Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 432 115
  • 13 803
  •   1
Отговори
# 13 620
# 13 621
На мен математиката не ми е проблема. Ти имаш хора, на които симпатизираш и подкрепяш, може да е малко, но им вярваш. Аз такива нямам, за мен всички са неможачи. Който и да вземе властта ще се провали.
Ами честит ни ДП Мин. предс. тогава.

# 13 622
Ама си нагласиха Конституцията... Един месец предизборна кампания от парламента, уж работа вършат, втория месец ваканция. Но големите заплати  си вървяяят...

# 13 623
Има кворум, продължават.

ПП:
ИТН, "Възраждане" и "независими" депутати блокираха трибуната и искат да попречат на заседанието, не стана по друг начин - чрез игра с кворума. Наистина са излишни тези - дано да е завинаги. Съжалявам хората, които гласуват за тях.
https://www.parliament.bg/bg/video

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 21:25 от Rosita

# 13 624
Скрит текст:
На мен математиката не ми е проблема. Ти имаш хора, на които симпатизираш и подкрепяш, може да е малко, но им вярваш. Аз такива нямам, за мен всички са неможачи. Който и да вземе властта ще се провали.
Какво като ДП стане МП? Да не е по - лош от К.Петков или от някой друг от наличното, например КК, ТЙ, Ат.Ат. ...

# 13 625
  • София
Скрит текст:
Какво като ДП стане МП? Да не е по - лош от К.Петков или от някой друг от наличното, например КК, ТЙ, Ат.Ат. ...

Kaто ти тресне един платен паркинг пред квартала, на който трябва да платиш такса олигарх, за да изчакаш ред да се прибереш в квартала, ще разбереш. Grinning

# 13 626
Не, не моля те, не Пеевски за министър-председател. По-лош е от всички други, взети заедно.
Сега как се вихри, а ако вземе властта, съвсем. ще разпродаде и разруши и малкото, което е останало от България. Великият разрушител.
Този трябва да е извън парламента!

# 13 627
Те и тези около трибуната в момента, които спират заседанието, трябва да са извън парламента, но не са. Така че има и други проблеми, освен Пеевски.
Балабанов е такъв невероятен простак, че нямам думи. Всички около трибуната предават пряко видео с телефони незнайно къде.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 21:50 от Rosita

# 13 628
Те и тези около трибуната в момента, които спират заседанието, трябва да са извън парламента, но не са. Така че има и други проблеми, освен Пеевски.
кажи, моля с две приказки, какви я вършат.

# 13 629
Сирос, беден ми е речникът, виж сама:
https://www.parliament.bg/bg/video

ПП: България днес в една снимка от току-що:

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 21:56 от Rosita

# 13 630
Ужас, срам и мъка едновременно.
Нарочно не сложих снимката в скрит текст, защото не трябва.
Ако модераторите преценят, да я сложат.

# 13 631
И безнадеждност.

# 13 632
  • Другата България
Най-вече безнадеждност.

# 13 633
И как може да променим това?

# 13 634
Така ще завърши тази тема.... С безнадеждност...

Общи условия

Активация на акаунт