Отговори
# 690
Още зад кадър

# 691
# 692
Здравейте момичета!
За да се уверя ,че и аз  не съм пристрастна показах снимки  и видеа  на Афра  и другите актриси  от серияла  на 2 приятелки /които не са гледали серияла/ и  те категорично определиха всички други  актриси +Пелин+Султан ,като по красиви и сексапилни  от Афра .
Убедих се ,че фенките   на Афра  са пристрастни  и се идентифицират и  вживяват в образа на Сейран . /Афра
Заради  агресивно фенско  очакване Ферит  да е верен на Сейран , прехвърлено и на Мерт  към Афра ,
 принуждават продуцентите да изискват от актьорите  специален пи-ар и контрол над личния им живот.
За всеки нормален зрител  е ясно ,че  всичко  ,което стига до медии и фенове  за  АфРам  е 100% под контрол,сценарий  и режисурата на продукцията.
Това смешно "СКАРВАНЕ" на  въображаемите "влюбени"   АфРам  е за съжаление  с по-висок рейтинг от  рейтинга на серияла ,
а Мерт  е като затворен в клетка.....
Все пак,съдейки по /интереса / паралелните ангажименти на Мерт  се предполага ,че переспективата  е да стане сред ТОП  звездите на Турция

Ами нормално да искаме Ферит да е верен на Сейран, нали се предполага че Ферит е влюбен в Сейран и са главна двойка

anabeell ,
 Ферит е чапкънин и се предполага ,че обича много жени и на никоя не е верен.
Сценарият е по-действителен случай  ,където прототипа   на Ферит  7 години е имал официално любовница  
,а за след това не се знае....
Свидетели бяхме на агресивни фенки ,които принудиха продукцията  ЧАПКЪНИНА да нямал Stuck Out Tongue любовници . Знаем  как провалиха  сценария.
А истерията срещу Мерт ,защото "изоставил"  "любимата"  Афра ще принуди продукцията да  занимава публиката с   АФРАМ  " романтика "и през 3 сезон.

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 20:42 от seungri

# 693
Ада: Много, ама много енергичен, сладък/меден батко. Много го обичам!

# 694
Гримьорът от Шахмаран с надпис : "КРАЛ"👑

Дано това за Чапкъна е вярно😬😬😬

# 695
Ох аз съм заспала не се чувствах добре и съм отнесла ,но до колкото разбирам нищо съществено не се е случило освен че са излъчвали кладенеца с змийски глас ;д

44 еп. Ферит

Голота / Ейлюл и Джем Еп.3

Скрит текст:

# 696
Добро утро! Heart

Скрит текст:

Нетфликс подлъгаха хората, че ще има гала или поне нещо подобно за втория сезон, а са излъчвали от кладенеца? Няма такъв смях. Някои сигурно са чакали Мерт да изпълзи от дупката. Joy Joy Joy Майтапът настрана, но е голяма подигравка. На кого му е хрумнала подобна тъпотия и я е счел за оригинална?

Хубав ден!

# 697

Дидкоооо , джанъм виж какво велико откритие:joy:
мога да се закълна, че мъжа в близък план с брадата  е мениджъра на ашкъма Чаатай  , ако не е много прилича на него .  Какво дири на това събитие и с кого ?  Я , дай подробности нещо с Афра и Мерт ли е свързано ?
https://x.com/Ranar22_/status/1820114665315156256

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 19:18 от femmi2

# 698
Фемс това е вечерта на ОГМ в началото ба сериала.
Те Ерсин и Чаатай също се познават

# 699
Определено ми хареса този сезон на Шахмаран, въпреки сцените с насилие и кръв. Накрая доброто все пак победи. Шахсу и маровете не са умрели, а заспали, доколкото разбрах. Шахмаран умря отново от ръцете на хората... всичко се повтаря. Цикълът се възстанови и всички ще чакат отново Шахмаран, за да получат своя шанс да се поправят. В това число слагам и Джихан, който не е лошо момче, но злобата го заслепи. Като нищо можем да очакваме трети сезон.

# 700
От Оя Доан

Мерт и Олимпия са новите фаворити на екраните

В сериала "Шахмаран", който привлича вниманието на публиката със силния си актьорски състав, хармонията на Мерт Рамазан Демир и Олимпия Ахенк на екрана е високо оценена.

Докато връзката на Мерт Рамазан Демир с Афра Сарачоулу, с която той живее ту негодуващо ту мирно
, често се говори сред феновете му. То хармонията му с Олимпия Ахенк привлече вниманието.
Особено в социалните медии интимните моменти, споделени от дуото от снимачната площадка, привличат голямо внимание от феновете си и се коментира, че енергията между двамата е доста силна. Феновете харесват хармонията на Мерт и Олимпия толкова много, че броят на хората, които искат да ги видят заедно в реалния живот, се увеличава с всеки изминал ден.
Особено през този сезон известността на героите Джихан и Дурмучев подхранва вълнението на феновете още повече. Докато всяка публикация на дуото е обсипана с харесвания и коментари, те бързо напредват към превръщането си в една от най-популярните двойки на екраните с изпълнението си в сериала "Шахмаран".

Шахмаран който интересуваше само фенките на МРД и само МРД Wink

Серенай,Мерт и Бертан с още фигуранти...

Джихан и Ферит АУ - добра идея Wink
https://x.com/i/status/1823077836636270857

# 701
Еха, много фенки има този МРД... не се съмнявам, де. Ама в сериала участват и други,, Серенай и Бурак, например, но те сигурно са с по пет фена.

# 702
Особено Саадет която се е докоснала до Пенелопе Круз ще е с два фена
Серенай която не е слезнала от соципол от топ 10 тази седмица е на трета позиция Саадет 49 и Бурак Дениз -19ти.
Бакалъм какво ще стане.А видях и Афра на 22-ра позиция.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 23:36 от x BlackRose x

# 703
Не бях я чувала скоро Оя Доан... ама доста е пресолила манджата.

Мерт с фенове.

Лека нощ!

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 00:14 от ·٠•Snejka•٠·

# 704
Изглежда жената е объркала фандомите аз не видях
никой да жени Олимпиа и Рамо ама нейсе..

Архиви Wink

Порция Ейлюл и Джем
Еп.4

+18 Wink

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт