Страшки от форума - 5

• 55 801
  • 613
  •   1
Отговори
# 600
  • Далечният изток
Ужасно е, да, и може да има много сериозни последици.
Но в същото време да пожелаваш на друго дете, детето на някой друг родител, да му гръмне пиратка в ръцете и да му откъсне пръстите.... Извинявай, това е брутално просто Close

Понякога две думи могат да ми сринат някого в очите. Не че която и да е от вас има много зор за моето мнение, но все пак...

# 601
Каква, мислите, вероятност има да започне да заеква например? Или да се напишква нощем?
Точно това си мислех, четейки някои мнения. Много се подценява силния страх/стрес, а такива бели може да отключи ...

# 602
  • France
Преди време един пишлигар отнесе баща ми на една пешеходна пътека и го остави инвалид. За себе си съм убедена, че това му скъси живота и затова почина 2 години по-късно. Искала съм да бъде наказан. Да чисти кенефи, да мие улици, да го зачислят санитар в някое инфекциозно отделение... но не съм искала да бъде осакатен. Трябват наказания, да. Но нечия инвалидност просто няма как да помогне

# 603
  • София
Ужасно е, да, и може да има много сериозни последици.
Но в същото време да пожелаваш на друго дете, детето на някой друг родител, да му гръмне пиратка в ръцете и да му откъсне пръстите.... Извинявай, това е брутално просто Close

Понякога две думи могат да ми сринат някого в очите. Не че която и да е от вас има много зор за моето мнение, но все пак...
Колко писане ми спести...

# 604
Цитат
В интерес на истината, постът е написан изключително грамотно като за тийнейджърка...

Това не го срещам за първи път, грамотно написан пост (коментираният пост не е написан кой знае колко грамотно) и вече коментари, пък съмнения, пък възхищения... тъжно и жалко е, та и страшно, грамотността да се счита за такава рядкост...

# 605
  • София
Цитат
Не обичам и котки. Нашата вътре не влиза, живее на двора, а напоследък изчезна някъде. Дано си е намерила друг дом и да не се върне!

# 606
  • София
Scream Ужас

# 607
  • Варна
Ами наистина дано си е намерила друг дом. По-добър.

П.п. И аз не обичам котки ама умишлено няма да им вредя или да натиря животното. Като си поел отговорност, носиш си я.

# 608
Ами наистина дано си е намерила друг дом. По-добър.

П.п. И аз не обичам котки ама умишлено няма да им вредя или да натиря животното. Като си поел отговорност, носиш си я.
В цитата не прочетох умишлено да иска да й  навреди. Замислих се, котката сама ли се е заселила или някой я е натрапил на човек, който не харесва котки?

# 609
У нас живеят две котки, които се самоосиновиха. Сега и трета се натиска.
Само бели правят и няма изгонване.
Добре, че са кучетата, да държат дивана в хола Simple Smile).
С три думи, разбирам я жената Simple Smile.

# 610
У нас живеят две котки, които се самоосиновиха. Сега и трета се натиска.
Само бели правят и няма изгонване.
Добре, че са кучетата, да държат дивана в хола Simple Smile).
С три думи, разбирам я жената Simple Smile.
Че каква полза има от кучета, на дивана, в хола...
От трън та на глог

# 611
Цитат
Не обичам и котки. Нашата вътре не влиза, живее на двора, а напоследък изчезна някъде. Дано си е намерила друг дом и да не се върне!

Спрете да преигравате! Това, че някой не обича котки не означава, че ги мрази и би им навредил. Всеки със здрав разум ще предпочете животно, за което не желае да се грижи, да си намери по-добро място и дом, в който е желано.

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 18:47 от krasimilo

# 612
  • София
Цитат

Спрете да преигравате! Това, че някой не обича котки не означава, че ги мрази и би им навредил. Всеки със здрав разум ще предпочете животно, за което не желае да се грижи, да си намери по-добро място и дом, в който е желано.
С тази разлика, че в случая, животното не е нейно.

# 613
  • София
То това е другата страшка - че котето е на внучката, но явно на бабата не й пречи, че внучката ще страда.
Всъщност, трябваше и това да цитирам.

Общи условия

Активация на акаунт