Разходите на етап връзка

• 20 370
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
Не смятам, че ме тества, явно му се вижда скъпа почивката, която самият той избра.
И за мен въпроса беше принципен, не става въпрос за конкретната сума, а затова до колко е нормално на тази възраст с такъв доход, на този етап от отношенията ни, мъж да иска съпорт за почивка за три дни.
Напълно съм наясно и смятам, че е редно, ако сме семейство, всичко  да е общо.
Те съм си и помисляла, а даже и не искам да не работя. Достатъчно много се харесвам работата, че да се откажа от нея и да разчитам някой да ми подава по някой лев.

Търси друга финансова динамика. Водил те е вече по почивки за негова сметка, нали така, вече са минали 6 месеца, не му е приятно явно, като се наложи да дадеш от твоите пари, да се държиш все едно ще ти вадят ретиниран мъдрец без упойка, не си търси принцеска. Изобщо не оставяш впечатление на някоя, дето, като роди, и ще започне да се раздава за семейството и за децата си. Т.е. да, ако не му харесва динамиката, която предлагаш отсега, няма явно да я бъде връзката ви. Ама ти и без това не го харесваш, така че не е голяма загуба

# 496
А когато някой сладур пита за вноска по ипотека на неговото собствено жилище хич не е отвратително даже е похвално?!
Мъж жена..... каква е разликата?
Паразита си е паразит.

Какво значи "паразит"?! Като сваляш една жена трябва да можеш елементарно да я изведеш някъде или ако не можеш да я поканиш у вас на вечеря. Така се прави, така се ухажват жени.
Не да й кажеш: "Виж кво мацка делиме 50 на 50, ако не ти харесва - пътя!".
Ми нищо чудно, че на тоя мухъл на авторката най-дългата му връзка е била с омъжена жена - само чук и чао. И едно кафе сигурно не е платил завалията.
Красавице Wink
Ти видя ли на коя тема съм отговорил ?
Не беша на авторката а на Nevena Virolan.

# 497
Точно по темата си говорим защото Nevena писа точно за "свалките", а не за етапа семейство.
Като се "свалите" и заживеете заедно тогава деленето 50 на 50 е нормално.
Преди това обаче си е голяма червена лампа.

# 498
  • Melmak
Е, те нали са се свалили вече. От половин година се свалят.

Тая тема ме изумява наистина. Авторката все едно е изкарала курс по счетоводство, отворила е САП-а в тях и смята ли, смята. А чувства нямааааа. Аз никъде не видях да пише нещо от рода на “харесвам го, влюбвам се, имам чувства”. Чета само за маникюри, фризьори, почивки и скъпи гащи.

# 499
Не знам коя нормална жена би имала чувства към мъж, който пита за вноска за ипотека при положение, че дори не са живяли заедно?
За мен си е точно една тъпа свалка, и то кофти свалка за мен това не е връзка.

# 500
Точно по темата си говорим защото Nevena писа точно за "свалките", а не за етапа семейство.
Тя е голяма червена лампа.
Като няма пари Петър излиза с Асан.

# 501

Тук не съм съгласна. Значи мъжете като подбират по външен вид, младост и фертилност хич не е проблем, но видиш настъпва голям проблем когато и жената поиска нещо.

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 02:06 от Arielle

# 502
  • Paris, France

Ами Петър като няма пари, какво излизане му е в главата, че и с жена? Такъв и за дружка не го искам. Като нямам пари си седя в къщи.

И да, докато Петър няма пари, животът си тече.

Представяш ли си аз да питам Петър дали иска да идем на ресторант/дискотека/Малдивите и да добавя, че ...... нямам пари? Ако аз поканя Петър, плащам.

# 503
  • Тра-ла-ла
Точно когато изкарахме мъжът стисльо и тарикат - се разказа, че взимал и връщал авторката от града й и всъщност плаща за много неща. Тъкмо изкарахте авторката златотърсачка и хоп! се оказа с 4 бона заплата. Хм...

# 504
  • Paris, France
Тъкмо изкарахте авторката златотърсачка и хоп! се оказа с 4 бона заплата. Хм...

И с 40 бона заплата може да е златотърсачка. Малко златотърсачки са бедни като църковни мишки.

Не е златотърсачка определено, ами не е влюбена. Има си нейни изисквания и това е нейно право.

# 505
Скрит текст:
очно по темата си говорим защото Nevena писа точно за "свалките", а не за етапа семейство.
[/spoiler]

Ами Петър като няма пари, какво излизане му е в главата, че и с жена? Такъв и за дружка не го искам. Като нямам пари си седя в къщи.

И да, докато Петър няма пари, животът си тече.

Представяш ли си аз да питам Петър дали иска да идем на ресторант/дискотека/Малдивите и да добавя, че ...... нямам пари? Ако аз поканя Петър, плащам.
Лично аз не си подбирам приятелите, нито жените по това дали имат или нямат пари.
Нооо всеки си има ценностна система.
Демокрация !!!

# 506
  • Paris, France
Аз също не си подбирам приятелите според финансовото им положение. Не искам "приятел", на който са му ресторанти и екскурзии в главата когато очевадно няма пари, че и да подпитва дали жената би отишла.

Обсъжданият в темата питал авторката дали ще помага с ипотеката и ден нощувка на екскурзия, която той е избрал. Това и жена да ми го каже, няма да ми е приятно.

# 507
И кво сега? Богатите също плачат?
Това си го знаехме, нямаше нужда.
Иначе - тоя форум въртите, сучете, все до парите опирате.

# 508
Скрит текст:
Здравейте, от няколко месеца имам връзка с мъж, като имаме и планове за съвместно съжителство. Интересно ми е, когато сте още на етап “несъвместно съжителство” кой, какво плаща.
Аз съм от провинцията, той живее в София, има собствено жилище там, като аз оставам при него веднъж на две седмици, за няколко дни или седмица. Когато съм при него, аз поемам домакинството, аз готвя, чистя, пазарувам, съответно аз плащам за покупките. Излизаме и на ресторант,  докато съм там поне два пъти (той плаща за ресторанта). Като равносметка горе долу е едно и също, защото обикновено ходим за обяд на ресторант, а вечер аз приготвям вечеря, купувам препарати и тн.
Понеже сме си говорили и за създаване на семейство, което означава, че трябва да се вземе и по-голямо жилище, съответно и кредит ще трябва, ме попита дали мога да поемам половината вноска от месечния кредит…
Сега предстои да отидем на почивка и той ме попита, дали ще поема една част от парите за хотела…
Та взех да се зачудвам, как е при останалите.
Искам да уточня, че и двамата взимаме горе долу едни и същи заплати. Не че не мога да дам и аз за почивката, но някак си започвам да не се чувствам жена. Все пак ние имаме повече разходи от мъжете, като елементарна подръжка, фризьор, козметика, дрехи.
А в същото време твърди, че мъжа е “провайдъра” в семейството, той трябвало да изкарва парите. Е хубаво, ама аз не съм усетила по никакъв начин това. Не сме и малки, той е на 42, аз на 35…
Не съм чела отговорите.

Бягай с 200та.
На етап гаджета е много далеч от нормалното ти да купуваш препарати за неговия апартамент в който идваш да готвиш.
Абсурд е и да те пита колко ще поемеш от хотела за почивка на която те кани.  Какъв провайдър, това е мухъл и сметкаджия.
След година две ще ти иска половината от майчинството за кредита.

Да изчезва от хоризонта.
Отиваш на море с приятелка и си караш кефа. Току виж се появил някой на 35г, който е готов да бъде Мъж и провайдър.

Аман от дърти коплексари.

# 509
Тая тема ме изумява наистина. Авторката все едно е изкарала курс по счетоводство, отворила е САП-а в тях и смята ли, смята. А чувства нямааааа. Аз никъде не видях да пише нещо от рода на “харесвам го, влюбвам се, имам чувства”. Чета само за маникюри, фризьори, почивки и скъпи гащи.

Много си лоша! Остави жената да си помечтае... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт