Отговори
# 555
Оле Диди като почнеш да ми пишеш със сто хиляди турски имена и падам вече с теб,тотално. Не казвам кастинг да му правите бе,ти па . Алергени ,аз лично нямам към никого ,все ми е тая за Буче,жива и здрава,принтера и той грам не ме вълнува. Вълнува ме Мерт и Афра и сериала. Та Бирджан не знам кой /коя е , Акифчо си върши работата ,милия . Сега се сетих и за Хафса,коя е. Тя нали беше партньорка на Бюрсин в един сериал,ако не греша, много му се натискаше на келебеците 😂. Диди накратко не си харесвайте Афра,но коментарите ви понякога просто са много недопустими, наистина. Афра можеше да си пече три месеца ,както и Мерт. Какво направиха те ,тя отиде взе курс, Мерт работи ден и нощ , за да го видим в ролята на Баран. А всички в Х се смляха....да хейтят... направо викам да ходят да си леят куршуми двамата. Или пък Снежи дето викаш "май потвърдиха раздяла "  къде отиде онова "те дори не потвърдиха,че са заедно",чакйте бе това е ПР,те са само колеги,тюх бе. Седнала съм тука да ви пиша редове. Както и да е , спокойна нощ да имате.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 02:00 от Албенаа

# 556
https://www.instagram.com/p/C-JK0tsIpa6/?hl=en

Хоба Акиф онлайн Wink

Нищо не е казала.Изкарала си е хубаво в Америка.

Ех Албенка ще пиша с транслейтър да ме разбираш шекерим по лесно.
Какво става в Х го предадах и вчера аз не отговарям за там. Ама въобще не ме интересува дали са се разделили и са заедно и вени няма да режем както се опасяваха някой за Рамазан Wink
Хафса жива и здрава да е не е важно да я коментираме нея просто казах какво е казала Бирджан не посочвам името на актрисата която го викала ,че не ми се занимава и с нейните фенове ,а аз няма нищо против и нея вече от бая време по далеч от любимците всичко ми е окей с нея така. Аз сериала го отписах още първите серии когато спрях да правя гифове. Минах на един цитат
"Магията умря време е да се върнеш в твоя свят." И хич не ми пука какво става толкова в този реал сега понеже е лято и си говорим е важно да го подчертая.За мен не е проблем да пускам никой никъде все пак се докоснал някак си до Мерт дори и вече да е извън него или в него.
Преди всичко той работи с тази жена асъл това е важното...
Мисля ,че бях ясна. А отговора му ми е ясен ама нейсе да не задълбочавам
 всеки може да гледа и розово и синьо и пимбяно опаа то пак турски Wink
Тя Снежка е по статиите и вестниците белким тя каже или Весето ,че са от една рота Wink журналистките.

Новата песен на Емре която промотира от няколко дни - "Според мен любовта"

https://music.apple.com/tr/album/a%C5%9Fk-bence/1759416282?i=1759416537&l=tr

Моята принцеса Ада на сета Heart

33 еп.
И порция Ферит за успокоение на нервите вместо валидол за ПЕНСИО КЛУБА

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 01:51 от x BlackRose x

# 557
Дидке, още си имам 4 епизода да преговоря😀 Тамън ще ми е прясно за деня на откриването на С2🙂 Тея дни нищо не съм гледала, че нямах време. Сега тамън паркирах багажното на дивана и съм заплюла филмчето на Танер в Нетфликс да ме приспи😀 Шахмарана за уикенда ще го оставя.

Това не знам дали сте го пускали, ама ще го пусна:
"#AfraSaraçoğlu беше видяна за първи път след раздялата си с #MertRamazanDemir. Не отговори на въпроса на журналиста за повтръжиднието от Мерт за раздялата."
https://x.com/TvDunyasii/status/1819134558496866536?t=-HsXBxnH00W7mpRr3MfaeQ&s=19

Лекичка🙂

# 558
И аз се каня на и прекланям цяла седмица на Зейтина и не съм го почнала втория сезон да видим може да го опаткам през уиекенда ако някой хора не ходят на бардак разбира се ;д

Не знам за морските ама тия снимки са ми любими

Продължение за Ишияз и Ломбаго Wink

Гифа където Серенай вдига ръце нагоре винаги ми напомня на моята мила даскалка по физика която ни уби от смях в един час.Жената разправяше със същото жестикулиране как Земята я вдигнала и пуснала надолу при земетръс...Ние разбира се знаем какво е земетръс ,но си беше смешно.

Лека нощ! Heart

# 559
Добро утро! Heart

Скрит текст:

Бени кога съм ти казала на лс да си затваряш устата!? Припомни ми, ако съм забравила. Както ти пишеш каквото си искаш и не съм ти казала нищо, така и ти се въздържай. Ако не ти е приятно в нашата тема, никой насила не те кара да влизаш тука, да ни "пишеш редове" и без тях ще минем. Аз не влизам във вашата тема и да се възмущавам на това и онова, което пишете. Преживявам си шока самостоятелно, направи го и ти. Simple Smile А вече даже и не влизам. В краен случай, драсни 2 реда във фейса, да не правим сеири тук. Simple Smile Смешно ти е, радвам се, смехът е здраве. Не му избираме булки, той е достатъчно разумен да си избере, когато му дойде времето.

Хубав ден!

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 07:30 от ·٠•Snejka•٠·

# 560
Мисля, че Нилсу си има приятел, някакъв рапър, ако не се лъжа. Не ме впечатли много в "Не бой се, аз съм с теб", но и като цяло аз имах по-големи очаквания от сериала, защото по принцип си харесвам такъв тип семейни истории. Иначе напълно нормално да се изсмукват сега "сензации" от нищото. Голям зор да го обвържат момчето с някоя. Ма на 26 години е, в разцвета на младостта, кариерата и популярността си. Има време за тия неща, да се наживее сега, пък като порасне и улегне да се обвързва. И на другите ми любимци и любимки от по-младите редици никак не им взимам на сериозно връзките сега. Grinning

# 561
Джес този и изневери и се разделиха до колкото знам и го говореха доста това.

Сега инстаграм го затвориха в толкова страни.
Шегата на страна този човек е решен да сложи чалмите на хората.

# 562
Джес този и изневери и се разделиха до колкото знам и го говореха доста това.

Сега инстаграм го затвориха в толкова страни.
Шегата на страна този човек е решен да сложи чалмите на хората.

Много ми е интересно тия които си изкарват хляба с това какво са правили днес какво ще правят?

Държавите в които има забрана : Русия,Китай,Иран, Северна Корея и Турция.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 11:25 от x BlackRose x

# 563
Мале, огромен удар по индустрията е това... А и по обществения живот. Дано е за кратко.

# 564
Мале, огромен удар по индустрията е това... А и по обществения живот. Дано е за кратко.
Мисля ,че се опитва да им затвори устите относно бунта за животните ,но пак показва що за безбожник е...

Искам да кажа ,че дори и с ВПН не може да се влиза.

Относно забраната :

Сайта  включва съдържание като престъпления, сексуално насилие над деца, подбуждане към самоубийство и обида на Ататюрк.

На всичкото отгоре пожела хубав петък по най-мазния начин по който може да съществува. Слагай им чалмите то ти е ясна целта.Преди няколко месеца мои приятели като ми казаха:"Ти луда ли си? Каква Турция ще идваш да живееш?" Трябваше да ги разбера колко са сериозни.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 11:44 от x BlackRose x

# 565
Това няма да е задълго ,хората са свикнали със соц мрежи и технологии няма да търпят.. Не е никак добре това особено за дизи индуструята.

Някакви клюки се въртят за тая мацка и Мерт Рамо.. Свободен  човек млад , здрав ,прав живота и кариерата са пред него.

# 566
Фемс мислиш ли ,че Бащицата го интересува какво става?
Той съсипа страната не знам колко може още по зле да стане...
Да видим нас кога ще ни огрее ,че ние сме като слънчоглед
партия накъде се върти някой и ние сме след него.

Сега ме накарахте да погледна за Нилсу.
Последно като е дала интервю е казала ,че разбира се ,че има някой в сърцето и
 ,но сега не е до нея и е почнала да се смее.

Сладко девойче ама не мога да я преценя пак казвам Джихангир е жив квартал.
Навремето и Толгахан ловуваше много там.Ех какви години бяха!

# 567
Интересно, като сега всички тия опасни неща се пренесат в Х и Фейса, и тях ли ще блокират... И аз не вярвам да продължи дълго, със сигурност ще има голямо недоволство, ама знае ли човек какви ги мисли султанът..
Ди, и аз чекнах Нилсу набързо и попаднах на много забавен скандал, който се чудя как съм отървала. Явно рапърът я е обвинил в изневяра, позовавайки се на целувката й с Ерен Йорен в сериала... Grinning оставям линка да кажеш правилно ли съм разбрала - https://www.haberet.com/magazin/nilsu-berfin-aktas-ve-rapci-blok … rtaya-cikti-63836
Добре, че Ерен е умно момче, че по тая логика Берко щеше да има много проблеми по сетовете на Сестрите с него Grinning

# 568
Скрит текст:
Въх ами той нали е с Юзгю аз пък бях чела ,че той изневерил нещо се спореше
ама нали не са личности които следя и ме касаят не съм се интересувала.

Това беше най-спокойния сет който съм виждала имайки
 впредвид какъв ад изживяха с Озан в ЗИ
двамата заедно и плюнките които отнесе за Искендер в Алев.

Нейсее...

Джиханче

# 569

Афра пусна стори - Аз съм просто едно момиче. Явно има начин да се влиза в инстаграма.

Цитат
И аз се каня на и прекланям цяла седмица на Зейтина и не съм го почнала втория сезон да видим може да го опаткам през уиекенда ако някой хора не ходят на бардак разбира се ;д
Мен ли се има предвид? В понеделник съм на работа, евентуално в събота, но не и в неделя. На възраст съм вече. Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт