Разходите на етап връзка

• 20 459
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Те се напъват, за да прикоткат жената. Тя се е хванала на готви и чисти, когато дори не живеят заедно. Та, защо да се пъне?
И ти си права, май грешката е моя…, късмет извади този, че си счупи ръката, иначе нямах такова намерение.

И ти като каква си скокнала да му помагаш? Прясно гадже. Да викне майка си, леля си, баба си. Ти вече си се представила в такава светлина и очакваш да се отнасяш с теб по друг начин. Няма как да стане.
И аз с бившия се държах така - готвех му, чистех му (нали да се покажа каква домакиня съм). Като заживяхме заедно всичко това ми излезе през носа. Не само деляхме разходите 50 на 50 ами и домакинските задължения бяха за мен. Чудничко.

# 151
Да,всъщност се замислих над това, че ако той кани на почивка, той трябва да я поеме.
Авторке, кой даде идеята за обща почивка?

# 152
Между другото, ако наистина от 6-7 месеца влачите тази 'връзка', просто няма да го бъде. Ти му ходиш на крака, секс, обгрижване и си заминаваш. Той имал връзка с омъжена... Бита карта отвсякъде.

# 153
Кой и подхвана темата за семейство, деца, кредити?

# 154
  • София
Десет страници се опитвам да си спомня как сме делили почивките с ММ като гаджета, обаче пълна мъгла. Сигурно съм участвала някак, но нямам спомен изобщо.
До първото майчинство ми беше дерт това, да участвам, да не си помисли, да не го ощетя, толкова ми е бил ума. После ми направи карта към неговата сметка и там ни е семейния бюджет.
Три нощувки обаче не са почивка, а уикенд. 100% ти прави шит тест, просто няма как да е друго.
И аз съм се пънала да домакинствам на гадже преди ММ, това е най-лошото, което може да си причини човек. Създава много проблеми, полза нито една.

# 155
Кой и подхвана темата за семейство, деца, кредити?
Той. Включително и той даде идеята за обща почивка.
Не си го изиграла правилно. Като си е счупил ръката, има друга, с която да поръча храна за вкъщи. Можеше да му помогнеш да открие и някоя чистачка да минава апартамента 1-2 пъти. Все пак, мъж на 42 години е, не е на 5 и чупенето на ръка не може да ме трогне толкова.
Права си..

# 156
Мъжът може и да е скръндзав наистина, но и авторката не пада по-долу. Купува храна и препарати, но мъжът плаща ресторантите и тя спокойна, че не се е минала.

# 157
Прочетох само първия пост. Нямам време да чета всичко.

Абсурд!
Ако съм на етап гаджета и някой ме покани някъде си, нито ще му пазарувам, нито ще му готвя, нито нищо! Та аз съм гост и следва да бъда третирана като гост! Ако ме.покани на почивка, също ще очаквам всичко да е платено. Абсурд да си харча мои си пари за нечия си почивка. Ако ще си плащам аз, ще си организирам сама, където си искам.
Абсурд да се заробя с общ кредит с някакъв си и то на тези години! Той къде е спал до 42, че няма жилище?!? И къде е спал, че е нямал семвйство до сега? Деца има ли? Що няма до сега? Нещо му има, гарантЕ! И всичко в отношението му свети в червено. Бефи краченца да бягаме!

# 158
Мъжът може и да е скръндзав наистина, но и авторката не пада по-долу. Купува храна и препарати, но мъжът плаща ресторантите и тя спокойна, че не се е минала.

Минала се е и още как защото на етап "гаджета" не е нормално да ходиш да чистиш къщата на Мунчо. Сто пъти го писаха жените тук.

# 159

Минала се е и още как защото на етап "гаджета" не е нормално да ходиш да чистиш къщата на Мунчо. Сто пъти го писаха жените тук.
Вече ме е яд, че съм го направила.

# 160
Ами то не е задължително да живееш във връзка. Можеш да си живееш сама, да си харчиш парите сама, да не чистиш на никого, а и препарати няма нужда да му купуваш. Е, няма и провайдър.

# 161
  • Paris, France
Аз искам да си работя и да съм независима, това и правя, не смятам да се увисвам на някой и да стана държанка. Но мисля, че като всяка жена очаквам от мъжа да покрива по-голямата част разходи

Удебеленото, надявам се, не им го казваш. То гали ушите на всяка дърта, скръндзава мижитурка. Няма лошо така да живееш, но не е добре да се втурваш да слугинстваш и едновременно да плащаш. Автоматично ставаш жена-парцал. Трябва да се оставиш мъжът да идва, мъжът да те търси, мъжът да те извежда. После няма лошо да плащаш почивки и да му купуваш подаръци ако искаш.

Малко си като жените от поколението на майка ми, дето работеха, домакинстваха, деца раждаха и гледаха и цялата им заплата влизаше в семейния бюджет. Трябваше да видиш на какво приличаха повечето, ама не си била родена.

Почивки осигурявам на 100% само и единствено за законния ми съпруг и децата. Като мома очаквах много повече от ресторант за да излизам с мъж.

Аз имам приятелки, които издържат мъже. Няма лошо, стига да не ги боцка. А тебе те боцка. Хайде, те са на 45+, а мъжете на 25г или 30г. Този защо да го дондуркаш?

Млада си. Един ден ще имаш дете. Моето първо се роди недоносено и хвръкнаха почти всичките ми спестявания. Не дай си Боже нещо да е болно детето! Мъжете се скатават, а на тебе ще ти трябва всяка стотинка, щото с прекрасната издръжка от 500 или 1000 лева и рехабилитация няма да можеш да платиш. Тези нощувки да те такова 40+ годишна скръндза ще ти излязат през носа. Пести си парите и си ги влагай в нещо ценно!

За цяла седмица или цял уикенд я води два пъти на ресторант. Къде мъж може да прекара седмица с млада жена срещу две вечери в ресторант, а да му пълнят хладилника, да му готвят и чистят, че и секс да му пускат? С подобни услуги стотици милиони жени изкарват прилични заплати, пенсии, че и имоти си купуват.

Ами то не е задължително да живееш във връзка. Можеш да си живееш сама, да си харчиш парите сама, да не чистиш на никого, а и препарати няма нужда да му купуваш. Е, няма и провайдър.

Ми то и сега няма провайдър. Само дето хаби бензин, шофира, готви, чисти, домакинства, прави секс с 42 годишен докато той я навива да му плаща част от новата ипотека за привилегията да я такова в жилището.

# 162
Понякога трябва предварително да си преглътнем добротата и желанието да помогнем. Както в този случай.
Голям мъж, на 42 - свободна ръка има, може да почисти криво-ляво, може да викне фирма и да почистят професионално. Храна се поръчва за минута..
Но да се вдигнете от друг град, за да му готвите и чистите, барабар с препарати, ръкавици, стирки. Пътят сама сте си го платила, за да влезете в ролята на обгрижваща глупачка. Нямам за цел да Ви обидя, самата аз много съм патила от желанието си да помагам и то все на неподходящи сметкаджии.

Ако мъж ме покани на почивка, ресторант, круиз и пр. очаквам да поеме целия масраф. Ако се появи уговорка аз да поема нещо си - аут, дотам.
Когато аз каня някого - поемам всичко.

# 163
Мъжът какво мнение има за евентуално семейство с теб и деца?
И с предния мъж (колега ли ти беше) смятах, че се вкопчваш, и сега смятам, че го правиш. И очевидно в неподходящи. Не те ли притеснява това, че мъж на 42 г най-дълго време се е занимавал със семейна жена? Защо - защото му било по-лесно. Това какво ти подсказва за мъжа?
На мен ми показва, че е измекяр без морал.
С такъв мъж не мога да имам отношения.

Какви нейни пари? Та те дори не живеят заедно! "Свалят" се все още. Вместо да я носи на ръце с подаръци, почивки, ала бала той я впрегнал да му слугува в неговия апартамент, че и за вноска за ипотека да подпитва. Това нормално ли ви се струва?

Тя сама се  е впрегнала за съжаление.
Че и дошла от друг град.

# 164
Мъжът не я е накарал да му готви и чисти, тя сама си го е решила.

Общи условия

Активация на акаунт