Разходите на етап връзка

• 20 408
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
Мъжът какво мнение има за евентуално семейство с теб и деца?

И с предния мъж (колега ли ти беше) смятах, че се вкопчваш, и сега смятам, че го правиш. И очевидно в неподходящи. Не те ли притеснява това, че мъж на 42 г най-дълго време се е занимавал със семейна жена? Защо - защото му било по-лесно. Това какво ти подсказва за мъжа?
На мен ми показва, че е измекяр без морал.
С такъв мъж не мога да имам отношения.

Какви нейни пари? Та те дори не живеят заедно! "Свалят" се все още. Вместо да я носи на ръце с подаръци, почивки, ала бала той я впрегнал да му слугува в неговия апартамент, че и за вноска за ипотека да подпитва. Това нормално ли ви се струва?

Тя сама се  е впрегнала за съжаление.
Че и дошла от друг град.
Една жена която не може да направи от една къща ДОМ. Не става. Секс и пари за такси.
Както мъж който не може да изкара за насъщия.
Една девойка имах навремето. Вик ми " ..... ти почисти измий чиниите, купи хляб и налей бензин..." Пък аз и рекох. Ти булка какво ще правиш ? А тя: " ..... аз ще ти крася.....". Познай какво стана ?

Снимах си я за красота ииииии шут в добре изглеждащото дупе със се големите стегнати цици.
Услуга и направих на жената. От нищо неправене можеше да изпадне в депресия.Scream

# 181
То хубаво, ама започваш да се раздаваш след като заживееш с някой. Писахме жените защо е така.
Вие мъжете все гледате да минете метър и после се чудите кой ви е срал в гащите.
Като бях млада девойка даже се виждах с момчета, които считаха за нормално дори едно кафе някъде да не  ме черпят. И на това отгоре аз да се хвана да му изчистя апартамента ли? Сериозно ли?

# 182
Ако мъжът не може да ме почерпи едно кафе на първа среща, хич няма да има следващ път. За нищо.

# 183
Ако мъжът не може да ме почерпи едно кафе на първа среща, хич няма да има следващ път. За нищо.

Като си млада и тъпа даваш шансове защото сакън ще те посочат за "меркантилна". Но тия уроци се учат в гимназията, а не на 30+ години.

# 184
То хубаво, ама започваш да се раздаваш след като заживееш с някой. Писахме жените защо е така.
Вие мъжете все гледате да минете метър и после се чудите кой ви е срал в гащите.
Като бях млада девойка даже се виждах с момчета, които считаха за нормално дори едно кафе някъде да не  ме черпят. И на това отгоре аз да се хвана да му изчистя апартамента ли? Сериозно ли?
Е пък и ти Simple Smile Къде отиде. Ясно че няма да я карам нищо да правите няколко пъти.
Ама като живее 2 седмици в моя апартамент и не е пипнала нищо.
Така да се хвърли да измие чиниите една вечер Simple Smile
Поне да се види че опитва, че имаш желание.
Нали знаеш поговорката ? Деня се познава по сутринта.
Както няма да се видиш с младежа дето не ти купува кафе на първа среща така и свестен мъж няма да те потърси ако си примък-отмък.

Въобще мъжете каквото си ги представяте.!!! Млади, умни, красиви, богати ..... мият чистят готвят ходат на 2 работи. Пък вие какво ?
Вие сте красиви ?
Може ама след 4-5 години ще те смени за 18 годишна и после рев по форумитееееее
Не ме обича вече .... ахахахахах

# 185
Ако мъжът е свестен, няма да покани жената на кафе и да се прави на скръндза.

# 186
  • Paris, France
Нищо и няма на мъжете ...... докато не станат твои Simple Smile тогава едни кусури излизат Simple Smile ахахахахахах
Та пийте си винце в компанията на мъже (чужди).  Малко така да повдигат адреналина.

Ха, за едно голо вино и мъже да ни висят на главата! С Rockstar сме си научили уроците и чужди мъже не поим. Ще си пийнем двечките. Чуждите мъже повдигат кортизол, не адреналин. Адреналина може да ни го повдигне някой млад ерген.

Излязат ли кусурите в голямо количество, не е мой. Край.

Arielle, като млади, но и не чак толкова млади даваме шансове не защото сме били тъпи, а защото сме били влюбени. В много общества е ОК и даже очаквано жената да се държи меркантилно, но като е влюбена, the sky is the limit.

А чинии нито разтребвам, нито мия като се наям. Ненавиждам да мия чинии. Последното, което искам да правя като се наям е да застана пред мивката, брррр. Мръсните чинии няма да избягат.

И без мъж мога да си готвя и да се гледам. Чинии не мия, естествено и не мия откакто се помня.

# 187
Ако мъжът е свестен, няма да покани жената на кафе и да се прави на скръндза.
Незнам не ми се вижда нормално да каниш на среща и после да врънкаш стотинки Simple Smile
Сега не всеки има пари. Но според чергата.
Кат нямаш пари в "някоя квартална кръчма"
Повечето мъже според мен на първите срещи, се пънат да покажат престиж. Скъпи ресторанти. Опери......
Нормално според мене.

# 188
  • София
И 18 годишните на са толкова тъпи вече.
Аз колкото повече остарявам, толкова повече намалявам готвенето и чистенето. Готвя и чистя само за един мъж, дето съм го родила. Пък той ми беше сготвил оня ден, като се върнах утрепана от работа. Стопи ми сърцето!

Как чужди мъже? Да си ги гледат чуждите жени. За мен само свободни.
Това пък мъж да ми пие от виното - невъзможно.

# 189
И 18 годишните на са толкова тъпи вече.
Аз колкото повече остарявам, толкова повече намалявам готвенето и чистенето. Готвя и чистя само за един мъж, дето съм го родила. Пък той ми беше сготвил оня ден, като се върнах утрепана от работа. Стопи ми сърцето!

Как чужди мъже? Да си ги гледат чуждите жени. За мен само свободни.
Това пък мъж да ми пие от виното - невъзможно.
Ехххх пак забихте в подробностите. Чужди свободни. До последно не го знеш какъв е Simple Smile
Седат на съседната маса и се усмихват Simple Smile чаровни едни такива Simple Smile
Не вярвам да ти пият от виното. Най-много ако не го кастриш с поглед на черна мамба да почерпи вино.
Още не го знаеш, че събира прането качен на стол. И ти е приятен.
ахахахахахаха
Не ги знам младите. Не им е лесно и на тях да се определят, кой какъв е.

# 190
Сега да не останете с впечатление, че съм се дала лесно 😀 и съм се юрнала да чистя. В началото идваше в седмицата по два пъти да се видим, на ресторант, на разходка.Няколко пъти му отказвах СПА уикенд, после вече като приех, той плати хотела и пари не ми е искал. И за протокола, до ден днешен идва да ме вземе и после докара до нас, не му ходя на крака 😀
А иначе аз предпочитам да сме в София, просто защото има повече опции къде да се отиде.

# 191
  • Тра-ла-ла
Както винаги ...важните и доуточняващи неща се казват от авторите след кусурнайсет страници волни съфорумски гадания и съчинения. Иначе няма да вървят темите....

Излиза, че на мъжът му няма нищо.

# 192
  • Paris, France
Сега да не останете с впечатление, че съм се дала лесно 😀 и съм се юрнала да чистя. В началото идваше в седмицата по два пъти да се видим, на ресторант, на разходка.Няколко пъти му отказвах СПА уикенд, после вече като приех, той плати хотела и пари не ми е искал. И за протокола, до ден днешен идва да ме вземе и после докара до нас, не му ходя на крака 😀
А иначе аз предпочитам да сме в София, просто защото има повече опции къде да се отиде.
Аха, ясно. И все пак се оплакваш. Да не си ходила на курсове при Ариел?

Май проблемът е, че не си точно влюбена в него.

# 193
Аааа моля, моля... Nevena... на мен "шит тестове" никога не са ми правили. Мен директно си ме цакаха с половин наем, депозит за жилище и какво ли не. Без "шит тестове" директно.
Мисля си, че Бонди очаква нещо друго, какво точно и тя не знае. Но наистина след 35 годишна възраст трябва да знаеш какъв е "пазара за гаджета".

# 194
Аааа моля, моля... Nevena... на мен "шит тестове" никога не са ми правили. Мен директно си ме цакаха с половин наем, депозит за жилище и какво ли не. Без "шит тестове" директно.
Мисля си, че Бонди очаква нещо друго, какво точно и тя не знае. Но наистина след 35 годишна възраст трябва да знаеш какъв е "пазара за гаджета".
мъжете по дизайн са направени добре.
По време на експлотацията излизат бъгове Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт