Отговори
# 180
Още ЕсДен Simple Smile

Зад кадър на НЛО.

# 181
Добро утро през уикенда. 
Дидко:hugs: гифките са перфе:clap:

# 182
Добър ден! Blue Heart

Скрит текст:

Снеже как защо да не ги познае никой Simple Smile сигурно ама толкова са известни в момента ,че това е невъзможно. Но той Мерт така се движи по принцип де...

Да, разбрах защо са с шапки посреднощ, но те не са невидимки,  хаххахаха. Както и да е... тази е с фенчето от летището.

Филмът те кара да се замислиш, ще коментирам повече, като имам време. Между Мерт и Ипек има много химия, общите им сцени са нежни.

Диди, мерси за страхотните гифки!

Хубава събота и се пазете от високите температури днес!

Последна редакция: сб, 22 юни 2024, 11:27 от ·٠•Snejka•٠·

# 183
Привет! Ето и папарашки снимки на Буче и нейното момче от Бодрум.

И едно видео с Таро отново заловен от папараци по плажовете

https://x.com/Lila__RL/status/1804401731314290744

Да се върнем на летището Simple Smile

Гледаемост на рекламата в Х - 11.5M

https://x.com/dimesclub_tr/status/1801608382954053632

Снеж дълбок замисъл има филма и определено още от самото начало имаш сигнали ,че ще е с лош край.Трите желания - кончета.Последното му желание - Гьокхан.Усещането за страх преди състезанието.

# 184
Как се казва девойчето от гифките ?  Познато лице , гледала съм я някъде или мяркала:rolling_eyes:

# 185
Феми - Ипек Филиз Язъджъ Simple Smile Игра в Ашк 101 и в един сериал с Серкан Чайоулу и Мелиса Памук съм я гледала.

https://www.instagram.com/p/C8g3CXoq9VR/?hl=en

Още зад кадър на Dimes Heart

Ето и за феновете на АфРам от мен.В другата тема в която членувах има няколко момичета които много уважавам те знаят кои са - Нека това е за тях!

# 186
Феми, ако си гледала "Не пускай ръката ми", тя беше Джейда там, приятелката на Арда/Емре бей, братът на Дженк/Алп.

# 187
Въх аз тази информация не я знаех Снеже..Сега си спомних ,че и с Нюргюл игра в някакъв сериал и Емре Бей ,но него не съм го гледала бяха в завлякли момичето той нямаше и успех.

И разбира се смъртта на Есе....

# 188
Последните му думи много докосват: "Дениз, преди теб бях неидентифициран забравен предмет. Моето желание стана реалност. Ти го направи. Изпълни обещанието си. Когато исках да бъда шампион, исках само теб до мен. Не мога да повярвам, но и това се сбъдна."
Две загубени души се срещнаха и ликуваха за малко. Обикнаха се, но щастието им не продължи дълго. За нея, срещата с него и даде увереност в собствените сили. Ако не беше той, нямаше да се яви на прослушването и да сбъдне мечтата си. За него... не знам, но не тя е виновна за края му. С нея и без нея, той си е такъв...

# 189
Последните му думи много докосват: "Дениз, преди теб бях неидентифициран забравен предмет. Моето желание стана реалност. Ти го направи. Изпълни обещанието си. Когато исках да бъда шампион, исках само теб до мен. Не мога да повярвам, но и това се сбъдна."
Две загубени души се срещнаха и ликуваха за малко. Обикнаха се, но щастието им не продължи дълго. За нея, срещата с него и даде увереност в собствените сили. Ако не беше той, нямаше да се яви на прослушването и да сбъдне мечтата си. За него... не знам, но не тя е виновна за края му. С нея и без нея, той си е такъв...

Снежеее искам кърпиии Есем бениммм ...
Толкова жертвоготовен права си може би щеше да го промени ако имаха време да се опознаят.А неговата съдба...Никак не е лека била с този кратък живот и този нелеп край на живота му.

#mood

# 190
Щели да ходят на почивка с яхтата на настоящия шеф - Онурката.

Цитат
Обявен е новият ваканционен маршрут на Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир. Двойката, която ще има почивка в Гьочек, ще отплава към сините води с яхтата на продуцента Онур Гювенатам.

Партньорка за филма, предлагам Демет Йоздемир. Малко е по-големичка, но тя и Серенай е по-голяма.

# 191
Като изключим лошия край филмчето е интересно. Всъщност краят може да се определи едновременно и като тъжен и хубав. Тъжен защото Есе умря и хубав защото Дениз реши да продължи напред и да следва мечтите си.

# 192
Снеже и Слухаря писа.Но Онурката сигурно ще умира ,че се сетил да прави добри дела.Ама като се замисля може да им организира екипен круиз и Емрето да удари една песньовка ,че да е по евтинко все пак трябва да се мисли за мазота на яхтата.
Наистина се забавлявам вече с тези хабери.
Кешке да бяха отишли някъде из Шри Ланка или Индия може би щеше да има покой.

И гифки от бекстейджа Heart

Демет ли? Аз нея искам за Кире. Мисля ,че е някоя не много известна пази боже от дървета разбира се.

# 193
Хахахха, то и там ще се намери някоя рускиня да запечата момента.

# 194
Хахахха, то и там ще се намери някоя рускиня да запечата момента.

Абе все имаше начин да е по нормално положението.
Нейсе ще видим колко е верен и този хабер Simple Smile

Малко СейФер на лятна тематика

И още Есе Heart

Heart

Общи условия

Активация на акаунт