Разходите на етап връзка

• 20 425
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
Мъжът не я е накарал да му готви и чисти, тя сама си го е решила.

И това пак не оправдава измекярското му поведение.

# 166
  • Paris, France
Минала се е и още как защото на етап "гаджета" не е нормално да ходиш да чистиш къщата на Мунчо. Сто пъти го писаха жените тук.
Вече ме е яд, че съм го направила.

Защо те е яд?

Няма лошо да изчистиш някому, да му сготвиш, но трябва да е от сърце. Аз съм чистила и сготвила и за непознати. Не ме е яд.

Наскоро чистих нечистени по 6 месеца бани и черни кухни. С мои ръкавици и препарати. Децата са студенти и ги местят за да настанят спортисти за Олимпиадата. Стана ми мило даже, защото си спомних моята младост, студентската ми баня. Чистила съм и у възрастни съседи.

Твоят проблем е, че като много българки си възпитавана да се доказваш, да си самостоятелна, рамо до рамо с мъжа. Хубаво, но само ако си оставате рамо до рамо. За секс и връзка мъжът трябва да положи усилия.

# 167
Мога малко да поспоря кой е на далавера с тези вечери навън и пазаруване и готвене. Ако трябва наистина да издребняваме, сметката в ресторант на една двойка почти винаги е навъртяна от мъжа, за да се прави на интересен. Поръчват се скъпи алкохоли и ястия. Голяма част от жените ядат само засукана салата и чаша вино. (Плащали са ми вечери и аз съм водила мъже и приятели, почти няма изключения. Жените храна не поръчват, даже има такива, които се притесняват да ядат и се правят на интересни).
При пазаруването не можеш да купиш 2 яйца не купуваш един домат, 30гр.сирене и две супени лъжици брашно. Пазаруваш си стабилно и пълниш хладилника. Прибавяме труд, време и горивото, че му идва на крак.

Аз в тая ситуация предпочитам аз да платя ресторанта или да поръчам храна за вкъщи.

# 168
В тоз живот няма черно и бяло.
Имам приятел, който има две деца и още дели до стотинка всичко с жена си.
Няколко пъти му казвам че това е лудост.
Мене главата ще ме заболи да смятам. И ако и купя капки за нос и не ми ги плати.......
Ставам през ноща сещам се и не мога да заспя...... докато не стане сутрин да ми ги плати.
Абсурд е но има такива семейства. Тоз моя привтел вече 18 години се води с тази неговата жена.
Та да, историяте познава и "успешни" 50/50.
Лично мен .... постове като твоя ме развеселяват.
Зор за права. Искате да сте мъже Wink ахаахахахах и като станете мъже...... АААА ма то така не е хубаво.
На това мъжете му викаме .... хем сърби хем боли......
В моето семейство няма делене. Парите седят на куп в Револют и който иска си взима.
Като свършат .... всички нямат. Скоро купих нова кола и изтараших всички събрани/спестени пари. Мина през гласувнае решението. Иначе кой каквото свари плаща. Аз взимам повече пари, жената повече се занимава с готвене/чистене.
Не може да гледаш да не се минеш. Мислиш да вървиш напред. Всеки да помага, както може.
Като гледам ти се тормозиш че плащаш. Значи не е това твоя мъж. Но гледам и че правиш сметки. Тоест ти не си много по-добра.
За апартамента  просто забрави. Ще се скарате след 3 дена и какво ще правиш ?
Даже и да те има по документите , какво ще правиш? Ще го съдиш ли ?
За това е измислен брака. Жената е защитена. Взима повече от 50% от всичко при развод.
А ако ти се дават пари ? давай насам. Поне ще съм ти благодарен и ще те споменавам с добро.

П.П. Лично аз бих плащал всичко в началото на връзката. Но не се заблуждавай. Мъжете усещат,  когато ги използваш и когато ги обичаш. Личи си много. 

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 00:12 от RoninBG

# 169
Нито един от двамата не е влюбен в другия, поне така изглежда. Възрастни хора с професии и опит. Що се мъчите с връзка, в която след няколко месеца виждане извадихте тефтерите или съжалявате за една сготвена мусака?

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 00:12 от G&B

# 170
На тези възрасти няма как да са заслепени от любов. Това е присъщо на младостта, когато морето е до колене. Напълно е нормално и двамата да си правят по добре сметката и да следят за червени флагове.
Не мисля, че авторката е златотърсачка. Явно обаче е искала усилията и да се възнаградят по добре от 3 дневна почивка, която и тя ще трябва да плаща.

# 171
  • София
Невена трябва да направи курс. Ще дам пари за една почивка и само ще седя, ще слушам и ще си записвам.

# 172
  • Melmak
За 5-6 месеца сякаш нямате никакво развитие. Да сте на по 20, ок. Ама вие на тия години какво отлагате?

Разбирам авторката защо се е подлъгала да го обгрижва. Аз съм на мнението на повечето, че не е зора да се показваш каква си къщовница от ден 1. Аз самата на 20 се притеснявах, че мога да готвя, да не ме помисли мм за някоя, която само чака да гледа къща и бебе.

Обаче в случая явно й е дожаляло, че е пострадал. То не е въпроса за поръчването от ресторант, а за грижата. Като съм болна и аз мога да си поръчам супа, ама друго е мм да ми донесе чайче, да ме завие, да ме поглези малко, да помрънкам, че ми е лошо.

Иначе съм съгласна, че никой не е влюбен в другия. Търси се някаква симбиоза.

# 173
Не виждам смисъл за какво е пусната темата;
Че той не е цвете, не е. Да иска по луксозната почивка и после да я пита дали тя ще поеме една нощ, а идеята била негова.

Но и тя мисли по подобен начин, че той трябвало да влага повече пари и да плати примерно цялата екскурзия.
Явно не са един за друг.

# 174
Нито един от двамата не е влюбен в другия, поне така изглежда. Възрастни хора с професии и опит. Що се мъчите с връзка, в която след няколко месеца виждане извадихте тефтерите или съжалявате за една сготвена мусака?
Така си е. Да не се напъват. Ако им е хубаво. Здравей, здрасти секс и кой от къде е.

# 175
  • Paris, France
Невена трябва да направи курс. Ще дам пари за една почивка и само ще седя, ще слушам и ще си записвам.

А, не. Курсът трябва да го направи Arielle. Признала съм я. Може да накара мъж да и купува скъпа храна, да и плати курсове за допълнителна квалификация и докато си живее у мъжа да мрънка тука. Аз това не го мога. Но първо Кобилкина трябва да пратим при Arielle, после Bondy. А ние с тебе да си починем с чашка в ръка. Курсове не ни трябват, мъже също 🤣. Животът ни е научил. Наздраве 🥂.

Bondy, а какво харесваш в мъжа? Би ли останала с него без да ходите по ресторанти и почивки? Излизате ли с приятели? Виждаш ли се да живееш с него? Ясно е, че не ти е голямата любов.

# 176
Оф като почнете с тая "любов".
Това не са 20 годишни младежи, а хора с опит и зрялост във връзките си.
Жена на 30+ години е нормално да търси мъж, който наистина да е "провайдър", а не само на думи. Щото после ревне ли бебето и оня като каже: "Ми нямам пари или 50 на 50", тогава кво правим?
Това, че тоя не е стока всички й го казахме тя обаче продължава да си копае все едно друг мъж на планетата няма.

Nevena, писали сме едновременно. Искрено се посмях. Хич не съм умна, даже съм откровено загубена и наивна - просто изкарах късмет след толкова "греди" и аз като авторката. В противен случай и аз щях да пускам теми като нея.

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 00:35 от Arielle

# 177

А, не. Курсът трябва да го направи Arielle. Признала съм я. Може да накара мъж да и купува скъпа храна, да и плати курсове за допълнителна квалификация и докато си живее у мъжа да мрънка тука. Аз това не го мога. Но първо Кобилкина трябва да пратим при Arielle, после Bondy. А ние с тебе да си починем с чашка в ръка. Курсове не ни трябват, мъже също 🤣. Животът ни е научил. Наздраве 🥂.

Bondy, а какво харесваш в мъжа? Би ли останала с него без да ходите по ресторанти и почивки? Излизате ли с приятели? Виждаш ли се да живееш с него? Ясно е, че не ти е голямата любов.
Нищо и няма на мъжете ...... докато не станат твои Simple Smile тогава едни кусури излизат Simple Smile ахахахахахах
Та пийте си винце в компанията на мъже (чужди).  Малко така да повдигат адреналина.

# 178
  • Тра-ла-ла
Любов може да има, независимо на колко години си. И е хубаво да я има. Тъжно е, ако се смята, че е присъща само на 20 годишните.

# 179
Какво по-нормално има, когато единият е болен, другият да се погрижи за него? Изумявам се как застрашително изчезва човещината! Кой купи хляба, кой ще плати самолета... Много сте изписали, коментирахте
 ли вариант, в който жената получава по-голям доход от мъжа? И провайдърството в такъв случай.

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 00:51 от Сириус

Общи условия

Активация на акаунт