Страшки от форума - 5

• 51 613
  • 578
  •   1
Отговори
# 330
Знам за това, едно време така са процедирали.
Защо и днес, вече е страшно.

# 331
За жълтъка лично съм виждала как се пука на счупена кост. Братовчед ми докато бяхме на село падна от една стълба и си удари ръката. Първото което баба направи беше да отдели жълтък и го прокараха по ръката му. Като се спука каза, че има счупено и го закараха в болницата. После коментираха, че счупването е било точно там. Много ми беше интересно и съм го запомнила.
За лечението обаче си е страшка.

# 332
  • Сф
Цитат
Цитат
Да? Жените имаме подсъзнателен инстинкт за съхранение на бъдещо поколение и по принцип избягват да се чифтосват с пиянки, че утре детето може да е с 2 глави.
Разсмях се искрено. Ако беше вярно, в Люлин, Надежда и Студентски град нямаше да има никаква раждаемост.
Може да е имало такъв подбор през соца, но днес почти никой не обръща внимание дали пиеш, пушиш или друсаш. Дори някои индивиди имат предпочитания към такъв тип.

# 333
  • Другата България
Цитат
Правя нарушения всеки ден и то по много.
Запушвам гаражи, спирам на инвалидни  места или в зона на аварийки. В малка квартална улица с по едно платно го запушвам. Качвам се на тротоара и майка с количка не може да мине.
Трябва да слезе и да върви срещу трамвая.
Същата авторка.
Цитат
Отивам по работа на непознат адрес в нищото. Влизам на глух паркинг и излизам на задна. Гледам в лявото огледало но не и дясното. Ударих една кола отзад. Разбих й фара.

# 334
  • France
Сузукито?

# 335
Божеее, това момиче още ли се мъчи с шофирането? Всъщност, тя мъчи нас - останалите участници на пътя🤔

# 336
  • София
С предишните си регистрации не пишеше толкова неадекватно, обаче. Много изнасилена ми е цялата история.

# 337
  • Другата България
За мен си е съвсем реална, дори плашеща.
Грам преиграване няма, именно това е плашещо.

# 338
И за мен си е зов за внимание.

# 339
Цитат
Той прави всичко , което го накарам, защото е бит доста. Няма как да позволя зъбене.
Но не ми е ясно защо трябва да повтарям- научи, изкъпи се, смени си бельото, остави телефона. Това ме вбесява.

Цитат
Удрях му шамари като по-малък. Тогава беше лигав.
От първи клас не съм го докоснала. Наказвам с думи или мълчание.

По-скоро е тъжно. 12 годишно момче, отглеждано от самотна майка.
И причината била, че е "избрала грешен донор". CloseCloseClose

# 340
И после - откъде се вземат тези счупени хора.

# 341

Не искам да коментирам в темата, че нищо хубаво не мога да кажа в момента...

# 342
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Не искам да коментирам в темата, че нищо хубаво не мога да кажа в момента...
Това от коя тема е, за Бога?

# 343
Потърси на последните 1-2 страници - https://www.bg-mamma.com/?topic=1736310.msg49296283#new

# 344
  • София
Горкото дете с такава.
Много е жалко като чуя "Нас ни биха и станахме хора". Ами не, не сте хора, насилници сте.

Общи условия

Активация на акаунт