Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 435 814
  • 13 802
  •   1
Отговори
# 255
Преди известно време една приятелка, която по работа общува с хора от политиката (основно от 1 партия), спомена какво доверие имали сега на "полковника" и как щял да вземе много гласове, които при предишни избори отивали при въпросната партия. Нямах представа за какъв полковник говори и защо изобщо трябва да ме вълнува. Но всъщност е ставало въпрос за Величие.
Полковника е доста сладкодумен и лесно достига до плоските мозъци, но ако се замислиш над приказките му са една гаща плява.

# 256
Аз се надявам ГЕРБ да направят правителство с ДПС и евентуално ИТН. Не знам колко ще издържи, но не може избори след избори, аман вече.

# 257
Току-що ги гледах Марков и другия от Величие по БНТ. Не звучаха много хард всъщност. От Възраждане се различават принципно, защото те на са за излизане от ЕС и НАТО и търсят проблемите на България най-вече на вътрешно ниво, в корупцията. Пита ги водещия за политиката им спрямо войната Русия Украйна и те казаха, че са за българския интерес и преди да ни внушават от ЕС да имаме участие там, първо да се направи анализ какви са възможностите на армията и от този род. Тук ме загубиха малко, въпреки че добре почнаха, че са ок с хуманитарна помощ. Медиите ги проспали, агенции и т.н., прави са, това е истината, щели да работят за демокрация в медиите, а не медиите да са слуги на властта. Даже едната анализаторка заключи, че наподобяват начина на говорене на ПП. За военните обучения казаха, че били просто бизнес, имало много такива, на Домусчиев били се обучавали от Мосад, защо не ги питали тях. Имало такива във фитнеси и от този род. Нямали стрелбище и т.н.
нуждаем ли се от още информация че са руски слуги?

Аз се надявам ГЕРБ да направят правителство с ДПС и евентуално ИТН. - точно това и ще получим. и така трябва. бойко трябва да спре с идеята да рита полумъртвите пп вече и да хваща по-важните неща.

# 258
  • София
Ама виж, ще се изненадаш ли колко огромно мнозинство българи без да са ничии слуги не искат пряко участие на България в тази война? Как стана така, че българския интерес стана мръсна дума.

# 259
  • София
Аз се надявам ГЕРБ да направят правителство с ДПС и евентуално ИТН. Не знам колко ще издържи, но не може избори след избори, аман вече.

Ако Възраждане станат трети и то с по-голяма преднина, и след появата на това ново чудо Велечие, тази комбинация ще е крайно наложителна.

# 260
  • Пловдив

Всички социолози отчитат, че само с две партии нама да стане. Трябват три.

# 261
Видяхте ли им профилите във фейсбук, на двамата и на самото Величие? Никой от моите познати не ги е чувал. А в профила им хора от Сащ, Белгия, Италия ги приветстват.
Какво ли ще излезе това, нещо ни натрисат пак.
От този край съм, но така и нямам познат посетил този скъп Исторически парк с цена  на билета 50 лв. Сега я видях в сайта на парка.

# 262
Ама виж, ще се изненадаш ли колко огромно мнозинство българи без да са ничии слуги не искат пряко участие на България в тази война? Как стана така, че българския интерес стана мръсна дума.
И аз не искам,ама не се ловя на възраждане,величие и прочие тралала.
Костадинов бил спрял военна колона ,ама някой друг път 😆

# 263
Не вярвам ИТН да подкрепи ГЕРБ, поне не очевАдно, иначе е възможно.

На мен ми е интересно кой стои зад Величие.Не съм ги и чувала.

Много е  разочароващо нежеланието на хората да гласуват. След толкова години лъжи, нормално, но тъжно.

# 264
европейски парламент  Герб 24,0 -  ПП -ДБ 15, 8 -14,7 Възраждане - 14,5 ДПС - 7,5 БСП, - 6,0 ИТН. - 4 процента величие - 2,7 - 2,2 ВМРО  - 0,7 БВ

95 паралелно преброяване

# 265
Въпросният Ивелин по БТВ току-що: дори не е наясно, че парламентът е законодателен, не изпълнителен орган… wtf?!
А полковникът, който всъщност не бил полковник, говори за наркомани-журналисти без дипломи…
И тези са за национализация на всичко частно. Да си знаем.

# 266
Социолозите май точно предричат ГЕРБ-ДПС-ИТН. Защо да е нужна друга партия, гласовете би трябвало да стигнат, нали?

# 267

Не вярвам ИТН да подкрепи ГЕРБ, поне не очевАдно, иначе е възможно.

На мен ми е интересно кой стои зад Величие.Не съм ги и чувала.

Много е  разочароващо нежеланието на хората да гласуват. След толкова години лъжи, нормално, но тъжно.
един другар стои зад величествените

# 268
А изказването му за Левски и Ботев?На Михайлов..

# 269
Социолозите май точно предричат ГЕРБ-ДПС-ИТН. Защо да е нужна друга партия, гласовете би трябвало да стигнат, нали?

Не е сигурно. Зависи дали влизат Величие.

Полковник Марков твърди че вота за Величие е 12-17 процента, но са окрадени.

Общи условия

Активация на акаунт