Страшки от форума - 5

• 55 892
  • 613
  •   1
Отговори
# 315
Цитат
Да си пил и да си се качил да шофираш, едва ли има някой, който не го е правил...

Dizzy Face

# 316
  • София
Страшно ми става, като си помисля, че поне още 6 човека мислят като потребителката:
Цитат
Същото и за момичетата. Хубаво е мъжът да е финансово стабилен, но жената е задължително да е финансово стабилна и самостоятелна, защото все пак ще отговаря за децата си. За мъжете често децата са нещо преходно, което е придатък на майката и рядко, макар и да съм виждала, ги издържат и гледат при евентуална раздяла.
Намирам това мнение на плашещо вярно. Самата аз съм го изживяла и определено не бях аз тази, която "разведе" детето с баща му.
И повтарям на дъщеря си постоянно, че е задължително да бъде финансово стабилна и самостоятелна.

# 317
  • Поморие
Страшно ми става, като си помисля, че поне още 6 човека мислят като потребителката:
Цитат
Същото и за момичетата. Хубаво е мъжът да е финансово стабилен, но жената е задължително да е финансово стабилна и самостоятелна, защото все пак ще отговаря за децата си. За мъжете често децата са нещо преходно, което е придатък на майката и рядко, макар и да съм виждала, ги издържат и гледат при евентуална раздяла.
Намирам това мнение на плашещо вярно. Самата аз съм го изживяла и определено не бях аз тази, която "разведе" детето с баща му.
И повтарям на дъщеря си постоянно, че е задължително да бъде финансово стабилна и самостоятелна.
Тъжно, но факт. Но така постъпват само мъже, които са недостойни като хора. И аз ще науча дъщеря си да държи на своята независимост. Една жена зависи ли от нещо, дали от покрив, финанси или каквото и да е, може с години да търпи и да си съсипва живота и да прощава неща, които не бива да се прощават. А животът и младостта не са вечни, жалко е да изминат в мъки и драми. Няма нищо по-важно от разполагането със самостоятелно жилище. Ако имах такова и аз щях да тръшна вратата много отдавна. Не е късно, във всеки случай..

# 318
Не знам темата, но определено бих била седмата, "мислеща по този начин". Също от личен опит.

# 319
Добре, че сте в правилната тема. Жената независима, мъжът и той ако има подобни твърди намерения, за какво въобще да са заедно. Могат да си бъдат независими и сами.
Даже и жилище да си имат тука се прокрадва идеята...

# 320
  • София
Щях да бъда осмата гласувала "за".
Добре, че сте в правилната тема. Жената независима, мъжът и той ако има подобни твърди намерения, за какво въобще да са заедно. Могат да си бъдат независими и сами.
Но пък е много по-добре да са независими заедно.

# 321
  • Бургас
Мисля, че погрешно разбираш финансовата независимост. Не значи да си живеят всеки собствен живот в двойката. Значи жената да НЕ зависи от мъжа си финансово, в смисъл да е способна при нужда да се справя финансово САМА със своите доходи и активи. Защото на огромен процент жени, след развод точно сами се оправят, т.е. без всякаква или с минимална помощ от мъжа. Така че, аз съм поредната съгласна с цитираното по-горе мнение.
Да, страшка е, но не заради твърденията в него, а заради факта, че такава е реалността за доста жени...за съжаление.

# 322
Страшка е, че някой (жена!) не разбира необходимостта от финансовата си независимост.

# 323
  • София
Страшка е, че някой (жена!) не разбира необходимостта от финансовата си независимост.

Ето това е най-страшното.

# 324
За мъж по-лесно би било, поне за дете няма да носи отговорност,  нали така?
 Грозно е.

# 325
Да кажем така: Почти не познавам зависими, и все пак познавам твърде много зависими.

# 326
  • София
Цитат
Да си пил и да си се качил да шофираш, едва ли има някой, който не го е правил...

Dizzy Face

Аз не съм /моля, разпространете инфото, за да се знае и да няма нови неверни обобщения в бъдеще/. Grin

# 327
И аз не съм, и не бих. Ама не на 1 чаша вино или 1 бира, на нищо буквално!
Ама нА, има хора, които вярват, че всички го правим Sad

# 328
Че аз на една чаша вино съм си направо пияна Grinning Не близвам, когато трябва да шофирам.

# 329
  • София
Цитат
Вчера моето бебе (3 месеца)  си изкълчи или навехна ръчичката. Най-старата баба в семейството каза, че когато се случи такова нещо, докторите, рентгенът и скенерът няма да го открият. Според нея трябва да се търси с жълтък по тялото – там, където се пукне жълтъкът, е мястото на травмата. После се слага брашно, увива се и до сутринта се намества. Някой чувал ли е за този метод? Дали наистина работи?

Човешката простотия и глупост...

Общи условия

Активация на акаунт