Отговори
# 165
От раз го простреля Дениз от раз Heart

# 166
Добре стоят един до друг.
На него моторите са му в кръвта, на нея пеенето.
Само не разбирам какво говори гласа зад кадър.

# 167

Мире качвам го в гугъл диска ми дано се обработи по бързо

Heart

Няма така напаст божия като Гьокхан къде ми е снайпераа...

УСПЯХ оттук можеш да го гледаш на бг и не само ти всеки който иска Heart

https://drive.google.com/file/d/1UzAXnysfmVX9xSW2joD6Z9tYDyzCiNx … /view?usp=sharing

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 22:00 от x BlackRose x

# 168
Гонките в които участват са незаконни
Тоя Дженк голяма каша забърка. Аз съм на катастрофата вече.

Щом краят е лош значи ще има инцидент с мотора. Ако не мога тази вечер утре сутринта ще го доизгледам.

# 169
Мира потърпиии няма инцидент по лошо е. Sad

# 170
Поласкана съм, че някой хаби енергия за мен! Това вече е любов!

Филмът не е зле и на второ гледане. Такава гадина като Гьокхан няма, а Дженк просто е потиснат от баща си. Той има някакви амбиции за него, но момчето ги споделя, защото се страхува и иска да му угоди.

Много са сладки Есе и Дениз. Единият с проблемно семейство, другият няма родители, но пък е отгледан от добри жени. Не знам кой е по-зле! Иначе напълно различен Мерт, и то съвсем скоро преди "Рибарче".

Последна редакция: сб, 22 юни 2024, 00:06 от ·٠•Snejka•٠·

# 171
Много! Много Снеж Heart
Всичко стана заради него и без това.

Heart

# 172
Браво на Дженк, престрашил се е да се опълчи на баща си. Радвам се и за майката на Дениз, която намери сили да каже стига.

# 173
Аз чака сега се включвам. Пускам, пък да видим до къде ще изкарам тая вечер Simple Smile

# 174
Гьокхан всъщност е най-големия спойлер на филма.И тяхното усещане на яхтата относно състезанието.
Гьокханееее , не ти прощавам! Бана неее!

# 175
Гьокхан има косвена вина, Есе си носи основната отговорност, че не дочака заключението на лекаря, защото щеше да разбере какво му е. Да, нямаше да се състезава, но можеше да не  бъде толкова горд и тогава да  приеме пари от Дениз.  Сега щеше да е жив.

# 176
Снеже верно ,че си е Гюлсьо от тази гледна точка ама пак ми е нелепо.Младо момче си беше бе!
Всъщност Дениз носи смъртта на Есе на ръката си.Есе се интересува от смъртта си и докато Дениз чакаше НЛО да дойде да прибере нея взе момчето което обича. Всъщност за него беше важно да стане шампион за да спаси работилницата и дълговете да свършат.

# 177
Много тъжен край. А можеше да е иначе.

# 178

Горката как гледаше нагоре много голяма травма е тази последна сцена , а ето и как са го издигали нагоре.

# 179
Афито през погледа на Неслишах.

Общи условия

Активация на акаунт