Страшки от форума - 5

• 54 911
  • 604
  •   1
Отговори
# 555
Подкрепям мнението на Merri_An. Въпросната потребителка сме я коментирали и назад в тази тема, ако добре си спомням.

# 556
Аз не разбрах, че има предвид това. Реших, че е пропусната дума и трябва да е нещо от рода на "да ѝ върне за детето"... Помня я тази, която много държи поколението да страда.

# 557
Същата ли е, която кълнеше дъщерята на бившия, който я беше зарязал?
Ако да, та тя вече е проклела цялото бъдещо поколение на България. Все дечицата на хората кълне, леле... People Eyes

# 558
Същата ли е, която кълнеше дъщерята на бившия, който я беше зарязал?
Ако да, та тя вече е проклела цялото бъдещо поколение на България. Все дечицата на хората кълне, леле... People Eyes
Не. Друга по-възрастна потребителка.

# 559
  • France
Според мен е трол (ако е същата). В свекървенската се изказваше, че не иска снаха, която да е живяла отделно от родителите си. Как можело? Отдавна я пропускам.

# 560
Тя сигурно и девствена ще я иска.
Интересно дали наистина тя ще си избира снахата Kissing Heart

# 561
Възвишена майка на интелигентно и безкрайно възпитано дете дава рецепта за отглеждане на качествени индивиди.

Цитат
В момента сме в млък град и тук децата са малко по-добри и смирени. Има по- малко телефони, повече копане с мотиката с баба и шамарчета от родителите ако си олигофрен и се правиш на интересен.

# 562
Аз след моите, преди  35 години, не съм виждала деца да копаят,  щом  ги вижда , аферим, добро зрение. Копаха внуците на 3-4 години, за радост на околните какви смешки са.

# 563
  • София
"моето дете също хваща лесно уроки но аз сама се научих да бая. В една метална паница, желязна ( някой казват че от онези стари зелени пъници, които имахме на село) наливаш вода два три пръста после залък хляб пускаш и палиш три кибритени клечки и пускаш три въгленчета които чукваш по ръба на пъницата както се кръсти човек и казваш да се пръснат ( пукнат ) тея очи дето са …… “ Иван” …….. ( името на детето или човека който е урочасан)  урочасали го, ако е мъж да го заболи мъдото
Ако е жена да я заболи бозката ако мома да и окапе косата .
- това казваш и после
Преливаш през дръжката на вратата от водата на пъницата в ръката ти три пъти и казваш - От където дошло там отишло три пъти
След това измиваш лицето и ръцете на детето с обратното на длънта от долу на горе . И даваш да отпие три пъти . После излизаш от вънка или на прозореца и броиш от 9 до 0 дървета и изхвърляш водата или даваш на животно ако имате залъка хляб и водата да изпие пръскаш по козината на животното от тази вода .
Ако нямате печка на дърва повтаря се всичко по този начин само дето не са 3 клечки а двет вместо въгленчета . Бебето ми е на годинка и от срам да ходя всеки път при нашия баяч в селото взех че се научих и му минава"

Даже не ми се коментира Close

# 564
ScreamScreamScream
ПЪнене голямо пада с тая пЪница. Неволята учи.
Тя е полуядрен физик с този протокол на ритуала.
То е мъдо, то е чудо.
Щом може и да пишеее и публикува във форум – виждам я знахарка догодина.

# 565
  • София
И това са млади хора. Представям си какво ще стане като започнат да учат религия, вместо да ги обучават на елементарна финансова култура и здравеопазване.

# 566
Това е  в разрез с религията, което не пречи да кажа пу-пу...и на тази авторка , и на религията ,да не ме стига.
 В Биг Брадър разискват плоската земя, плоска си  е. Господарите ги раздухват.

# 567
Благодаря за тоя бисер, от сърце се смея на пъницата Grinning
Клетвите в последствие са отвратителни.
Да се надяваме, че няма да хванат дикиш, докато човек не ги изрече именно над пъница, стига да намери такава…

# 568
  • Ланкър, планините Овнерог
България
Земя като една човешка длЪн

# 569
  • FRANCE
Само не разбрах лявото или дясното мъдо и за бозката, лява или дясна трябва да заболи.

Значи ако си урочасал някого и рязко те заболи мъдо/бозка, разкрит си.

Общи условия

Активация на акаунт