Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 432 393
  • 13 803
  •   1
Отговори
# 13 290
  • София
Досега не сме били длъжни да си декларираме доходите от чужбина ли JoyJoy

# 13 291
  • София
Мда,а Константин Константинов спестявал от закуски .....и един мармот..... Коцето ако го подкарат данъчните, много неща ще намерят,но в момента е удобен и не го закачат.

# 13 292

Всичката Мара втасала, ние тази година почти нямахме вода и без атентати. Цели селища са без вода от години. Какво ще се промени ако дойдат евреи?

М..да, който и да дойде има ли значение? Желязна логика.

# 13 293
Явно много хора така са капсуловани в собствения си свят,че друг няма.
Преди време беше нищен американския и нашенския,доста разлики се откриха за кого важи и при какви условия.
Като гледам обаче е достатъчно- ми то го има и в Русия,и в САЩ,ма какъв е проблема. Проблема е,че тук на някой като му щукне,че си прекалено неудобен,и се окаже,че някога си имал превод от чужбина,защото си ЕС гражданин и можеш да работиш ,за който си поискаш, включая и американска фирма,ама стоейки в хола в къщи,иди доказвай,че не си чуждестранен агент. Нашия закон е далеч от написания американски,а и мозъчните ни тръстове в момента са на жълти изпълнения,не на работно-професионално такива.
Ако простотията на Възраждане с черни списъци на учители,които не припадат по закона им с пропагандата и имат друго мнение не ви е достатъчен за какво иде реч,и червената лампа не ви света,ще ви светне когато е късно и вас вече ви засяга.

„Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах; не бях комунист.

Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах;  не бях социалдемократ.

Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах; не членувах в профсъюз.

Когато дойдоха за евреите, аз мълчах;
не бях евреин.

Когато дойдоха за мен –
вече нямаше кой да говори.“

Мартин Нимьолер (1892-1984)

Нимьолер е лауреат на Международна ленинска премия "За укрепване на мира между народите". Демек,полезен идиот.

# 13 294
Хах, прочетох сравнението само за дефиницията за "чужд агент".

Ще ме прощавате, ама и според трите текста можеш като стой та гледай да се окажеш чужд агент.

Не знам как решихте кой е демократичен, кой не е, пък третият на кой от другите два прилича. Grinning
Според текста и самият КК е чуждестранен агент и жена му също.

Както се каза по-горе - Костадинов в момента е удобен на мафията и няма да го бутнат за нищо. Всъщност е достатъчно че той и партияата му съществуват за да се запитат хората кое е по-голямото зло - Пеевски или Възраждане.

# 13 295
Пеевски мн ясно,но ще дойде и неговия ред,на Коцето.
Чух,че ген.Наско се е изказал от сорта,че пак с Герб след изборите,ако стане,ще духат супата да им гласувам на ППДБ,на по-следващите.
За ген.Наско-чантата,обувките и вратата,ако не са разбрали от ДБ.

# 13 296
Докато обсъждаме нефелните закони на Костя, пропускаме новината, че Доган го било срам от момчето.

# 13 297
Нефелни са,те нямат експертния тръст да си пишат законите.
*Ще ги е  срам ДПС на Доган и него самия,те си го издигнаха,те го лансираха,сега вой на умряло,че ги наритвал.
Надявам се,че и ако двете ДПС-та влезнат в НС,то по брой ще си останат на същото ниво.
/*СпА още,недочетох/

# 13 298
Да бяха само кметове,колко общински съветници е набутал през годините,които са с мастити бизнеси от обръчите,и как третират обикновените хора,които им са работници.
И за това сигурно ДП му е виновен.

# 13 299

Всичката Мара втасала, ние тази година почти нямахме вода и без атентати. Цели селища са без вода от години. Какво ще се промени ако дойдат евреи?

М..да, който и да дойде има ли значение? Желязна логика.
Всъщност е желязна. Който и да дойде нямада се промени нищо. Ние имахме атентат в Сарафов, без да има евреи тук. Бяха възможна цел на ИД, защото има американски бази и сме в НАТО; после пък на Русия по същите причин. Дай да живеем в страх. България едва ли е основна цел на терористи, а ако такива дойдат няма да гледат дали има евреи, американци, руснаци. На терориста не му трябват доводи. Отделно от това евреите може да ни научат и на по-отговорно отношение към ресурсите.
Сега, то е ясно че корупция има навсякъде, ама ако я позволяваме ние сме си виновни.

# 13 300
  • София
КК си върши работата и без да управлява. Непрекъснатите обиди и внушения, които сее, после дават плод при всеки, който им повярва. Кой бил наркоман, кой бил доносник, кой - алкохолик, предател, чужд агент... той най-гръмогласно обявява и повтаря и потретя ако има недочули. И после върви обяснявай, че нямаш сестра. Това е един от основните му прийоми.
Манол Пейков щял да го съди заради обидите, че е алкохолик. Мислех, че не може, защото Костадинов го нарича Сопол Пуйков, но  вероятно приложените към обидите снимки на Пейков ще вършат работа в съда.

# 13 301
КК не е зло. Той е клоун.

# 13 302
да, нямам проблем.  
какъв може да бъде проблема от подобен закон?

не знам. Ти каза, че го има в Америка та, защо и у нас не. Да кажеш за каво ни е, защо ни е.
Все едно да питаш за какво ни е декларация КПКОНПИ или достъпа до обществена информация.
Ми на теб не ти трябва, но на друг може да му е интересно да прочете.
Що за тайна е?

# 13 303
Не, доста е далече от клоун. Клоун е КП, клоун - макар по различен начин можем да назовем и ББ. Но КК е като излязъл ог филмче на ужасите. Ако можем да наречем Хитлер или пък Путин клоуни само тогава би бил клоун.

# 13 304
"Демократите" в САЩ пуснаха абсолютно неуместно и нелепо думата "клоун" в обръщение,и сега много хора почнаха да я употребяват без да разбират значението и. Потърсете в речниците какво е клоун и какво шут. И каква е разликата (огромна) между тях. Подсказка:
Георги Калоянчев е клоун.
Георги Парцалев е шут.

Общи условия

Активация на акаунт