Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 435 778
  • 13 802
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Kristinia, и аз имам подозрения, че ни натрисат нещо, но не от руска, а от другата страна. Просто няма логика. Или другият вариант някакво самосиндикално новообразувание, има ниша за такова.

# 271
Социолозите май точно предричат ГЕРБ-ДПС-ИТН. Защо да е нужна друга партия, гласовете би трябвало да стигнат, нали?
Те стигат, но нали Слави се бори срещу ГЕРБ или и той ще прави сглобка

# 272
Аз на Слави му нямам доверие.
Хора, които са били зад БСП (или още са, не знам), сега са зад Величие. Това знам.

# 273
Социолозите май точно предричат ГЕРБ-ДПС-ИТН. Защо да е нужна друга партия, гласовете би трябвало да стигнат, нали?
Славито има друга борба. Забрави герб громи ппдб, сега ще се напряга с величието.
Славун е гола вода. И лъжец.

# 274
А изказването му за Левски и Ботев?На Михайлов..

Може ли накратко? Пропуснала съм го, за мен са почти непознати, не допусках, че може да са парламентарно представени.

# 275
Ако партия "Величие" влезе в парламента, ще поиска ревизия на българската икономика и оценка на проблемите, свързани със зелените политики, както и публично да се обяви каква е готовността на българската армия и обществената подкрепа за потенциално участие във войната в Украйна.

Това заявиха за БНТ Ивелин Михайлов и Николай Марков от формацията.

# 276
Хора, които са били зад БСП (или още са, не знам), сега са зад Величие. Това знам.

За Христо Иванов ли говорим? който направи съюз с Мая Манолова  за кандидат кмет и после участва в кабинет с БСП? Или за Кирил Петков? който стана премиер с подкрепата на БСП и предложи потомък на ДС за кандидат-кмет?

# 277
Каква е логиката ХИ и КП да подпомагат Величие? 😃😃😃

# 278
Може би повече от половината от предадените протоколи са с грешки”, каза председателят на ОИК-София Полина Витанова.

ами адмирации!

# 279
И аз му нямам доверие на СТ, но не мисля, че ще си изпусне “почитателите”. Вижда какво става с ППДБ. БСП са с отчайващ резултат, не знам дали ИТН няма да ги стигнат с гласовете от чужбина.
За Възраждане, бях писала и преди, познати интелигентни хора гласуват за тях.
Не знам с какво печелят доверието им.
И  кои са Величие… при такава избирателна активност, ако са вътре…

# 280
За БСП се оказах прав - под 8 процента. Тази вечер мен ме изненада с две неща

1. Резултата на Величие
2. Спада на Възраждане.

Всичко останало го очаквах.

# 281
  • Пловдив
Славито има друга борба. Забрави герб громи ппдб, сега ще се напряга с величието.
Славун е гола вода. И лъжец.

Сега е ред да громи ГЕРБ. Пак. Simple SmileПП са на 3то или 4то място, та няма да му се занимава с тях.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 01:18 от marzeliva

# 282
Цитирам дословно Ивелин Михайлов от негово интервю"За мене Левски и Ботев не са светила,много уважавани хора са,много смели,но те не са успели да освободят България и не е достатъчно просто да умра,а трябва да направя така, че да победя,за да мога да вдъхновя хората".

# 283
Аз си мисля, че Слави играе с ДПС и сега при нужда ще подкрепи правителство на ГЕРБ. С тези резултати нито ГЕРБ, нито ДПС ще искат нови избори.

# 284
100 процента паралелно

25,1 Герб   -16,0 ДПС - 14,6ПП- ДБ - 14,2 Възраждаане - 7,3 - 6 ИТН  -4,3 - -2,9 МЕЧ - 1,7 Синьа БГ - 1,3 Солидарна БГ.

депутати
66-45- 40 ПП-ДБ-39 Възраждане-20 БСП-16 ИТН -12

Общи условия

Активация на акаунт