С годините бюджетът не е постоянен, има възходи и спадове. Дай боже на всеки да има пари, обаче аз лично не съм родена със златна лъжичка в устата и се налага да работя доста, за да изкарвам и средна софийска заплата, според данните, които гледах в нета за доходите.
Мм също не е богаташ и той като мен се бъхти. Не мисля, че е длъжен да ми плаща фризьора, но го е правил. В началото на връзката ни сме видели много беднотия, докато си стъпим на краката. Е, аз бях на 20, сега вашия случай е друг, защото на 35 и 42 е нормално да сте финансово стабилни. Човек просто не знае какво може да му дойде на главата. И ако чака само мъжът да провайдва, лошо. Може би авторката е свикнала на такива мъже, които изкарват повече и съответно харчат повече, угаждат. Хубаво това, ама ако искаш такъв, за такъв се оглеждай. Този не е от същата порода.
И имай предвид, че животът винаги крие изненади. Казвам ти го от опит. Баща ми беше провайдър, като почина и майка ми на 60 години се учи да се бори с живота.
Подкрепям.
Аз се чудя тука на доста от мненията.
Сори, ама защо да и плаща фризьора, козметичката или педикюра?
Аз имам почти всичко (да такъв тип съм 😀)
Имам удължения на коса, ноктопластика и тн. Да разходи са, но са мой избор. Никога не бих искала от половинката ми, да ми плаща тия глезотии.
Когато ходим на почивка и аз плащам нещо (примерно самолетните билети)
Би ми било супер неудобно той да плаща всичко а аз да си харча заплата за джобни. Но аз съм си такава. Като ходим на ресторант, той плаща а иначе храната от магазина един път аз един път той. Иначе по къщата той плаща по голямата част от разходите. Но никога не Бих искала той да плаща абсолютно всичко. Да знам че има доста жени, дето предпочитат такъв мъж и най добре и да не трябва да работят, но аз не съм от тях.
За мен е важно да си имам работното ми място и да не съм зависима от когото и да е било. Нещата се променят