Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 435 602
  • 13 802
  •   1
Отговори
# 540
Тесла естествено че мнозинстово определя. Но когато мнозинството е толкова непредставително като у нас (най-голямата партия взима около половин милион) е тъпо да сочиш с пръст всеки който не е съгласен с теб. Трябва да приобщаваш хората, а не да налагаш изолация

# 541
Е над милион гледания като събере на едно място е важното. Иначе едни 150 -200 хиляди са ги гледали навсякъде.
Но заради други коментари тук се замислих, че при големите въстания 2020 година в София, имаше доста грозни сцени с бесилки, замеряне на сгради с яйца, риба, носеха се ковчези и тогава никой не говореше, че тези дето ще свалят ГЕРБ са доста радикални. Имаше случаи при блокадите с майка с деца която беше оплюта, защото била провокатор, че искала да мине с колата си през кръстовище която потрошиха.
А сега полковника, че обикалял подкастове бил проблемния...

# 542
Ироничното е, че Марков явно е асистент в НБУ и преподава за противодействие на организираната престъпност. Е, явно прането на пари не му е специалност.

# 543
И аз съм ги гледала в ютуб,все тази.
А случайно да са дърпали симпатизанти на Герб да ги окачат на бесилката или да ги навират в кофчезите,защото нечий други симпатизанти биеха разни хора на разни мероприятия.Даже в НС скачаха на бой някои депутати,много добре помним.
Жената с колата и децата газеше хората в тълпата.Как мислиш,ще бъда ли толерантна към ненормалница,която гази хората?

# 544
Да, имам проблем с ютюб видеа, а не с пране на пари, саморазправа и окупиране на градове и села. То бива да четете пожелателно, но е малко смешно.

# 545
Ти гледала ли се как действа полицията в Париж, когато не се спазва реда. Не може 1000 човека да тероризират цял град... Е може, но в София само.
Мая когато беше от добрите, беше си заплюла СУ и си беше разпънала там катуна.
Този цирк продължаваше с месеци и сега от дистанцията на времето видяхме до какво доведе мечтаната промяна.
3 години по-късно...
С 30-40 депутати в парламента са тези които говореха от името на народа.
Къде са тези с мегафоните ...
Хаджигенов, Бабикян , Мая какво направи на тези избори...

# 546
Тесла естествено че мнозинстово определя. Но когато мнозинството е толкова непредставително като у нас (най-голямата партия взима около половин милион) е тъпо да сочиш с пръст всеки който не е съгласен с теб. Трябва да приобщаваш хората, а не да налагаш изолация
Е, не може да приобщаваш политическият опонент. Смисъла на политиката не е да се прегърнат примерно либерали и консерватори в името на България, а да се реши кой да управлява измежду тях по мирен път. Извинявам се, ако либералите ще ми прегръщат политиката на Възраждане и на Величие за да приобщят като гласоподавател Жасмин, те тогава мен ще ме загубят, не става, трябва да избират между мене и нея, като гласоподавател. Защото в миналото до съвсем преди няколко века, не са се решавали по мирен път политическите противоречия. Но според Жасмин тези противоречия са тоталитарен терор към нея. Това са глупости, и не разбиране на политиката, и странно приемане на опонента за високоморен, понеже не мисли като теб.

# 547
И в Турция съм виждала.За едните домати да те смачкат от бой,че да станеш вегетиращ зеленчук или да вземеш,че да поОмреш.Ама жената с колата какво толкова като те сгази и ѝ останеш под гумите.Интересно..
И не бяха 1000 човека тогава.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 13:00 от Морана

# 548
  • София
Е, не може да приобщаваш политическият опонент. Смисъла на политиката не е да се прегърнат примерно либерали и консерватори в името на България, а да се реши кой да управлява измежду тях по мирен път. Извинявам се, ако либералите ще ми прегръщат политиката на Възраждане и на Величие за да приобщят като гласоподавател Жасмин, те тогава мен ще ме загубят, не става, трябва да избират между мене и нея, като гласоподавател. Защото в миналото до съвсем преди няколко века, не са се решавали по мирен път политическите противоречия. Но според Жасмин тези противоречия са тоталитарен терор към нея. Това са глупости, и не разбиране на политиката, и странно приемане на опонента за високоморен, понеже не мисли като теб.
Айде, още етикети, придържай се към темата, не към определения спрямо потребителите.

Не съм гласоподавател на посочените от теб партии, но ако ровенето и плюенето за Величие продължи, рязко ще ми станат симпатични.
Как пък един не се замисли откъде е финансирането на ППДБ, не порови там, не се запита това-онова. Само за разни дребни неполиткоректни проекти се говори. Те нито ще променят нещо, нито ще се задържат - Величие ми приличат на новата Воля, но пък какъв хейт обират сега.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 13:51 от jasmin tisane

# 549
И аз това щях да кажа. В Париж жандармерията мачка наред с щитове, каски и палки и бие наред. Във Франция символа на свободата. Ама мачка ви казвам, бой с палките. ИМало провокатори - наааа по тълпата. Ти защо си отишъл в тълпата жандармерията не прави разлика между провокатори  и не -провокатори.  В САЩ стреляха с гумени патрони по демонстратите нападнали Капитолия.  в Англия ще идеш на мач и ще правиш зулуми? - 5 години затвор. Тук - нищо.  Хора ритат загражденията, нападат автобус с депутати, които искат да линчуват ама ние ги галим с перце
имаме тежки комплекси от комунизма, не даваме на МВР да се развихри, но плачем от престъпноста.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 13:09 от Лорд Сняг

# 550
  • Берлин
Обидно ми е слагането на етикети на гласуващите в чужбина. Аз НЕ гласувам, нямам морално право. За протокола - над 10 години в Берлин. Да, не познавам нито един фен на величавите нито тук, нито в Бг.
Пак го казвам - 5 години постоянно местожителство извън Бг=без право на вот.

# 551
Жасминче, Костадинов показа, че НПО-та на Прокопиев получават 20 милиона годишно от САЩ, но никой не каза нищо, темата потъна. С такива медии. Сега като дойде Тръмпи ореже НПО-та още ще паднат ПП-ДБ.

# 552
  • София
Възраждане дават брифинг. Костадинов хич не е доволен

# 553
Възраждане дават брифинг. Костадинов хич не е доволен
и има защо. Доста агресивна кампания направи.
Всъщност, всички трябва да са недоволни, освен ИТН. На тия избори само те спечелиха.

Вотът в чужбина

# 554
  • Пловдив
На Кабаева, Люзмила Путин, Медведев, Лавров, Костадинов, Нинова децата живеят и учат в Швейцари, Британи, САЩ... което не спира родителите да славят Русия.
Офтопик. Людмила Путина, не Путин. Модата на мъжките окончания на женски имена не е стигнала до нея. Wink

Общи условия

Активация на акаунт