Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 435 783
  • 13 802
  •   1
Отговори
# 75
ХИлоу/по Пловдивски/.
Карбовски достатъчно подложи на Марков и Величие,не само той,та съм запозната отдавна.Не ми се коментират Марков,Ивелин Николов и бившият сводник Киро Брейка,сиреч основните лица на въпросната партия.

А за резултатите-ами,чакам си правителството на Герб и ДПС/подгряват и за ИТН слушам/,нека 🙃

# 76
  • Другата България
Защо да няма правителство? Спечелиха можачите. Знаем, че Бойко е отговорен и загрижен за държавата политик. Нека направи правителство.
Няма да има само ако ББ се уплаши, или отново някой му извие ръцете, в което не вярвам.
Доколкото чух в новините, на въпрос кой евентуално би бил МП ТОЙ е споменал, че няма да е МГ, което значи, че може самият ТОЙ отново да се кандидатира. И дано, за да мирнат накрая и поддръжници, и членове, и обкръжението му, да си дойде всичко на мястото и да се върнем към познатото.

Другото, което си мисля е, че може и да има правителство на малцинството с подкрепата на ДПС, ако /а май ще/ имат над 121 гласа общо. Тогава и ИТН няма да са им необходими.

# 77
  • София
Любо Жечев, който го следи, отдавна знае за Исторически парк, съответно Величие. В момента снима филм за тях, а днес беше в секцията в селото им и се включваше оттам. Информация има, само че е в бтв.
Все пак се радвам да видя Тесла, мислех, че ни е зарязал. Simple Smile

# 78
Просто ти казвам, че за младите той не е идол, за който да гласуват.
Не е нужно да им е идол, защото младите май са най-малко гласуващата част от населението.

# 79
  • София
Слабата избирателна активност доведе до този висок резултат на ДПС! Техните избиратели от Турция гласуват под строй, а българите в България изпсуват системата и ги домързява да се разходят до урните. Срам!

# 80
Защо? Има варианти или ББ си не може?

Последни данни за избирателната активност има ли?

Около 31 процента. Доста под 40-те преди година. Нека пак направят през юни изборите, в най-голямата жега, точно когато хората отиват на море. А можеше и през юли, когато младежите ще гледат Европейското. И когато жегите ще са още по-големи. Аз днеска излизах, за две минути на един светофар слънчев удар щях да получа  в 11,00

Аз лично за пръв път чух днес за Величие. Не са се появявали по телевииите, нито са интервюирани от големите вестници.

# 81
Слабата избирателна активност доведе до този висок резултат на ДПС!
Просто демография. Ако гласуват повече хора ще имат още по-висок процент.

# 82
  • Другата България
Слабата избирателна активност доведе до този висок резултат на ДПС! Техните избиратели от Турция гласуват под строй, а българите в България изпсуват системата и ги домързява да се разходят до урните. Срам!
Не само в Турция, а и у нас.
Ниската избирателна активност доведе и до % на ГЕРБ. Абсолютно мобилизиран твърд електорат, както всеки път, разочаровани хора, подкрепили ППДБ предходния път /макар и малко/ - и воала - общо 121 депутатИ. Евентуално.
Честито.

# 83
Ето за новата "звезда" величие

Да пази Господ, но руzия никога не е спирала да налива бетон в петата колона.
не са спирали, а и си им връзва. даже изборите спечелиха с много сега.

# 84
Защо? Има варианти или ББ си не може?

Последни данни за избирателната активност има ли?

Около 31 процента. Доста под 40-те преди година. Нека пак направят през юни изборите, в най-голямата жега, точно когато хората отиват на море. А можеше и през юли, когато младежите ще гледат Европейското. И когато жегите ще са още по-големи. Аз днеска излизах, за две минути на един светофар слънчев удар щях да получа  в 11,00

Аз лично за пръв път чух днес за Величие. Не са се появявали по телевииите, нито са интервюирани от големите вестници.
YouTube е пълен с техни изяви.
31% 😖

# 85
А можеше и през юли, когато младежите ще гледат Европейското.
То и сега е ясно, че хората се интересуват повече от футбол отколкото от избори.

# 86

Не е само до демография. Постоянно казвам, че е грешка да броят хората по местоживеене. Все повече хора се изнасят в Западна европа - най-малкото на гурбет по 9-10 месеца - а се водят в България. Ако този проблем се реши ще "преоткрием" около два милиона.

Сирос, по YouTube гледам само музика и  фентъзи филми. Достатъчно ме товари политиката, че и в нета да я търся.

# 87
  • софия
Точно обратното. Техните избиратели са краен брой. Колкото е по-висока избирателната активност, толкова техните гласове губят тежест.
Доказва се от цифрите в годините.

# 88
Няма как да накараме младите да гласуват, дъщеря ми никога не е гласувала, днес водих спор с млади колеги, те не разбирали от политика и за това не било тяхна работа гласуването.

# 89
няма и нужда. сами се справяме добре в избирането на най-подготвените.

Общи условия

Активация на акаунт