КАРТИ ТАРО - ТЕМА 33

• 27 640
  • 751
  •   2
Отговори
# 675

Дами, честит 8 март! Бъдете творци на съдбата си!

# 676
  • там, където ми харесва
Честит празник момичета Heart

# 677
  • София
Здравейте,
Сравнително нова съм в света на тарото и всеки ден си тегля карта на деня с въпроса “Какви насоки има за мен днес”. Обикновено пада по една карта, но днес паднаха 3 карти, които в комбинация с тази на дъното на колодата ме озадачиха.
За мен аз не изпитвам агресия, завист към някой, затова попитах от кого да се пазя?
И излязоха тези две карти заедно с 4ка жезли на дъното на колодата. Илюзии и икушения, които да водят до щастлив край - стана ми още по-объркано. Затова помолих за пояснение - от кого или от какво трябва са се пазя? И ми паднаха още 3 карти Страшния съд, даволът и отново 4ка жезли, със Силата на обрстно на дъното на колодата
Тук вече стана много объркано Simple Smile
Кой е дявола от който трябва да се пазя, за да имам накрая това празненство? Попитах и ми излязоха 2ка чаши и крал мечове на обратно на дъното на колодата

Помолих за пояснение кой е крал мечове и ми излезе 9 чаши и Справедливостта на дъното

Благодарих, попитах има ли нещо друго което трябва да знам и паднаха обърната Кралица Мечове, 3ка чаши, Рицар Мечове и 10чаши, на дъното на колодата 6 пентакли

Ще съм много много благодарна ако някой отдели време и ми внесе яснота в ситуацията
Благодаря Simple Smile

# 678
Здравейте,
Сравнително нова съм в света на тарото и всеки ден си тегля карта на деня с въпроса “Какви насоки има за мен днес”. Обикновено пада по една карта, но днес паднаха 3 карти, които в комбинация с тази на дъното на колодата ме озадачиха.
За мен аз не изпитвам агресия, завист към някой, затова попитах от кого да се пазя?
И излязоха тези две карти заедно с 4ка жезли на дъното на колодата. Илюзии и икушения, които да водят до щастлив край - стана ми още по-объркано. Затова помолих за пояснение - от кого или от какво трябва са се пазя? И ми паднаха още 3 карти Страшния съд, даволът и отново 4ка жезли, със Силата на обрстно на дъното на колодата
Тук вече стана много объркано Simple Smile
Кой е дявола от който трябва да се пазя, за да имам накрая това празненство? Попитах и ми излязоха 2ка чаши и крал мечове на обратно на дъното на колодата

Помолих за пояснение кой е крал мечове и ми излезе 9 чаши и Справедливостта на дъното

Благодарих, попитах има ли нещо друго което трябва да знам и паднаха обърната Кралица Мечове, 3ка чаши, Рицар Мечове и 10чаши, на дъното на колодата 6 пентакли

Ще съм много много благодарна ако някой отдели време и ми внесе яснота в ситуацията
Благодаря Simple Smile

Не знам защо сте решила, че трябва да се пазите от някого.
В Таро какъвто въпрос зададеш такъв отговор ще получиш, затова въпроса трябва да е максимално ясен.
Имате нужда от още подготовка за значението на картите.

# 679
Нищо не разбрах. Твърде много карти. Има и обърнати. Не става ясно кои са прави, кои са обърнати. Попаднали сте в примаката на поясненията. Излишно е и води до още повече объркване. Като начинаещ, според мен е хубаво да се ограничите до три карти и без пояснения, поне докато не се научите да работите с картите - значенията и проявленията им.

Още в първите карти не виждам агресия аз и мисля, че оттам идват последващото множество карти и объркването. Моето тълкуване на първите карти е 1) ще свършите нещо с някого, от което няма да сте доволна, но не трябва да се ядосвате, а да го подминете, или 2) ще ви поканят да излезете и ще мислите да откажете, но ще съжалявате и по-добре да идете.

Най-добре не гледайте с обърнати карти. Каквото има да се покаже, картите ще го покажат и изправени.

# 680
  • София
Благодаря Ви за отделеното време!
Ще чета още и се последвам съвета да се огранича до 3 карти

# 681
Исках и аз да питам с въпрос за работа.
Ще бъда ли доволна от новата работа?
Три пентакли Рицар чаши Жрац

Да, работата ще ви носи морално удовлетворение, ще ви харесва. Възможно е, обаче, някакви договорености, които сте имали, да не бъдат спазени докрай (Рицар Чаши).
По 3 Пентакли явно работата Ви ще е в екип, като е възможно да се наложи някакво допълнително обучение. По тази карта парите няма да са много, защото ще има какво още да надграждате.
По картата Жрецът ще се наложи да работите при спазване на строга дисциплина и йерархия, по правилата и общоприетите норми. Възможно работата Ви да е свързана с някакъв вид менторство или обучение. По тази карта не се очаква бързо издигане по кариерната стълбица, нещата ще се развиват бавно и консервативно, но всичко ще е по правилата.

# 682
Здравейте! Изтеглих си тези карти сутринта за мен! Покрих ги и оставих да тълкувам по-късно. Запомних силата и реших, че нататък не очаквам такава ситуация и ще видя как ще ми се проявят през деня.

Трябваше да обърна внимание на глупака и справедливостта.
Какво да ви кажа Силата ми се прояви до обед, приложих според ситуацията и всичко беше наред.
По глупака свърших глупост. Видях, че един банкомат не е много надежден, но се оставих да ми глътне картата, после офис на банка, заявления и т.н. Справедливост в действие. Институции, действия с прилагане на закона.
Да бях тълкувала и да бях мислила. Таро предупреждава, но кой да обърне внимание.

# 683

Здравейте. Днес докато разбърквах картите, не бях задала въпрос, тези две карти просто паднаха. Какво ли означават?

# 684

Здравейте. Днес докато разбърквах картите, не бях задала въпрос, тези две карти просто паднаха. Какво ли означават?
Ако изобщо означават нещо, бих казала емоционална нестабилност. Някакво колебание.

Аз не бих им обърнала внимание изобщо.

# 685
То си пише. Каква е тази колода, бихте ли споделили?

# 686
То си пише. Каква е тази колода, бихте ли споделили?
Таро на търсещия 🙂

# 687

Здравейте хора имам питане за едни много сложни отношения изпълнени само с конфликти и съмнения за трета страна.Затова ви моля за помощ за карти които съм ги разделила в три въпроса.Първият въпрос е ,какви са отношенията между мъж и жена, която се подозира за трета страна?
Вторият въпрос е какви ще са отношенията между един мъж и жена, която се явява моя приятелка?

# 688
  • София
За първия въпрос първите карти ли са? Жената, която се подозира за трета страна семейна ли е, има ли деца?
Ако първите карти са за тази жена ми идват две тълкувания - или тя има семейство, или мъжът има сериозни намерения към нея - Рицар Пентакли е стабилен, бавен, но надежден, Императрицата и Справедливостта ги свъзвам с желание за семейство и брак, а по 6 жезли я виждам като "победител" в ситуацията или мъжът да се чувства победител с нея.
От друга страна вторите карти са точно противоположното - разпад по Кулата, много разтърсващи събития, манипулации, хлъзгавост и лъжи по 7 меч. 6 пентакли заобиколена от 7 пентакли и 7 меч ми говори за дисбаланс в даването и получаването във връзката и накрая като резултат приятелката Ви стои и чака нещо да се промени, но то по-скоро ще е в негативна посока. На мен миналата година в дневно четене с три карти, на въпрос "Какъв ще бъде денят ми днес", без нищо конкретно за отношения, ми излезе Кулата на първа позиция - буквално като гръм от ясно небе и буквално в същия ден се случиха събития, които не зависеха от мен и човека до мен тогава, но отношенията
ни се промениха кардинално. В последствие, заради тези събития, се разделихме. От позицията на времето разбирам
че беше за мое добро, но беше изключително болезнена история и за двамата. Съжалявам да го кажа, но видя ли Кулата на първа позиция, не мисля, че връзката ще има положително развитие. А със 7 меча и 7 пентакли, само манипулации и очакване за нещо, което така и не идва.

# 689
За първия въпрос първите карти ли са? Жената, която се подозира за трета страна семейна ли е, има ли деца?
Ако първите карти са за тази жена ми идват две тълкувания - или тя има семейство, или мъжът има сериозни намерения към нея - Рицар Пентакли е стабилен, бавен, но надежден, Императрицата и Справедливостта ги свъзвам с желание за семейство и брак, а по 6 жезли я виждам като "победител" в ситуацията или мъжът да се чувства победител с нея.
От друга страна вторите карти са точно противоположното - разпад по Кулата, много разтърсващи събития, манипулации, хлъзгавост и лъжи по 7 меч. 6 пентакли заобиколена от 7 пентакли и 7 меч ми говори за дисбаланс в даването и получаването във връзката и накрая като резултат приятелката Ви стои и чака нещо да се промени, но то по-скоро ще е в негативна посока. На мен миналата година в дневно четене с три карти, на въпрос "Какъв ще бъде денят ми днес", без нищо конкретно за отношения, ми излезе Кулата на първа позиция - буквално като гръм от ясно небе и буквално в същия ден се случиха събития, които не зависеха от мен и човека до мен тогава, но отношенията
ни се промениха кардинално. В последствие, заради тези събития, се разделихме. От позицията на времето разбирам
че беше за мое добро, но беше изключително болезнена история и за двамата. Съжалявам да го кажа, но видя ли Кулата на първа позиция, не мисля, че връзката ще има положително развитие. А със 7 меча и 7 пентакли, само манипулации и очакване за нещо, което така и не идва.
За семейна не но има дете

Общи условия

Активация на акаунт