Страшки от форума - 5

• 55 913
  • 613
  •   1
Отговори
# 300
За да разбереш как фазата през която дете преминава за да стане възрастен индивид протича при бебетата Joy
Дефиницията е медицинска, така ще научиш и новата психологическа, плод учените от социалните медии

# 301
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Прочетох.
Пубертет-дефиниция
Период от живота, когато детето изпитва физически и хормонални промени, бележещи преминаването му в категория "възрастен".
Детето развива вторични полови белези и може да има деца.

# 302
  • Далечният изток
Ами от 2-годишен преминава в 3-годишен възрастен. Joy
Като термин съм го чувала в интерес на истината, но не съм се замисляла, пък и много не ме касае. С моето дете всичко си беше нормално в тази възраст - сладко, послушно детенце.

# 303
  • Телиш/Плевен
Аз доскоро смятах, че това е тукашен термин, защото само във форума бях чела за него. Satisfied

# 304
  • Варна
Не смятам, че ми е нужно. Аз с раждането съм приключила. А и дефинициите след още някоя година пак ще се сменят. Крием се зад думи и термини, а важното са действията.

# 305
Хубаво е да знаеш, че да лежи в локвата и да пищи, да тича към оживена улица и т.н. е нормално и ако успееш да не се разсейваш, ще отмине. На мен ми отминаха тия времена, сега сме в истинския пубертет, всичко очаквам от лежащи в локви деца Simple Smile

# 306
Лежащи в локвите бяха нормални едно време и после пак нормални. То голям страх настана от всичко.

# 307
Не става дума за страх.
Просто човек е добре да знае, че това е някакъв етап от развитието и ще отмине с времето.
Иначе е доста подтискащо, едното лежи в локвата по средата на улицата, пищи и рита, друго бяга напред, а третото в количката надува гайдата, че иска да яде.. Като знаеш, че все ще свърши тази драма, стискаш зъби, чакаш и внимаваш да няма инциденти.

# 308
Страшно ми става, като си помисля, че поне още 6 човека мислят като потребителката:
Цитат
Същото и за момичетата. Хубаво е мъжът да е финансово стабилен, но жената е задължително да е финансово стабилна и самостоятелна, защото все пак ще отговаря за децата си. За мъжете често децата са нещо преходно, което е придатък на майката и рядко, макар и да съм виждала, ги издържат и гледат при евентуална раздяла.

# 309
  • France
За съжаление често мъжете се развеждат и с децата си. Тъжно, но статистически доста вероятно

# 310
Майката ги "развежда" най-често

# 311
  • France
И това го има, но е доста по-рядко

# 312
Най-често е. Не рядко.
Често се свежда само до издръжката

# 313
  • France
Това е твоето мнение, което не се препокрива с моите наблюдения. А и логично, трябва да си много смела и да имаш гръб за да се откажеш доброволно от Х уикенди на спокойствие

# 314
Това е едно от най хубавите страни на развода. Таткото да гледа изцяло децата през уикенда. Joy

Аз познавам "мъж" , който  се разведе и с детето си. За съжаление и такива ги има.
Познавам и дете на друг такъв екземпляр. Със сигурност не са допринесли бившите им жени за това.

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 23:07 от geizer

Общи условия

Активация на акаунт