Отговори
# 540
Привет и от мен! Heart

Мерт и юли месец Heart
Много хубаво видео впрочем..

https://x.com/i/status/1818618026293358640

# 541
Привет и благодаря за споделеното:hibiscus:

# 542
Я да върна вълната на пенсио клуба?
Снеже космодиска сложи ли? Че волтарена е бош лаф история...

https://x.com/i/status/1819019208610455982

Архив - ВОУГ

# 543
Дидке, аз се сдобих с наколенките на д-р Ливайн, че коленете ме "въртят". Laughing

Афра Харвард ли завърши или толкоз демонстрации за курса по английски? А Акиф защо не я посрещна на летището, или не е бил уведомен за часа на полета? Е, бива ли такова нещо?

А това?

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 20:15 от ·٠•Snejka•٠·

# 544
  • Дъблин
Явно трябва да ви честитим бъдещата булка!

# 545
Сет.

От Шахмаран.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 21:31 от ·٠•Snejka•٠·

# 546
Аман от досадници по сета.
Онурката да си уволни всичките охранители чеп зеле не става от тях.
Уж Нетфликс ама като е в хастането ще довтасат осите.

Малко архиви...

Че тя Нилсу му беше колежка във Време за смърт и мандехерцат снимките им от сета..
Сладко девойче ама тотал щета и то като актриса поне във Време за смърт не знам може да е задобряла.
Асъл Акифя къде го дири ми е интересно като има изгода от Мерт да научат нещо пуска , но като е за работата му далеч от Чапкъна и Афра не го боли грам.Пълен жълтурко и смешник!

И да засиля пенсио клуб ломбаго и ишияз отново.

С тази усилена работа на тримата може и без гала за втори сезон да се мине знае ли се?

# 547
Акифчо ще го оставя без коментар, че иначе ще ме блокнат. А за Нилсу не вярвам да има нещо, съчинения са си, според мен, но ще гледаме.

Като стана въпрос за нахални оси - някакъв или някаква ходил/а на сета и видял/а Мерт, снимали в Държавната болница в Бейкоз, извикал/а му да се сдобрят с Афра и Мерт се засмял. Да, ако съм на ОГМ, ще си уволня охраната.

# 548
Чакайте, че Дидка ме подкокороса😅
Тука ли е клуба на пенсиите? Търся си за членство🫢

Аз пък уважавам осите по сетовете. Да са живи и здрави, да гледам нещо🫢

# 549
Оле вие ме убивате от смях 😂. Хммммм.... Харвард ли е завършила вика ,Акиф дори евала му правя,че не отиде на, летището да разбунва духове ,защото не си струва.  Що не сватосате верно Мерт с някоя по ваш вкус. Може да си струва . Like a bomb, 💣  Да не ми кажете после на лс ,че много ми знае устата 😃. Диди какво викаш верно, да отивам и аз в пенсионната възраст,щото гледам Шахмаран 😜,чок гюзел

# 550
Йо пенсията ни е велика.Значи сигурно и гинкобилоба ще ни трябва?
Дъ пенсиооо клуба.

Бени , целувки искаш ли? Или милувки кое от двете? Heart

Ето една Афра,Йешим и Неслишах да видиш ,че съм добро момиче Heart

До колкото разбирам заведението е в Бебек той и Акиф може да е наоколо нали беше писал ,че ще е хубав ден днеска по традиция четвъртък срещу петък той само тогава работи понеже. ;д

# 551
Тъкмо ,Диди мед да ви капе на душичката,че белкем каже "Колеги сме"😜. Акифчо си качва по принцип сторита дори и да не бачка,нали знаете всеки си изкарва хляба някак си. Днес първи август и е четвъртък верно. Избирайте му булка на момчето,нали ви е зетя. Вярвам ,че страхотно момиче ще му изберете. 😃 Само по ваш прототип,да не кажете,че само се заяждам малко Рамо

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 00:02 от Албенаа

# 552
Ама въобще кастинги не му правя хич не го мисли тоя въпрос. Не знам защо като не харесваш дадена личност трябва да се мисли ,че не го харесваш заради човека с когото е.Не може ли да те отблъсква тази личност? Не знам вие имате алергени към МЯ и Буче на мен са ми безлични на равно с Афра. И затова много и не ги коментирам.
Колкото до Акиф тя каза Бирджан как си вади парите ама никой не и вярва. Беше и първата която каза ,че Серенай пияри Мерт Демир после почнаха след нея в хор.Значи има вероятност и Хафса да е резала вени ама може и да няма нали така? По омачкан и тъжен не можа ли да го намериш от Атешовата роля бе джанъм?

Чакай малко да ти разходя Атеш

+ Бонус Simple Smile Много обичам и Илкер Калели да подчертая...

# 553
Дидке, моята гинкобилоба вече си я взимам от цифра време. При това олд скул партида😀 Така че съм си намерила правилното място😆

Ще разходя още малко шахмаранци, че там с тези любовните драми хич не знам какво се случва, ама пък ми харесва да си ви чета😀

# 554
Хладилник с магнити Йо спечели ме от всякъде. Heart

Ех тоя ШахМаран ама разбира се ,че него ще пускаме сега това ни чака.Ти наваксваш ли?

А това леко излизане да кажа ,че за мен просто беше удоволствие да го направя.

И от галата Wink

Успех на сериала на колегата Дениз ама Су Бурджу дъщеря му ли ще играе?

Общи условия

Активация на акаунт