Във количка ЮЛСКИТЕ деца, седнали се запознават със света!

• 9 474
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
За сестра ми може и да съм се заблудила и да не е ставала само 1 ден - не помня вече Embarassed Не знам каква е била упокойката, че ние тъкмо тръгвахме към тях (тя живее в Италия) и получихме смс, че е родила по спешност вече със секцио. Преносваше 10 дена, опитали се да предизвикат с разни таблетки ама не е станало нищо...Ама със сигурност знам, че я държаха гладна и жадна Sad

Синеочка, вие кога се местите в новия апартамент?

Вижте Ясмин какви ги върши уикенда Mr. Green зоо

# 151
  • През девет земи в десета
Добро утро или по скоро добър ден,то докато се намоткаме и стана обяд Mr. Green .Аз май готвенето ще го отложа за по-късно,да не изпускаме хубавото време.
Честито на порастващите бебоци!!!Много да слушкат и да са здравички! newsm51 newsm51 newsm51

Бета,голяма работа е твоятя Яна,а като се движи толкова много не те ли е страх,че може да се изправи в леглото,стори ми се ,че още не сте свалили нивото по-ниско.

Синео4ка,само така,нека да има повече българчета,че както върви на края само пенсионери и разни други ще останат newsm10

Фиона,браво и на тебе за смелоста,аз все пак с такава малка разлика не посмях HugДано да се получи по-бързо Peace

Диди,как е днеска Алекс,има ли все още температура?

Що се отнася до епидуралната упойка аз съм твърдо за  Peace и естествено раждане,то секциото си е коремна операция и колкото и да го хвалят видях мамите в болницата как се чувстваха след това Mr. GreenТакова нещо не бих си причинила Naughty,освен ако няма медицински показания Crossing Arms

Хайде засега чао изчезваме на разходка Grinning

# 152
  • somewhere over the rainbow
...въведох овесените ядки и с тях глутена и смятам да ги давам като разнообразие вместо каша.
Peace Гледах днес на МГиздова докторката по Бон Апети и тя прави овесени ядки с банан и ябълка. Много ги похвали за закуска на деца на 7 и над 7 месеца. Ама сложи и сухо мляко...значи можело и по-смело да се действа Crazy
Хмм, явно само в нашия край всичко що е от шипки запича newsm78

# 153
Мамите, раждали с епидурална, да ви питам колко ви струваше този лукс? newsm78 Аз родих мноого бързо - нямаше и 2 часа от първата контракцийка до изплакването на беба. Но пък 20 мин. страшна болка - направо халюцинирах от болка. Sick Преди това се чудех за тази епидурална и все си виках като почне, ще преценя, дали имам нужда, и ще си искам.  ThinkingДа, ама отидох с 6 см разкритие и всичко стана толкова бързо, че единственото, за което можех да мисля е какво ми казва док. За следващия път /живот и здраве/ искам да съм подготвена. Иначе съм с две ръце /и крака/ за нормалното раждане - след 2 часа можех да си изписвам вече Mr. Green Та кажете колко струва, че аз така и не разбрах ooooh!

# 154
NAN аз платих 150 лева за упойката.Но ако всичко при теб е като първия път няма смисъл от упойка.

# 155
Здравейте и от нас.
Днес тук е прекрасен слънчев ден newsm03
Влизам само да ви почерпя че изчезваме на консултация newsm64           party023                              cook newsm38                 party041                      beer2      food002 smile3510 Popcorn     cook    cook    Misc Baby Bottle    Misc Baby Bottle
За мами, за татковци, за бебчета, за каки и батковци кой каквото си избере за всекиго по нещо.
По късно ще ви пиша колко сме пораснали.прекрасен, слънчев и усмихнат де на всички о нас и за нас newsm51 newsm51 newsm51 Two Hearts

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 13:38 от nadejda5047

# 156
Честити месечинки на Йоана,Гергана ,Васи,Иван и на Стефан! smile3535  animal037 newsm57 kyllmg
Nita, аз не посмях да   superuu на концерти, когато бях бременна.Имам лош спомен от Пърпъл, изгубих съзнание от жегата и блъсканицата.Що чудеса изпуснахме с таткото в Каварна това лято Cry
Мама Дани, хубави изненади ти прави съкровището Mr. Green
galia 82, когато бях бременна, Калчева ми беше препоръчала за изследванията да НЕ ползвам чашките от лабораторията, а да ползвам измита от в къщи, за да не стават такива грешки.Много се радвам, че при вас е било фалшива тревога Heart Eyes
pepi 111, аз също не виждам голяма полза от кисела.Не смятам да превръщам Мимето в нишестяно човече.Вместо кисел, давам каша с повече пасиран плод.А що се отнася за обикновените пюрета, то за по-обикновени от Ганьовите не се сещам, а в тях е бъкано с нишесте.Чист кисел са си!
Бибошка, моето планово секцио беше в неделя.В Добрич ми го правиха.
Фиона, успех скъпа! Heart EyesНе губи надежда и за този път, може да е още много рано и хормона да не се е натрупал дастатъчно за да бъде отчетен.А да споделя и аз, че скоро и ние ще действаме за второ smile3504.Ама аз нали съм си незабременяема, че да видим кога ще има резултат Sad
Аз по време на бременността си качих цели 25 кила.Голям бизон бях Mr. GreenЗа сега успях да сваля 20 от тях, остават ми още 5.Ям и слабея newsm78Майка ми дори се притеснява за мен да не съм нещо болна Wink(майката е най-големия душманин на детето си, беше казала мама Дани) като ме гледа как тъпча яко smile3532

# 157
Не смятам да превръщам Мимето в нишестяно човече.Вместо кисел, давам каша с повече пасиран плод.
Преди време бях попитала има ли приципна разлика между кашата и нишестето /освен че кашите уж са обогатени с нещо си/ newsm78 И понеже никой не ми отговори, реших, че най-вероятно няма. А сега някои казват, че предпочитат да слагат в кисела каша, а не нишесте Naughty Значи има и я знаетее Crossing Arms Та с две думи - в основата си кашата не е ли нишесте? Дайте малко компетентни мнения тук Whistling Бибошка? Hug

# 158
здравейте на всички  wavey

минаваме да ви почерпим по случай нашето 7-месечие

пожелаваме на всички празнуващи много здраве и усмивки.

до сега бяхме на разходка, времето е страхотно   Nature Sunny Гери заспа сладко-сладко, баба е тука да я пази, а аз отивам на шопинг.
ще ви прочета после. до скоро.

# 159
здравейте на всички  wavey

минаваме да ви почерпим по случай нашето 7-месечие

пожелаваме на всички празнуващи много здраве и усмивки.

до сега бяхме на разходка, времето е страхотно   Nature Sunny Гери заспа сладко-сладко, баба е тука да я пази, а аз отивам на шопинг.
ще ви прочета после. до скоро.

# 160
NAN - и мойта упойка беше 150 лева. Но при мен нямаше разкритие, а водите ми бяха изтекли и ми предизвикаха раждането. Чувала съм, че повече боли при предизвикано раждане. Не знам, Бибошка да каже, дали е така. Иначе и мойто раждане беше 2 часа, но в родилна зала. Бях решила да си карам нормално, но в последствие размислих и казах да ми я бият. След това беше направо забавно.

# 161
Одеве забравих да чиститя на другите бебоци месечинката затова да ме извиняват. smile3511 smile3538
 Да бъдат здрави, щастливи и много игриви.   bigdance2 newsm59 nbirthday newsm18 Tada  ura
Върнахме се от консултация и сме пораснали сега сме 9.300кг. и 71см. (но за тях не съм много сигурна, струва ми се че не го измери точно според мен е повече). Довечера след баня смятам да го измеря в къщи сама.
Претисняваме че на консултацията педито каза че гърлото ни е пак малко червено. Вече незнам какво да правя няма случай да сме отишли при нея и тя да не каже че гърлото ни е червено.Дайте съвет какво да правя?  33uu  Sob
Засега това е от нас чао newsm68  love001 smile3525

# 162
Привет и от нас,и ние бяхме на една мнооого дълга разходка в "Заимов",та чак сега се върнахме.

Майра ,много ти е сладка бебка,а таткото българин ли е?
Аз родих в 14:35/как го помня,ма то не се забравя такова нещо/ Simple Smile,а ме вядигнаха чак на другия ден в 12.До тогава не ми даваха нито вода,нито ядене.И аз качих цели 27 кг.,но сега съм по-слаба дори от преди да забременя.И аз така,ям ,а слабея. Wink

НАН ,аз нищо не съм си плащала за упйката,може би защото съм секцио и то по спешност,иначе и аз никога не бих повторила това.Беше ужасно,а аз си изпитах и то контракциите,мъчиха се да ми го предизвикат,но започна да ми става лошо,така че ме резнаха  Grinning

И аз кисел давам много рядко,не заради друго,защото Криси не го харесва.Иначе относно кашите на Ганчев,аз не мисля,че са нишестяни много,даже са по-леки от другите.Опитвала съм ги,за това знам  Peace

Айде да ходим да спим,че Криси мрънка. Peace

# 163
  • Варна

Претисняваме че на консултацията педито каза че гърлото ни е пак малко червено. Вече незнам какво да правя няма случай да сме отишли при нея и тя да не каже че гърлото ни е червено.Дайте съвет какво да правя?  33uu  Sob
Големия като беше бебе непрекъснато беше с червено гърло - с каква ли не го лекувахме...... Накрая педито взе посявка от гърлото за изслезване в ХЕИ и се оказаха някакви гъбчки. Изписа лекарство и се оправихме. 

# 164
  • някъде
Честито на месечинките!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Алекс вече е добре Praynig, благодаря за загрижеността  Hug Явно е от зъбки, но още си нямаме baby_neutral
На мен след секциото- с пълна упойка не ми даваха да пия вода един ден, а да ям два дни!
Абе мацки, как така шипките разхлабват- нали са запичащи уж  newsm78 , аз затова не съм купувала никого, че с този нашия запек  ooooh! Дали да не взема да пробвам  Thinking
Ей, разбихте ме вие желаещите за второ толкова скоро  ooooh! Браво на вас   bouquet
Изчезвам, че ме гонят от компа! ooooh!
И да няма вече паднали и болни дечковци  Naughty Hug
 Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт