Разходите на етап връзка

• 20 358
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
Сега да не останете с впечатление, че съм се дала лесно 😀 и съм се юрнала да чистя. В началото идваше в седмицата по два пъти да се видим, на ресторант, на разходка.Няколко пъти му отказвах СПА уикенд, после вече като приех, той плати хотела и пари не ми е искал. И за протокола, до ден днешен идва да ме вземе и после докара до нас, не му ходя на крака 😀
А иначе аз предпочитам да сме в София, просто защото има повече опции къде да се отиде.

Дойдохме си на думата. И на фона на това  авторката пресмята колко пари е дала тя за пазаруване, той колко е оставил в ресторанта и внимава да не се окаже на минус. Скръндзата е тя, не мъжа.

# 196

Една жена която не може да направи от една къща ДОМ. Не става. Секс и пари за такси.
Както мъж който не може да изкара за насъщия.
Една девойка имах навремето. Вик ми " ..... ти почисти измий чиниите, купи хляб и налей бензин..." Пък аз и рекох. Ти булка какво ще правиш ? А тя: " ..... аз ще ти крася.....". Познай какво стана ?

Снимах си я за красота ииииии шут в добре изглеждащото дупе със се големите стегнати цици.
Услуга и направих на жената. От нищо неправене можеше да изпадне в депресия.Scream

Ама тя не му е жена.
Ако иска да му чисти и готви да предложи нещо. А той не го прави.

# 197
Е, да не забравяме все пак, че щом е мъж, колкото и да прави, все не е достатъчно и все е малко, та затова.

# 198
  • София
Жената "прави" дома, но не със слугинаж. С присъствие, с чар, с уют, с нежност, с деца и т.н.
Не с парцала.
И счупена ръка не е оправдание. Навремето оперираха на съпруга ми сухожилията на дясната ръка. 3 месеца беше със шина и железа в ръката. Другата ръка си му беше здрава. И торби носеше, и бебе бавеше (тъкмо се беше родила третата ни дъщеря), и готвеше, и с прахосмукачка минаваше, че даже се беше притеснил, че не може да се включва достатъчно адекватно, а ние, както знаете, жените сме крехки цветя, които трябва да се щадят от тежък труд, за да сме винаги свежи, красиви и усмихнати.

# 199
Значи ако някоя е държанка, не съм видяла голямо възхищение да се лее по нейн адрес, затова перифразираме и казваме, че мъжът е провайдър. Така вече е приемливо.

# 200
  • София
Авторката, колкото и да има желание, трудно ще бъде държанка с този мъж. Той е друг тип. Обича да го обгрижват него.
Държанката обичайно има ангажимент да е мила, да се поддържа, да мълчи и никога да не я боли главата. От нея не се очаква друго. И да не забременява по възможност, а на тръгване да върне всички "подаръци".
Това дали и тя го иска?

# 201
Нормално е като сте гаджета само и притичваш за едно...... и да му чисти готвиш да си поема всеки. Нали се сещаш колко излизат 7 дена почивка по морето. Ако работиш се очаква да изкарваш все пак нещо. Би било добре да те изненада с някой спа уикенд иначе.
 Хващай се към София, златна ли ти е работата в малкия град?

# 202
Какви ги приказвате.. Rolling Eyes тя нали написа, че доходите им били на едно ниво. Кви държанки, кви провайдъри ви гонят...

А на етап гаджета, мъжа трябва да покаже, да се докаже и пр. Да се види, че е влюбен, щедър, грижовен, с отношение и бла бла. Ако ще я натоварва от сега, за къв й е..

# 203
Да няма ретрограден Кирилометодий тези дни? Некои хора ич не четат.

# 204
  • София
Мая, той иска да е провайдър, но нито той се показва такъв, нито тя го предразполага.

# 205
Нищо му няма на момчето.
Такива са нравите сега.
Докато намери провайдър ще стане на 60 години.
Има нормален, средностатистически български мъж.

# 206
  • София
Това за провайдъра нещо не разбрах, имат сходни доходи, но той се очаква (или е искал?) да е провайдър. Какво става ако на жената във връзката и излезе добре платена работа и започне да печели много повече? Кой се очаква да е провайдъра? Или жената по презумпция няма да печели никога повече от съпруга?
Много счетоводство виждам в тези отношениея, всеки го е страх да не се прецака, твърде много финансови уговорки....

# 207
Няма провайдъри за всички желаещи. Авторката има възможност да създаде  дом с нормален мъж, с жилище в София  и доходи плюс добро отношение.  Тия съвети да го дои и експлоатира колкото може само лоша шега може да и изиграят.  Тя какво предлага всъщност - не са влюбени, тя няма нищо,  сигурно е хубава, но то не речено, че всяка ще успее да си монетизира хубостта.

По малко сметки да не се мине и внимание все пак да не се прецака и смело напред, друго никой не е имал като гаранция , като е започнал връзка и без това.

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 08:54 от Iris04

# 208
  • София
pimpinela, това е от първия пост - това са негови очаквания:

...  в същото време твърди, че мъжа е “провайдъра” в семейството, той трябвало да изкарва парите…

Ирис, никой не я съветва да го дои и експлоатира, а да има самоуважение и да не хуква хем да му ходи на крака, хем да му пазарува, хем да му шета и после да чака той да гледа на нея като на принцеса.

# 209
И предния път посъветвах авторката да се премести в София, за да има по-голям шанс да срещне читав мъж. Но тя продължава да си стои в малкия град като този път се разкарва до София за едното...чистене.
Тук сериозни отношения няма и няма да има.

Общи условия

Активация на акаунт