Страшки от форума - 5

• 54 863
  • 604
  •   1
Отговори
# 600
  • Далечният изток
Ужасно е, да, и може да има много сериозни последици.
Но в същото време да пожелаваш на друго дете, детето на някой друг родител, да му гръмне пиратка в ръцете и да му откъсне пръстите.... Извинявай, това е брутално просто Close

Понякога две думи могат да ми сринат някого в очите. Не че която и да е от вас има много зор за моето мнение, но все пак...

# 601
Каква, мислите, вероятност има да започне да заеква например? Или да се напишква нощем?
Точно това си мислех, четейки някои мнения. Много се подценява силния страх/стрес, а такива бели може да отключи ...

# 602
  • France
Преди време един пишлигар отнесе баща ми на една пешеходна пътека и го остави инвалид. За себе си съм убедена, че това му скъси живота и затова почина 2 години по-късно. Искала съм да бъде наказан. Да чисти кенефи, да мие улици, да го зачислят санитар в някое инфекциозно отделение... но не съм искала да бъде осакатен. Трябват наказания, да. Но нечия инвалидност просто няма как да помогне

# 603
  • София
Ужасно е, да, и може да има много сериозни последици.
Но в същото време да пожелаваш на друго дете, детето на някой друг родител, да му гръмне пиратка в ръцете и да му откъсне пръстите.... Извинявай, това е брутално просто Close

Понякога две думи могат да ми сринат някого в очите. Не че която и да е от вас има много зор за моето мнение, но все пак...
Колко писане ми спести...

# 604
Цитат
В интерес на истината, постът е написан изключително грамотно като за тийнейджърка...

Това не го срещам за първи път, грамотно написан пост (коментираният пост не е написан кой знае колко грамотно) и вече коментари, пък съмнения, пък възхищения... тъжно и жалко е, та и страшно, грамотността да се счита за такава рядкост...

Общи условия

Активация на акаунт