Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 432 288
  • 13 803
  •   1
Отговори
# 13 470
"ДПС не не" е просто брилянтно попадение на Карбовски Joy

# 13 471
За да няма агитация.
А е нужна мноооого агитация, поне да се отиде до урните. Simple Smile

# 13 472
Има ли някъде качени конкретните листи с кандидатите, за един приятел питам.

# 13 473
В тая тема, агитация е невъзможна. Всеки е срещу всеки. Не виждам, кой ще се прежали, да напише гласувайте за. Ще настане истинско меле Grinning

# 13 474
Абе вие гласувайте.
За когото искате.

# 13 475
  • София
Има ли някъде качени конкретните листи с кандидатите, за един приятел питам.

Всички листи по райони
https://offnews.bg/politika/vsichki-listi-za-parlamentarnite-izb … omvri-830310.html

# 13 476
  • Буркина Фасо
В тая тема, агитация е невъзможна. Всеки е срещу всеки. Не виждам, кой ще се прежали, да напише гласувайте за. Ще настане истинско меле Grinning
по телевизията е същото. Smiley
мисълта ми е темата да си е активна до деня за размисъл. тогава започваме да мислим. спират агитациите по медиите, спират се проучванията, спира се алкохола ... спира се и темата.

# 13 477
по телевизията е същото. Smiley
мисълта ми е темата да си е активна до деня за размисъл. тогава започваме да мислим. спират агитациите по медиите, спират се проучванията, спира се алкохола ... спира се и темата.

И аз така мисля, че е редно. А и темата се следи доста сериозно от админите - и да се напише нещо, което не трябва, след минута ще изчезне.

# 13 478
фшшш, алоу, модераторите  заключвайте я най-накрая тая тема, тъкво стигнахме до 900 страница, 25 реално  свърши вече няма какво да чакате за няколко часа.

# 13 479
Каква е тази радост от предстоящото заключване?
Значи ще могат да ни заливат с простотията си от екраните целодневно, плащаме си го, щото техните пари е ясно откъде идват, ама в bg-mamna не може да се пише. Имало е изцепки, но често разговорът тук е по-смислен от това, което се излива към нас от участниците в изборите.

# 13 480
Може ли след изборите някой да направи нова тема, че тази много набъбна!
Моето предположение за резулатите от изборите:
ГЕРБ,
ДПСНН
Възраждане
АПС
ППДБ
ИТН

# 13 481
  • Буркина Фасо
Може ли след изборите някой да направи нова тема, че тази много набъбна!
попитай администратора. Smiley
ако тази е била голяма сигурно щяха да предупредят и да поискат да се пусне нова.

# 13 482
Има още два календарни дни до започването на изборната кампания Simple Smile Прави впечатление, че от иначе активните социологически агенции, до този момент нищо или почти нищо не излиза като информация. Доста са им повлияли процесите в ДПС и БСП.

# 13 483
  • София
Има още два календарни дни до започването на изборната кампания Simple Smile Прави впечатление, че от иначе активните социологически агенции, до този момент нищо или почти нищо не излиза като информация. Доста са им повлияли процесите в ДПС и БСП.

А, не. Те сега пресмятат Величие и Меч. Laughing

# 13 484
Скрит текст:
Мернах Митрофанова при Карбовски,колко символично,че събирам багаж в кашони и черни чували днес.
Карбовски просещ дарения в ютюб и пейтриън дали ще го обявят за чужд агент след новия закон,нали и монетизация има на видеата?
Пуснах,даже бг малко не е понаучила,откога кисне в Бг?Говори за агресията извън нормите,които наблюдавала в САЩ,аха.

Всъщност логиката на закона е да накаже личностите и организациите на които паричните потоци са открити - свързаните със Западна Европа и Америка. Ако се приеме, 100% от чуждестранните агенти ще са те, а тези които получават скрито пари от Русия ще си продължават по старому

Свързаните със страни извън ЕС по-скоро. Поправете ме, ако греша, но финансирането със средства от Европейския съюз е изключено от обсега на закона.

С което не го подкрепям, просто уточнявам.

ПП Постът ми се отнася за проектозакона за регистрация на чуждестранните агенти.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 18:53 от Vapor

Общи условия

Активация на акаунт