КАРТИ ТАРО - ТЕМА 33

• 28 389
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
malina, аз лично не гледам зодиите. Все повече се убеждавам, че това не работи, така че да ни е лесно. По-скоро показват енергии и понякога взаимовръзки. При дворцовите карти даже може да не се показват хора, а просто настройка.

# 151
Хайде да видим. Има ли любовни чувства към мен този мъж?
Как тълкувате картите?

(подчертала съм седмица чаши с 2 карти, както и рицар на пентаклите). Не мога да разбера като излиза имератрицата, дали значи, че аз не знам какво искам и се бавя по рицар на пентаклите (защото е точно така). Или човека няма си чувства, а само изгода от мен. Една тароложка ми каза, че пентакли означава изгода, полза.

Попитах и: Какво иска от мен?
И се паднаха почти подобни карти, изтеглих повечко карти, защото не разбрах от първия ред.

Благодаря ви, дами.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 03:31 от angelika_

# 152
Здравейте дами!

Дали може някоя от вас, ако има време и желание да ми изтегли три карти за мисли, чувства и действия на конкретен човек. Само карти без тълкуване, просто рядко гледам за себе си защото не смятам, че съм обективна при самото теглене, сякаш подвеждам интуицията си.
Не че не мога и сама, но ми се иска някой безпристрастен да го направи, защото сякаш аз самата обърквам колодата си. Може би ме разбирате.
Благодаря предварително за отделянето време!

# 153
Здравейте дами!

Дали може някоя от вас, ако има време и желание да ми изтегли три карти за мисли, чувства и действия на конкретен човек. Само карти без тълкуване, просто рядко гледам за себе си защото не смятам, че съм обективна при самото теглене, сякаш подвеждам интуицията си.
Не че не мога и сама, но ми се иска някой безпристрастен да го направи, защото сякаш аз самата обърквам колодата си. Може би ме разбирате.

Да не сте се скарали?! Гневен ми се вижда. Или той мисли че ти си го предала или обратното. Във взаимоотношенията ви присъства под някаква форма предателството или измамата,  властността. В чувствата- предпазва се от тях. Или се предпазва от действия  към теб под някаква форма.  Или има замесена жена във всичко между вас или това е твоята енергия. Т.е. че си настроена остро към него. Но не, по скоро действията му към теб ако ги има, отношението му ще е студено, рационално, а не топло. Сякаш ще иска да има някакво изясняване помежду ви.
Това е текущата енергия.
Картите на дъното са по благоприятни. Тълкувам ги като какво е дълбоко в него по принцип. Вижда се паж на чашите. По надолу асо чаши. Има емоции към теб но за момента иска да се балансира, успокои. Или ако няма такова нещо у него то показва че отлага нещата между вас. Има някакъв интерес към теб у него, зараждащи се чувства, но и известна доза манипулативност по Мага по надолу и 2 пентакли сякаш си играе с теб донякъде.

# 154
Здравейте дами!

Да не сте се скарали?! Гневен ми се вижда. Или той мисли че ти си го предала или обратното. Във взаимоотношенията ви присъства под някаква форма предателството или измамата,  властността. В чувствата- предпазва се от тях. Или се предпазва от действия  към теб под някаква форма.  Или има замесена жена във всичко между вас или това е твоята енергия. Т.е. че си настроена остро към него. Но не, по скоро действията му към теб ако ги има, отношението му ще е студено, рационално, а не топло. Сякаш ще иска да има някакво изясняване помежду ви.
Това е текущата енергия.
Картите на дъното са по благоприятни. Тълкувам ги като какво е дълбоко в него по принцип. Вижда се паж на чашите. По надолу асо чаши. Има емоции към теб но за момента иска да се балансира, успокои. Или ако няма такова нещо у него то показва че отлага нещата между вас. Има някакъв интерес към теб у него, зараждащи се чувства, но и известна доза манипулативност по Мага по надолу и 2 пентакли сякаш си играе с теб донякъде.
Много благодаря!
Ами, явно ми е сърдит, защото изведнъж спря да ми отговаря на обажданията, тотално ме игнорира сякаш от нищото. Нямам идея защо, не ми е казал, а пък аз съм инат и опитах два пъти да се изясним, обаче той продължава така студено и безразлично и затова вече спрях. Иначе преди беше много надъхан, много ме искаше и пр., чак не ми се вярваше, даже му казах, че това му е вид стратегия, за да хлътна по него, понеже той го раздава малко плейбой, въпреки, че отрича да е така. Впрочем може да се каже, че аз се държа по-остро с него, да, защото му казах, че не съм влюбена в него, пък той е с едно самочувствие, че всички припадат по него, видиш ли…И се бие в гърдите колко е различен и как няма общо с “всички мъже” и бла бла. И сега, какво прави - игнорира ме, понеже разбра, че мразя мълчанието и като цяло такова детско поведение. Та чак ме провокира да искам да си изтегля карти за мен, което рядко правя…🤓
Още веднъж - благодаря много за тълкуването!

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 15:16 от Butterfly_🦋

# 155
  • София
Как тълкувате картите?

(подчертала съм седмица чаши с 2 карти, както и рицар на пентаклите). Не мога да разбера като излиза имератрицата, дали значи, че аз не знам какво искам и се бавя по рицар на пентаклите (защото е точно така). Или човека няма си чувства, а само изгода от мен. Една тароложка ми каза, че пентакли означава изгода, полза.

И се паднаха почти подобни карти, изтеглих повечко карти, защото не разбрах от първия ред.

Благодаря ви, дами.
Чувства не виждам, по-скоро практичност от толкова пентакли. По принцип пентаклите са  добри за любовни въпроси, но тук липсва емоцията от чашите и страстта на жезлите. Има нездравословно вкопчване и нещата се случват много бавно по рицаря. По 7 чаши и 2 пентакли някой от двамата има избор и балансира. Дали между двама души или между връзката и някакъв друг ангажимент, по тези карти не мога да преценя.

# 156
Как тълкувате картите?

Благодаря ви, дами.

Аз ги приемам така: Вие сте Императрицата, той Рицар Пентакли..Между Вас стоят много илюзии и избори, може би някакво балансиране между работа и отношенията Ви, може би колебания дали да са тези отношения или някакъв нов шанс. Не мога да кажа при кого е. Рицарят е повече обърнал гръб на Вас, вие гледате напред, по-скоро, като може все пак и той да Ви е изборът. При него по-скоро е по-голямо колебанието. Освен това по тази 4 пентакли, той е вкопчен в нещо много силно и не иска да го пуска. Минало ли е? Изкарване на пари ли е? Всеки случай е съсредоточен в него и по-скоро не му е до любов в момента.
Аз чувства и страст, дори, не виждам тук. Сякаш всеки си е в неговия свят. По долните карти също. Вероятно той все пак не желае тотално да прекрати комуникацията си с Вас, но пак й обръща гръб по този рицар и поставя от време на време бариери. По 10 жезли е възможно и да е натоварен с много задачи и просто да му се иска да има време в деня, изпълнено със спокойствие, а не толкова да му се занимава с любов в момента.

# 157
  • там, където ми харесва
Здравейте , някои иска ли да ми хвърли едни карти на въпроса Какво ме очаква в любовен план до края на годината?

# 158
  • София
Скрит текст:
Момичета, преди седмица кандидатствах за позиция, която много харесах и мисля, че отговарям на изискванията по обявата. До момента не ми се обаждат за интервю. Изтеглих карти с въпро ще ми се обадят ли.
Как мислите? Някой крал чаши ли трябва да вземе решението? И тези 3 чаши и 3 жезли след него как да ги разбирам?
Извинете ме за лошото качество на снимката.

Момичета, вчера бях на второ интервю за позицията, за която е поста ми в споилера.
Първото интервю преди 10-ина дни мина много добре, казаха, че до миналия петък ще ми се обадят с обратна връзка. Обадиха ми се обаче в понеделник към края на деня. Това забавяне ме накара да мисля, че не съм одобрена и си уговорих още три интервюта. За две очаквам оферта в началото на следващата седмица, на третото искат да започна веднага и аз трябва да отговоря до вторник. Позицията от спойлера беше топ желанието ми, но второто интервю малко ме разочарова и съм много объркана какво да правя. Казах им, че ще отговоря в понеделник. Днес наредих този КК с въпрос какво би било развитието ми, ако избера тях.
Първите карти, мисля, че отразяват ситуацията в работата, която напускам (имаше нездравословна среда и се дистанцирах от колегите, тъй като ми въртяха интриги зад гърба, имах и разговор с ръководството, в който отнесох много критика, поднесена много арогантно и заради това отношение подадох молба за напускане). Пажа съм аз - имах да уча доста неща на мястото, което напускам. Първата карта на бъдещето- от Паж израствам до Кралица? Така го разчитам аз.
Картите в основния стълб са положителни, но тази Висша жрица на последна позиция ме смущава. Какво мислите вие?
Ето позициите на картите.
1. Рицар на мечовете
2. Отшелника
3. 5 пентакли
4. Обесеният
5. Паж на пентаклите
6. Кралица на пентаклите
7. 6 пентакли
8. Рицар на пентаклите
9. 4 жезли
10. Висшата жрица

Дъно на колодата - Императрицата

# 159
Здравейте момичета, много отдавна не съм се включвала, но си ви чета редовно. Обаче сега съм в голяма дилема  с моя седмокласник.  Той също се чуди много и не може да вземе категорично решение.  До понеделник трябва да избере между училище към Министерство на културата или училище към МОН. Теглих карти на въпросите:
1. Как ще се чувства в училището към МК?
Кралица меч, Жрецът, 6 меча
2. Как ще се чувства в училището към МОН?
Паж пентакли, Звездата, Рицар чаши
Все си мисля, че картите описват ситуацията, мен и моите нагласи, особено по първата комбинация, защото лично аз за училището от първия въпрос съм силно разколебана и ми си ще да не е там, но пък и не искам да го притискам.
Ще помоля и някой друг да изтегли карти, да видим ситуацията и от друг ъгъл.

# 160
  • Варна
Прочетох ви и за съжаление не мога да помогна, но оставам с впечатление, че или Таро не може да отговаря на такива въпроси или по - трудно се тълкуват в темата подобни запитвания, а такива свързани с чувства и любовни теми някак по-лесни за четене.
И ние имаме подобна драма. Голям риск да участва ли или не на трето класиране детето ми, да поеме ли този риск и ще има ли удовлетворителен резултат ако да. Предният път изтеглих аз карти, нищо не показаха, отказах се. Ако някой се нагърби да ми изтегли карти с този въпрос ше съм много, много благодарна!

# 161
Прочетох ви и за съжаление не мога да помогна, но оставам с впечатление, че или Таро не може да отговаря на такива въпроси или по - трудно се тълкуват в темата подобни запитвания, а такива свързани с чувства и любовни теми някак по-лесни за четене.
И ние имаме подобна драма. Голям риск да участва ли или не на трето класиране детето ми, да поеме ли този риск и ще има ли удовлетворителен резултат ако да. Предният път изтеглих аз карти, нищо не показаха, отказах се. Ако някой се нагърби да ми изтегли карти с този въпрос ше съм много, много благодарна!

Таро отговаря на всички въпроси, но решения вместо нас не взима.

# 162
  • Варна
Съгласна съм, но аз бих питала, примерно "Какво ще се случи ако участваме в трето класиране". Въпросът резонен ли е? Или "Ще имаме ли успех ако подадем документи за трето класиране". Тези въпроси касаят и кратки времеви периоди до седмица.

# 163
Съгласна съм, но аз бих питала, примерно "Какво ще се случи ако участваме в трето класиране". Въпросът резонен ли е? Или "Ще имаме ли успех ако подадем документи за трето класиране". Тези въпроси касаят и кратки времеви периоди до седмица.
Ivka_smile, на въпрос какво ще се случи, ако участвате на трето класиране изтеглих Слънцето, 7 жезли, Кулата
Не мисля, че резултатът ще е удовлетворяващ. Поне при мен кулата на последна все се е проявявала буквално като провал. А и слънцето на първа не ми е позитивна. Дано да греша.

# 164
Ivka_smile, на въпрос какво ще се случи, ако участвате на трето класиране изтеглих Слънцето, 7 жезли, Кулата
Не мисля, че резултатът ще е удовлетворяващ. Поне при мен кулата на последна все се е проявявала буквално като провал. А и слънцето на първа не ми е позитивна. Дано да греша.
Това може да означава, че ще си загуби мястото от второ класиране според мен. Буквално - възгордяване по Слънцето, ограничаване от наличното по 7 жезли и разруха по Кулата.

Общи условия

Активация на акаунт