Във количка ЮЛСКИТЕ деца, седнали се запознават със света!

• 9 490
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
kris_79 не знам защо ми се схваща,но по време на бременността всяка сутрин се схващаше така,даже съм пищяла от болка дори през нощта,та мъж ми ми е правил масажи.И си мислех,че всичко вече е минало,но уви  Cry

.... и сега казва,че трябва да се взимаме в ръце щото лятото като се появим на плажа хората щели да извикат гражданска защита,защото два кита са излезли от морето.

Joy Joy Joy

# 106
Я мами от чужбина,кажете има ли там кухня,дето отиваш даваш бурканчета и ти сипват ядене за бебо?Или е само в БГ това?

Тц, тука при нас го няма това удобство.

Тук се оказа, че имало. И аз се замислих като ви четях как коментирате ...Една приятелка с бебче, родено през октомври, ми каза, че в Детската Клиника при тях можело да си взимаш готова храна. На мен обаче ми е на 10-15км някъде и не си заслужава.

Герито, ако искаш провери ако имате по-голяма клиника Peace

Елип, защо е  Twisted Evil след името ми?

Фиона, много си смела Hug Ние имаме планове за юли 2008 Embarassed

Галя, радвам се, че всичко е наред!

Аз бях с епидурална (нормално раждане) и 2 часа след това си отидох сама до стаята - ставах и ходех нормално. Сестра ми беше секцио с непълна упойка и 2 дена не и даваха да става. Не и даваха и да пие и яде нищо. Така ли е винаги при секцио newsm78

Пюре от сини сливи тук няма. Аз след 4м са ябълка, круша, праскова и кайсия, банан и разните им комбинации. Аз пробвах да дам банан ама на Ясмин и се поду езика - или поне така ми се стори Thinking И не съм и давала повече.  Беше смес банан и ябълка хем ама ужасно силно миришеше както едно време банановите каши.

# 107
Само да ти кажа ,че за втори път цитираш мое мнение а пишеш прасчо Mr. Green аз нямам нищо на против ,но не знам за прасчо

Оле-е-е, много се извинявам, не знам защо така е станало! Embarassed  33uu  Embarassed
Иси  newsm20

Прасчо  newsm20

# 108
Сестра ми беше секцио с непълна упойка и 2 дена не и даваха да става. Не и даваха и да пие и яде нищо. Така ли е винаги при секцио newsm78

С каква упойка всъщност е била? newsm78
А иначе така е общо взето при операции, при които е отварян корем.

# 109
  • София
Isi Kam, в пентаксим има включени 5 ваксини. Петата е Хемуфилус Инфлуенца. Ако преди това не сте слагали, не знам дали не трябва да поставите само против тази бактерия. (тя е бактерия, която причинява менингит - един от видовете и пневмония). Надявам се, че не ми се сърдиш, че се намесвам, но тези ваксини ми бяха голямо притеснение на мен и доста изчетох по въпроса, докато реша какво да сложа. Та избрах за всички тези 5 неща (от Пентаксима) да ги сложа като отделни ваксини. Голямо боцкане беше, а и рев. Много страдах после, че избрах този вариант, но пък за Пентаксим бях чела, че все още няма много наблюдения и се появяват странични реакции. Иначе, с моя вариант не вдигна нито веднъж температура.
Пепи 111- и аз се чудя защо всеки го препоръчва тоя кисел. Освен че ми е гаден спомен, не виждам с какво по-различно е плодово пюренце с малко кашичка. Или пък само плодово пюре. Може и да греша.
Крис 79- положението с килограмите и при мен е отчайващо. Не знам, но колкото по-наближава времето за море, все повече ми се яде сладко. Вчера започнах да правя коремно преси (едва вчера), направих 100, усещах напрежение в мускулите на корема, а тази сутрин никаква мускулна треска нямам- явно съм ги правила грешно  Cry
Nanny, дано не се откажеш да пишеш. На мен лично ми беше много интересно да чета постингите ти. Стилът ти на изказване е много забавен. Не се отказвай. Смятам, че историята с Кредор също беше забавна. Внесе разнообразие Hug
Dew- страхотна вила. Обожавам планината, особено Родопите.
а между другото и моите родители правят малък семеен хотел в Хисар. Надявам се скоро да е готов, така че може и там да си направим срещичка. Ще пусна снимки, като стане готов.

# 110
  • somewhere over the rainbow
Пепи, да, киселът е нишесте с плод, но нишестето е това, което засища...както е и в кашата. Така е и със сухарите в попарата. Peace Не можем все полезности да търсим, трябва и нещо да се яде все пак Mr. Green
Току-що опитахме киви за сефте. И сокче Теди купихме...та ще видим.

Джорджи, честно казано, нямам желание да коментирам случая с Елвира. Не съм чела докрай темата, но навремето докъдето четох, много нещо ми замириса. Мирише още началото „планово секцио на 05.03.2006” – което всъщност е било неделя!!!!
Oтивам тогава и аз да чета - дано и на мен да ми замирише Mr. Green, защото иначе е много тъжно Tired Жоржи, а какво е "будна кома" newsm78 Embarassed?

# 111
Честит рожден ден на Морска сирена!Нека всичко,което си пожелаеш се сбъдне! newsm59 bdbaloni nbirthday
Честити месечинки на всички бебенца,да са живи и здрави! baloni baloni baloni  bigdance2

Рени: коя 6 кг-ва количка на САМ имаш предвид?И къде мога да я погледна?
Синеочка:и аз тези колички на Плей не съм ги чувала,има ли ги някъде в нета,където да ги погледна?Знам,че Зап-а не ляга,а Зоя винаги спи на вън и затова и не ми се иска да си вземам такава,а как само ми харесваа SadА пък се сгъва лесно и заема много малко място,а лятото ще се местим да живеем извън града и ще ни се налага много да пътуваме,та затова щеше да ми свърши чудесна работа.Ама пък как да си измъча детето спящо и сгънато на две в нея. Confused
Бибошка и Мама Дани:честити ви зъбчета newsm47.Зоя зъбче още няма,а и като гледам скоро няма и да има.
Dew:вилата е страхотна!Планината също!
Зоя също не иска да пие от биберон,накраиник на Авент и взех-не го ще и него.Чаша на Нуби и купих-играе си с нея,разбра как се пие,всмуква ама не гълта,а плюе.
 newsm62Как да я науча да пие и аз се чудя Thinking

# 112
Бибошка, Hug Hug Hug
Иси, нямахме реакция след пентаксим. Но и т не съм мерила newsm78.

А шипките запичат.Разстроена ли е дъщеря ми едно чайче от шипки веднага я оправя.
И аз така знам, а гледам, че тук масово се препоръчват за разхлабване Thinking newsm78
Suzi, NAN, аз също реагирах с  Shocked като ми каза педката-разхлабващо, но не е грешка. И Асето си спомням, го казваше това за разхлабващото действие, като мислеше, че е изключение при тях. Но Сузи, говорим за пюре, не за чай! А че бебоците са различни, няма спор. Hug
А... ако някой пита за... Нани, нали помните че вчера си скубахме косите?! Реанимира. Ша са оправи.
А за какви брошури става въпрос?

# 113
NAN ,будна кома е с отворени очи ,но няма никакви реакции.Поне така Жоржито ми го обясни.

Да ви се оплача ,мойто диване е мнооого кисело,събуди се в 19 ч,спа 2 часа и вече 1 час не спира да плаче,вече съм почти сигурна,че е от зъбки.

И аз знам,ч шипката е разхлабващо,но наистина при всяко дете е различно.

За сега ви казвам  Stop

# 114
  • Варна
Здравейте Wink
Благодаря на всички които ми казаха името на Пингвина Laughing  bouquet
Честити нови зъбчета на Криси и Самуил tooth
НАН   доколкото знам будната кома е  с отворени очи,но не
реагира.И дайте ако искате да спрем с тая тема,да не се сърди някой Hug Hug Hug
Рени,и аз се интересувам от тази количка smile3521,ако може линкче нещо Simple Smile
За количките на Плей,Попова ми беше пратила линк,но нещо не мога да го открия newsm78.пак ще го търся
Галя82,напълно разбирам как се чустваш hugдано всичко вече е наред Peace
Фиона,чак се развълнувах cry
Всички със съмнения,бързо да правите тестовете и тук на отчет hahaha.и аз си мислех че fertilization,защото ми закъсня със седмица,но  сега ме иде памперс да сложа направо...... Sick
Дю,направо се размечтах Wink,така ми се мърда нанякъде newsm41

# 115
 boo newsm34  mrstraetz smile3559
За morskasirena   bouquet http://sugarqube.com/Ecards/CardView.cfm?CardID=1192&L1=19&a … mp;L3=0&Page=

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 20:20 от Nanny

# 116
  • През девет земи в десета
Здравейте и от нас,нещо с това чудно време не мога да се организирам и не стигам до компа дори и вечер!
Честит рожден на Морска сирена,бъди жива и здрава и много щастлива! hbday
Честити месечинки и на всички пораснали с още един месец бебоци! newsm51
Да се похваля,сложихме си противохепатитната ваксина и Цвети е станала 8,5кг/71,5см,а пък аз се притеснявах,че не расте!Айде до после,че татито се прибира! Mr. Green

# 117
Елип, защо е  Twisted Evil след името ми?
Защото ме хвърли в чуденка цял един ден  Joy. Като писа, че според таблицата ти моя бебо не е много зле относно килограмите и след това заговори за дъщеря ти Ясмин, започнах да се чудя как така е имало две бебчета Ясмин на различни мами /Майра и Джери/, а аз не съм разбрала  Laughing. Та " Twisted Evil " е по-скоро за мен /ами така е като хормоните ми са още бременни   Crazy/.
 Hug

# 118
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Хи-хи, пак съм аз!
То ясно, че нишестето засища, ама май има и по-полезни неща, които засищат. Аз ще се почудя дали да давам такова нещо.
Maira, как така няма пюре от сливи? Нали Хип-четата са си немско производство... Thinking.
Аз лятна количка още не съм започвала да търся, но тя нашата си е доста лека и може да изкараме с нея.
Nanny, връщай се бързо тук!
Сега в магазина изучавах сокчетата с моркови - Теди, Сонда и ня'кво друго /не запомних името/. Май Теди печелят по съставки!

Лека нощ!

# 119
цитат на прасчо:А за какви брошури става въпрос? - Прасчо мани ги вече тия брошури минало заминало айдеее!Нани ги беше правила а аз предположих че Креди и е помогнал нищо особено не съм открила!
Нани добре дошла отново! Hug

Дю сега ще покажа вилата на мъжа ми !Но ти не казваш сега може ли да се иде?Дали има сняг там толкова искам да видя сняг тази зима беше лятна!

Лятна зима-ново наименование току що измислено,представлява зима през която не е валял грам сняг и не е никаква зима! Crazy
   За банана нищо не разбрах!Тия червеи не ходят обаче там!Явно! Thinking

Фокита браво може и в Хисар да направим форумска срещичка,супер идея!  bouquet Чакаме снимки на хотела! Peace

Общи условия

Активация на акаунт