Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 432 165
  • 13 803
  •   1
Отговори
# 13 515
Възраждане ще са трети според мен. Обаче изпитвам съмнение, че може да влезе МЕЧ за сметка на проценти от ИТН. МЕЧ, ИТН и БСП ги виждам на и около прага.

# 13 516
Не знам нищо за МЕЧ, но сигурно са популисти и патриоти. Други типове партии нямат шанс да влязат

# 13 517
МЕЧ са хората на Радостин Василев и от това което сме видели са сходни с Величие. На миналите избори бяха около 3 процента, този път очаквам да паднат на 2. Хората видяха какво представляват "екзотичните" партии и според мен ще гледат да гласуват за партия, която със сигурност се знае че ще бъде парламентарно представена. Затова мисля, че част от разочарованите от Величие и МЕч ще се пренасочат към ИТН.

# 13 518
  • софия
Виолета Комитова, която харесвам като професионалист, се е прехвърлила към меч. В политически план силно се разочаровам от нея. Първо Янев, сега меч.

# 13 519
  • София
След "Величие" само МЕЧ ни липсва...

# 13 520
Снощи Асен Генов показа снимка от мероприятие на Величие в Разград. Залата беше пълна.

# 13 521
Нито МЕЧ, нито Величие ще минат 4-те %, но вероятно ще си осигурят субсидия.

# 13 522
  • Разпиляна във въображението
Виолета Комитова, която харесвам като професионалист, се е прехвърлила към меч. В политически план силно се разочаровам от нея. Първо Янев, сега меч.

Уф, неприятно. И аз я харесвам.

# 13 523
Снощи Асен Генов показа снимка от мероприятие на Величие в Разград. Залата беше пълна.

Toчно за там се съмнявам да са отишли без финансова мотивация, а и зависи колко е голяма залата, има и такива със 100 места

# 13 524
  • София
Дано да има висока избирателна активност, за да може тези партии да гледат парламента отвън.

# 13 525
Едва ли. По - скоро ще е по - ниска и вероятността да влязат, никак не е малка.

# 13 526
Комитова нищо не направи в Парламента, нито като министър. Плаха, неуверена жена, гледаща някъде да не сгафи. Не чухме да е внесла някакви законопроекти, не се изявяваше по медии.
Шишков и Цеков бяха много повече на място.

# 13 527
  • Разпиляна във въображението
Добре, добре. Нищо не е направила Simple Smile

# 13 528
И аз харесвам Комитова, но не  харесвам партиите, които я издигат.

# 13 529
От друга страна пък това е бастион на "класическото" ДПС, колкото повече се бият за баницата, толкова по-добре.

Комитова сама по себе си изглежда много сериозен човек, но с МЕЧ.. Rolling Eyes
Както и този митническия Здравков ли беше, голямата работа и спец и накрая във Величие.

Тези избори толкова неща ни откриват.

Общи условия

Активация на акаунт