Разходите на етап връзка

• 20 515
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Щом 3 нощувки двойна стая в хотел ще го съборят, а взима над среднота заплата за страната...

# 91
Това вашето не връзка, а чист интерес. Аз, пък видях млада жена, която е била 10 години във връзка с мъж, който я е обгрижвал и сега си търси подобен, но този не на 100% такъв.  Не казвам, че не трябва да си защитите интересите, но вие не сте живели заедно и вече търсите изгодата... Кой плаща, кой не плаща, по колко... Нещо не го разбирам това. Да, за общи ипотеки е ясно, че трябва до се мисли разумно, но за обща почивка, при все че не сте семейство още да искаш той изяло да я плаща, малко ми нахално. Но може и аз да не съм в час нещо. Доколкото разбрах, той ти иска да платиш само едната нощувка, не  твоята половина. Факт е, че като иска по-скъпата почивка е редно той да поеме разликата или цялата.  Ако всичко това те тревожи отсега, защо да си губите времето. Или поживейте известно време и вижте как ще ви се получи.

# 92
Виждам, авторке, че си оправна жена и си усетила на къде духа вятърът. Мъжът до теб трепери случайно да не се мине с някой лев.
Твоите очаквания са мъжът да е финансова упора. Тези неща ще ти правят лошо впечатление и занапред.

Учудиха ме част от мненията на жените тук. Защо да не е грижа на семейството и фризьора и маникюра и гумите на колата. Виждала съм поддържани жени, които след като излязат по майчинство заприличват на лели, особено втората година, защото нямат вече пари. За мен това говори лошо за мъжа. Визията и на двамата е разход, който се уважава. Има моменти, в които единия ще дава повече.
За един фризьор, ако не иска да даде, или пък да поеме повечето разходи, смятай.

# 93
Грешката е във вас. Жива робиня ще сте, ако имате деца и ще ви кажа защо. Вие отсега приемате, че ще гледате детето две години, защо? То е реално бебе, ще го оставите на ясли, защото до вас е един мухльо, цар на празните приказки. 14 години, до малолетна възраст трябва да е способен да ви осигури финансово, без гък да каже, а той иска да делите разходите по почивката, ахсхааа…. Ако вие ще гледате основно детето, той трябва да може да ви предостави възможността да бъдете жена. Иначе какъв мъж е? Този се дъни още отсега. Представям си картинката, ако станете семейство - гледате него, детето и изкарвате пари. Живо робство. И да, хубавата козметика е сериозен разход.

# 94
Toзи е чувал някъде за провайдъри и сега се ослушва да не го пробуташ и  него като такъв.

# 95
Щом 3 нощувки двойна стая в хотел ще го съборят, а взима над среднота заплата за страната...

Ми, той един нормален софийски наем е почти колкото чиста средна заплата Grinning като сложи храната и сметките, и то туй му е провайдването. Вие го говорите все едно, че милиони има.

Пичът е свикнал просто да се къпе само в неделя и да яде само сандвичи. Като не плаща и наем, и то лесно се забравя колко малко е средната заплата. Абсолютно адекватно си е да си цепят (не до стотинка, де). Жената, ако друго иска ще трябва да продължи с търсенето. А тва, че бил приказвал... хората за едно еване всичко говорят.

# 96
  • София
🤨🤨 мисля че те има за златотърсачка.
Как те е питал имаш ли пари за почивка, която планувате?  Явно си мисли, че нямаш, но се натискаш той да плати, та за това тия подхвърляния.
Аз съм човек на средна възраст, който се грижи сам за всичките си разходи, ако планувам пътуване с приятел или ухажор, не си представям да ме пита дали имам пари за почивка. Щом планувам, очевидно имам... В твоя случай, явно си оставила някакво впечатление в него, че той трябва да се грижи за разходите ти, може да е заради твоите действия, а може и просто да си е такъв, мнителен и стигнат.

# 97
  • София
Ние с мъжът ми заживяхме почти веднага заедно (разбирайте седмица от започване на отношения). От тогава не делим той плаща това, аз онова или 50/50. Един път той е платил вечеря, друг път аз. И двамата пазаруваме, покриваме сметки, покриваме глезотии, но не си делим парите на негови и мои, а на общи. Все от едно място излизат за нас. Дали аз от моята карта ще платя самолетни билети и хотел, или от неговата ще платим никога не ни е правило впечатление и не сме си държали сметка. Преди да почнем връзка делихме или инцидентно някой е черпил другия.

Иначе много зависи и каква заплата взима той. Не че нещо, но едно е 3000лв за провинция и едно е за София. Наеми, разходи, развлечения - абсолютно всичко има разлика и в София определено е по-скъпо. Ние като прекарваме време в провинцията харчим по-малко при повече удоволствия, отколкото тук без да се отпускаме особено (с уточнение, че не плащаме наеми, кредити, излизаме доста по-рядко).

# 98
Човека всъщност се питам дали знае значението на думата провайдър.

Авторке, имаш си право на своите представи за връзка. Разбирам те в голяма степен.
Явно този не е такъв и ще го играете съквартиранти с екстри. За него ще са екстрите обаче.

# 99
  • Melmak
Животът не е константа и нещата се променят. Аз също мисля, че авторката изглежда малко интересчийка. Уж с добра заплата, пък сега защо да плаща това, ама фризьора скъп бил. Човек се простира според чергата си и чергата също не е константа.

С годините бюджетът не е постоянен, има възходи и спадове. Дай боже на всеки да има пари, обаче аз лично не съм родена със златна лъжичка в устата и се налага да работя доста, за да изкарвам и средна софийска заплата, според данните, които гледах в нета за доходите.
Мм също не е богаташ и той като мен се бъхти. Не мисля, че е длъжен да ми плаща фризьора, но го е правил. В началото на връзката ни сме видели много беднотия, докато си стъпим на краката. Е, аз бях на 20, сега вашия случай е друг, защото на 35 и 42 е нормално да сте финансово стабилни. Човек просто не знае какво може да му дойде на главата. И ако чака само мъжът да провайдва, лошо. Може би авторката е свикнала на такива мъже, които изкарват повече и съответно харчат повече, угаждат. Хубаво това, ама ако искаш такъв, за такъв се оглеждай. Този не е от същата порода.

И имай предвид, че животът винаги крие изненади. Казвам ти го от опит. Баща ми беше провайдър, като почина и майка ми на 60 години се учи да се бори с живота.

# 100
Той е чул, че има златотърсачки и пуска тестове дали авторката не е такава. 😂😂😂 Но не е чул явно, че златотърсачките не се хващат с някакви цървули и гарсониерата в краен квартал не е цел и на провинциалните момичета вече. Сладур!

# 101
Доста би ме притеснил фактът, че е стар ерген на 42, без нито една сериозна връзка и дълга връзка до момента.

# 102
  • Тра-ла-ла
Човек, ако е скръндза - не е нужно някой да му дава поводи за съмнение. Той вижда заплаха за паричките си навсякъде. Така е устроен мозъкът му. Дори едно сирене от 17лв ще му бръкне в душичката, щом има такова за 12лв.

# 103
Имал дълга връзка, със семейна жена. Тоест той е извлякъл само екстрите, а разходите са били за друг. За това сега  се оглежда дали не може да мине метър и тук.

# 104
Той е чул, че има златотърсачки и пуска тестове дали авторката не е такава. 😂😂😂 Но не е чул явно, че златотърсачките не се хващат с някакви цървули и гарсониерата в краен квартал не е цел и на провинциалните момичета вече. Сладур!

А каква им е целта? Претенции може да имат много, но повече в сферата на фантазиите. Авторката явно иска провайдър, но  това не значи, че като иска и и се полага.

Общи условия

Активация на акаунт