Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 432 140
  • 13 803
  •   1
Отговори
# 45
Аз пък смятам че 1,5-2 процента за партия която съвсем доскоро събираше  17-18 000 души (под 1 процент) е доста добре.

# 46
# 47
  • София
Статията в Капитал е платена, без мен, не ги одобрявам така или иначе.  Аз чух за Величие тези дни, изгледах някои клипове. Но не са ми съвсем ясни, най-вече защо да са престъпни. Стана ми интересно, така че отивам да търся достъпни източници.

# 48
Не съм вярвал, че ще го кажа но Колю Добрев е прав - Величие детронира Възраждане. И да - голяма грешка, че никой не заложи на идеи.

Те нямат идеи!
Те имат желание да грабят пари.
Еми като нямат идеи ще слизат надолу. Нали чухте Райчев - като чисти числа (не говорим за проценти) всички слизат надолу, дори Герб. Само ИТН качват и то с малко.

# 49
  • София
ако Възраждане бяха взели около 20% и бяха втори, нова сглобка беше задължителна и коалирането срещу тях щеше да бъде много по  лесно и всички евроатлантически партии щяха да имат оправдание за новата сглобка. сега това ще е далече по-трудно

# 50
чакаме бойко премиер, делянчо вице или външен или вътрешен министър.

може да се каже успешни избори защото можещите спечелиха. неможачите леко спаднаха. от това по-добър резултат до сега не сме имали. по-добър на следващите ако им се занимава пак.

много ми хареса как на един трябва да подавма карта, друг да ми бие печат, трети да ми отваря урна. баси майката милино човека в работа за 1 човек. 1 машина в една секция в града дала фира сутринта, у варна също има неработеща, у русе май също. егаси смешките.

# 51
  • София
Хора, ако гледате само канал1 , бтв и нова и четете само капитал, нямя как за знаете за Величие, или поне да придобиете по -истинска представа за тях.
Има youtube канали , информирайте се.

Споко, някои знаем какво става във Ветрино. Като стана въпрос, как върви изплащането на дивиденти?

Това към мен ли е въпрос?

# 52
  • Варна
Може ли линк към тази статия, ако се сещате?
пет поста по-нагоре Simple Smile
Младите не знаят кой е Етиен Леви.
Без да съм млада, аз също не зная. Малко подсказки?

# 53
ако Възраждане бяха взели около 20% и бяха втори, нова сглобка беше задължителна и коалирането срещу тях щеше да бъде много по  лесно и всички евроатлантически партии щяха да имат оправдание за новата сглобка. сега това ще е далече по-трудно

Дори тогава нямаше да направят нова сглобка. ПП-ДБ нямаше да имат осбяснение как работят с ДПС дори като сглобка срещу Възраждане. Веднъж вече го направиха и не сработи.

# 54
И в интервютата на ППДБ, и в интервютата на ГЕРБ се говореше, че срещайки се със симпатизанти, са им казвали, че не искат повече такива експерименти, като сглобката, която направиха. Дано да се вслушат в хората.

# 55
Етиен Леви вече десета година(дванадесета, тринадесета?) е ментор в „Като две капки вода“ Отделно беше и в други музикални предавания. През 2013 г. участва в предаването „Музикална академия“ по TV 7.
През 2020 г. участва в музикалното предаване на Нова телевизия „Маскираният певец“ като гост-участник в ролята на Шотландеца. Младите непрестанно гледат музика.
Отделно Етиен Леви е човекът печелил трето място на Евровизията с група Трик през 1987. Човекът създал "Усмивката".
Усмивката...тя събира двама млади, през върхове и звездопади...

Лейди К, и тогава кой с кого да бъде? след като избирателиет не искат такива експерименти и ПП-ДБ с Герб и ДПС не може с кого може? С Възраждане и БСП не става заради геополитиката. А ПП-ДБ сами превърнаха ИТН в свои основни врагове.

# 56
  • София
Младите не гледат телевизия, рядко се интересуват от музикални формати и бг музиката, която слушат определено не е от миналия век.

# 57
Според мен - на нови избори.

Искам да изкажа голямо извинение на всички, които смятаха че Възраждане са достигнали тавана си. До последно не вярвах, посипвам си главата с пепел.  Няма какво да крия - изненадан съм
Изненадан съм и от страшно високия резулат на БСП. (очаквах да се борят със зъби и нокти за 8,0 процента)
Изненадан съм и от резултата на Величие.
Другото го очаквах около  около 26 процента за Герб, 14-15 за ПП-ДБ, на кантар с ДПС и Възраждане около 6-6,5 процента за ИТН, 1,5 -максимум 2 за  Солидарна България.

Извинявам се, изглежда аз вече не съм в час със политическите събития в България, но кои са тия Величие. Аз за първи път чувам че има такава партия. Осъзнавате ли в какъв странен свят живеем. Уж сме супер информирани, защото имаме на разположение най високотехнологични средства за предаване, разпространяване и научаване на информация каквато искаш, но това всъщност ни превръща в неинформирани хора. Парадокс. Свободният достъп до информация я ограничава. Понеже е напълно свободна и достъпна за всеки, не се филтрира от един източник, както е било в миналото по време на печата като основен носител на информация за околният свят, който да представи пълната картина, ние всъщност научаваме само това което искаме да научим, това което ни е интересно, и това ни прави неимформирани.

Това което ми направи впечатление на изборите е че видях гласоподаватели с фланелки на Вагнер. Военната групировка воюваща в полза на Русия из Украйна и Африка, за да сложат ръка върху ценни ресурси с които Путин да продължи да воюва. Хем ми стана кофти, че има хора в центъра на София, не са някакви необразовани хора, не са от етнически или религиозни малцинства, ми на мен мясаха, които се кефят на Вагнер, които с какви ли не зверства са известни. Хем се почувствах добре, че вече сме достигнали до такова цивилизационно равнище, че можеш да си малцинство, което със сигурност дразни много силно мнозинството, но имаш пълната свобода да отидеш да гласуваш с фланелката на Вагнер, и никой никакъв проблем да не ти направи, нито полицията на входа, нито околните граждани със съвсем противоположни политически виждания, ама крайно противоположни. Пълна свобода. И дано тия с фланелките на Вагнер, го осъзнават това, и го ценят, защото те се борят за точно обратното. Осъзнато или не. За фашизъм, което е несвобода.

# 58
Младите не гледат телевизия, рядко се интересуват от музикални формати и бг музиката, която слушат определено не е от миналия век.

Това категорично не е вярно.
А Етиен Леви не  "музиката от миналия век", той е ментор в "Като две капки вода" - предавания в които се се появавали Мара Отварачката, Дара , Рафи и куп псевдозвезди по кои младите са луди
Ако твърдиш че рядко се интересуват от музикални формати, значи не следиш тенденциите. По тези предавания непрестанно има телефони гласувания и непрестанно младите звезди - Михаела Филева, Дара, Джулия Бочева - печелят с голяма преднина.

Впрочем за Етиен Леви, са гласували и 40-45 годишни, които го помнят "музиката от  миналия век"

# 59
Вагнер-Величие.
Много си близо.

Общи условия

Активация на акаунт