Отговори
# 150
Добро утро! Heart Exl

Скрит текст:

Превод на репортажа от летището! Може да съм объркала кой кое казва. Laughing

Акиф: Прекрасно! Видяхме ви заедно. Машаала. Добър вечер! Добре дошли!
Мерт: Благодаря много. Вие как сте?
Акиф: И ние сме добре.
Мерт: По-бързо, по-бързо, по-бързо…
Акиф: Може ли да поговорим малко? Най-прекрасния и дългоочакван момент. Появихте се заедно.
Мерт: И ти ли си сънен?  
Афра: Точно като нас. Но аз нямам сили да правя интервю.
Журналист: Ние с Акиф можем да направим 20 часа интервю.
Мерт: Всички искаме да спим.
Акиф: Тогава да направим така. Да ви направим снимки заедно и да оставим въпросите на любопитните и чакащите встрани. Вашите почитатели са тук. Феновете на СейФер и АфРам.
Мерт: Тук все едно е снимачна площадка.
Фенка: Много ви обичам.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 11:22 от ·٠•Snejka•٠·

# 151
Привет!
Ох не мога да спя от жега.Това е някакъв ад просто...
Колкото до репортажа и другия неприятник Онурката и той беше там все едно нищо не е ставало и не се опитваше да изкара друго преди месеци - нейсе. Важното е ,че ще се работи и на изпроводяк да е каквото ще се прави! Любовта е хубаво нещо ,но не съм фенка на никой била затова , че е ходил с някого.
Вижте какви пожари стават в съседката.
Положително мислете и се усмихнете с едно кафе в ръката. Heart
Пък и вижте каква любов от фенове на летището тези неща са толкова хубави... Heart

# 152
Нови на Буче.

# 153
Както казах на вълна НЛО съм Heart

# 154
Да си направим тази вечер вечер на НЛО? Heart

Нищо ,че вчера го гледах пак ще го гледам..Хем ще има с какво да заместим Чапкъна ;д

Снеже как защо да не ги познае никой Simple Smile сигурно ама толкова са известни в момента ,че това е невъзможно.
Но той Мерт така се движи по принцип де...

# 155
Снеже това в скрития текст е за и "един фен".Машаллах!
Нейсеее.... Heart

Ще чакаме и Мира и Джес да дойдат да се организираме да гледаме филма.
Да кажа само Акиф да си купи нова камера отново много е важно на тази колора е кент флеш... Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 14:19 от x BlackRose x

# 156
Е, показаха се поне. Вече няма мърдане, само дето, докато досега ги събираха, от тук насетне ще почнат да ги разделят – такива са си журналистите, нали сметки трябва да плащат и те. В крайна сметка всеки ще продължи да си вярва в това, което повече му харесва – пиар или не. На мен проблемът ми е, че този посредствен сериал се изкара чудо на чудесата заради драмите има ли, няма ли АфРам, заедно ли са, скара ли ли са се?... Ами да, признавам си най-откровено, че ме е яд, че тези неща, а не стойността на една продукция, станаха критерий за популярността на един серил в последните години. Всеки си има вкус, разбира се.  Ето аз два пъти се опитах да го загледах и не ми се получаваше. Но това да ми предлагат блудкави сценарий и да ми хвърлят двама симпатични младежи да им се радвам, мен като зрител не ме устройва. Всеки си сам си преценява.
Диди, и аз трябва да погледна пак НЛО. Само веднъж съм го гледала и много ми хареса, трябва да го преговоря. На Рамо много му ходи тая визия.
Снежи, и мен винаги са ме радвали известните личности, като почнат "да се крият" с тези шапки. Grinning

# 157

Липсата на Арто и другата много добре се отразява на предаването.
Голяма работа ,че тръгнал напред момчето носи три куфара носете ги вие да видите какво е...Пууу! Къде в днешно време момче да ти носи три куфара...Рядко се виждат такива неща.
Но има напредък като се е изкоренил плевела.

И Гьозде ще се вихри при Арда

Джес Heart Разбрахме сее чакаме и Мира Heart

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 14:42 от x BlackRose x

# 158
Аз този филм НЛО не съм го гледала, какъв му е жанра и сюжета?

Много горещо, не знам как ще се оцелява туй лято. Добре че е студената бира ще се алкохолизирам накрая. А когато съм със хубава книга въобще не ме търсете 😁🍺😎

Зачудих се дали съм от 3те фена... 🤔😃

# 159
Мира довечера всички сме тук чакаме последно Снежка 😍😌

Края е тъжен но ще ти хареса мисля 🤘🏻

# 160
Нови от партито.

# 161
https://ok.ru/video/3780595354135

БГ СУБС

https://turkrutv.net/neopoznannyy-zabytyy-obekt/

Ето и с руски субки ако има проблеми с бг линка аз ще си карам без букви да ми кристал картината.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 20:53 от x BlackRose x

# 162
На мен ще ми е за втори път, да видим сега как ще го приема. А, кърпичките за накрая, Дидке?

# 163
Последни минути до началото ще чакаме всеки желаещ

Снеже като наближим състезанието ще ги пусна сьоз

Есем Heart Sad

# 164
Аз вече почнах да гледам, но не знам дали ще го изгледам докрай тази вечер.

Мислех че името му е Еге, а то било Есе.

С бг не се отваря, черен екран дава.
Почнах го с руските

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 21:22 от Miraland

Общи условия

Активация на акаунт