Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 432 129
  • 13 803
  •   1
Отговори
# 60
ПП-ДБ потвърждват, че ще са опозиция на Борисов и Пеевски. Така за мен това на 99,99 процента реши въпроса - няма да има правителство

# 61
  • София
Лорде, аз не оспорвам качествата на Етиен Леви и неговите изяви. Просто ти казвам, че за младите той не е идол, за който да гласуват. 
Аз спирам засега този спор, ще излязат резултатите и пак ще си говорим. Освен ако тогава не започнеш да твърдиш, че младите в Севроизтока са с най-богата музикална култура.Smile

# 62
  • София
Една от агенциите дава 121 депутата на ГЕРБ и ДПС общо. За първите не е вярно, че гласуват под строй само, има хора, които принципно ги подкрепят. Аз вече се въздържам да гласувам за тях, но все пак разчитам на тяхна коалиция. Толкова гласове под строй не се вземат.

# 63
Лейди К, и тогава кой с кого да бъде? след като избирателиет не искат такива експерименти и ПП-ДБ с Герб и ДПС не може с кого може? С Възраждане и БСП не става заради геополитиката. А ПП-ДБ сами превърнаха ИТН в свои основни врагове.

Най-логичните 3 варианта:
1. Коалиция ГЕРБ - ДПС - ИТН
2. Правителство на малцинствата - ГЕРБ + ИТН с подкрепата на ДПС
3. Ако ГЕРБ + ДПС имат 121 гласа, може ГЕРБ да управлява еднолично, с подкрепа на ДПС, без коалиция.

# 64
Защо да няма правителство? Спечелиха можачите. Знаем, че Бойко е отговорен и загрижен за държавата политик. Нека направи правителство.

# 65
  • Другата България
Младите не гледат телевизия, рядко се интересуват от музикални формати и бг музиката, която слушат определено не е от миналия век.
Факт.
При това ако някой млад човек гледа Капките надали следи точно присъствието на Леви в тях, той така или иначе се появява достатъчно рядко, надали това име им говори нещо. Надали Етиен Леви точно ще е фактор за някакъв изборен резултат.
Но пак казвам - аз за “Величие“ чух днес за първи път.

# 66
  • софия
Колко да са толкова?
Достатъчни са, защото избирателната активност е ниска. Ако беше най-малко 50+% нямаше да имат такова значение.

# 67
Какъв северизток Етиен Леви е в 24 МИР- София? Любопитно ми е колко са взели Величие в този район, дотогава спирам спора.

# 68
правителство ЩЕ има. лейди ви го е дала даже . вариант 1 ще бъде. или 3.

# 69
Ако трябва да съм честна, от нищо не съм изненадата, единствено от ДПС, не точно от партията, а от българите. Наистина ли турска партия е единственият ни избор? Наистина ли Турция и малцинствата ще решават какво ще се случва в държавата? Пеевски е просто черешката на тортата. Ама, не съм изненадана, че пак издигаме доказани престъпници, ето, даже си имаме и чисто нови в лицето на Величие.

# 70
И аз днес чух за това Величие, но като разгледах за кой става дума се сещам, че съм виждала колеги да гледат клипове с тях.

# 71
ДПС отдавна не е турска партия, а олигархическа
От Турция на последните парламентарни избори 2023 дойдоха 65 000 гласа. Преди тридесет години идваха 600 000. После 350 000, после 120-130 000
В ДПС има ред еничари като Росен Владимиров, Цонев, Пеевски, Искра Михайлова...

# 72
Осъзнавате ли в какъв странен свят живеем. Уж сме супер информирани, защото имаме на разположение най високотехнологични средства за предаване, разпространяване и научаване на информация каквато искаш, но това всъщност ни превръща в неинформирани хора.
В неинформиран човек те превръща запълването на информационната среда с шум, вместо с информация, който неправилно мислиш че е информация.

# 73
  • Пловдив
Моите впечатления: За първи път от последните три години има безспорен победител. Но правителство пак няма да може да се направи. Жалко.

# 74
Защо? Има варианти или ББ си не може?

Последни данни за избирателната активност има ли?

Общи условия

Активация на акаунт