Къванчовци и други подобни.

И за твое сведение, рускинята каза, че са се държали за ръце в Испания, но разбира се няма да го направят пред камерите, защото това е ПР.
Сигурно Мерт не може да я диша тая Афра, ма договор. Принуден е. И да я целува трябва.

Уж сте фенове, но изглежда не осъзнавате, че с тези си писания никак не описвате Мерт в добра светлина. Щом ви е такова мнението за него....

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 09:49 от Tinо

Общи условия

Активация на акаунт