Разходите на етап връзка

• 20 403
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
Хубавата жена е като богатия мъж. Като не искате жени паразити, хващате се с грозни жени. Стандартна и работеща практика. И няма големи фенове сред мъжете, чудно защо. Жена с беден мъж се събира, обаче мъж с грозна жена - цъ. Що така?

# 511
Хубавата жена е като богатия мъж. Като не искате жени паразити, хващате се с грозни жени. Стандартна и работеща практика. И няма големи фенове сред мъжете, чудно защо. Жена с беден мъж се събира, обаче мъж с грозна жена - цъ. Що така?

Това умозаключение противоречи на реалността. Много е лесно и често се случва хубава жена да си остане сама,  до момента, в който не е вече толкова хубава.

# 512
Да не говорим, че нито богати мъже има толкова много налични, нито хубавите жени са толкова много. Средна работа са и жените, и мъжете повечето. Вчера гледах снимка на единия от братята Диневи и младоженката му - повечето жени въобще не са толкова хубави, без значение какви разходи по подръжка имат.

# 513
Хайде пак да прочетете какво съм написала. Знам, че е рано, но все пак.

# 514
Ами, има достатъчно мъже с грозни жени. Не знам къде я видя тази липса.

# 515
  • София
И кво сега? Богатите също плачат?
Това си го знаехме, нямаше нужда.
Иначе - тоя форум въртите, сучете, все до парите опирате.

Що бе. Аз в колко теми викам - жената да работи, да си развива собствените финанси, да си трупа собствени активи, просто мъжът да участва наравно в майчинство, домакинство, гледане на деца. И насреща кво? Ама как така мъжът ще взима майчинство, жената трябва да си гледа децата. Ама жената трябвало да си гледа дома. Ама как жената ще изкарва повече от мъжа, това било нетърпимо. Ми добре де, като е така, ето ви другия вариант. Жената даже работи, по собствена инициатива е отишла в дома му да обгрижва болния мъж и да домакинства, готова е две години да спре за да излезе в майчинство, ама очаква мъжът да поема по-голямата част от разходите... Сега пък била златотърсачка. Къде е угодията? Или трябва да не работи, да е тотално зависима и оставена на милостта на мъжа, за да е готов той да даде някой лев отгоре?

# 516
Добре... тия дни явно четенето е трудно.

# 517
  • София
... до колко е нормално на тази възраст с такъв доход, на този етап от отношенията ни, мъж да иска съпорт за почивка за три дни.
...

Напълно нормално и естествено, понеже нито имате връзка още (вие сте на етап "приятели с привилегии"), нито живеете заедно, нито имате планове кога ще се случи това, нито имате общо домакинство. В момента сте двама свобони индивиди на немалка възраст, които планират да отидат заедно да се позабавляват някъде и сте при равни условия (неангажирани и със сходни доходи).
Вече ако живеехте заедно, ако бяхте партньори в пълния смисъл на думата, тогава нещата можеше да стоят различно, но да очакваш от някакво гадже да ти плаща и да те издържа (особено на твоята възраст) - става леко смешно. Евентуално да търсиш някой 60-годишен богаташ, за да сте на различни етапи на възраст, финанси и т.н.

# 518

Бягай с 200та.
На етап гаджета е много далеч от нормалното ти да купуваш препарати за неговия апартамент в който идваш да готвиш.
Абсурд е и да те пита колко ще поемеш от хотела за почивка на която те кани.  Какъв провайдър, това е мухъл и сметкаджия.
След година две ще ти иска половината от майчинството за кредита.

Да изчезва от хоризонта.
Отиваш на море с приятелка и си караш кефа. Току виж се появил някой на 35г, който е готов да бъде Мъж и провайдър.

Аман от дърти коплексари.

Аха, те по морето 35 годишни чакат в редица за честта да провайдват 35 годишни средностатистически жени, търсещи Мъжа.

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 08:49 от Iris04

# 519
Добре... тия дни явно четенето е трудно.

Щото са пълни глупости, ако твърдиш, че горките грозници са ги взели, понеже останалите паразитират. Има достатъчно неосъществени златотърсачки, дето се имат за хубавки, ама не могат да намерят гостоприемник, за разлика от също толкова хубавки, или леко по-грознички или по-хубавки, които са намерили. Толкова са минимални разликите в масовата хубост, че вече е в очите на гледащия или на гледащата се в огледалото дали е по-хубава от останалите Ганки. А богаташите ни масово са с такива киборги, че всяка грозотия с малко повече амбиции и желание за паразитиране си мисли, че и тя може да е като тях.

# 520
# 521
Абе зарежете го това търсене  на провайдъри. Глупаво е идеята ти за Мъж да е провайдър.

В тоя живот мъжът, който ще те провайдва искрено и безкористно и то само до определена възраст е единствено баща ти, после ставаш голяма и не ти трябва провайдър. Провайдването винаги има някаква неприятна цена, като например, че е несигурно и временно.

# 522
... Като не искате жени паразити, хващате се с грозни жени.
Това е такъв бисер, като онзи "само защото е грозна, си мисли, че е умна" Joy или нещо подобно беше.
Така е, в напъна да се оправдае мързела и пресметливостта се раждат крилати фрази.

# 523
Що бе. Аз в колко теми викам - жената да работи, да си развива собствените финанси, да си трупа собствени активи, просто мъжът да участва наравно в майчинство, домакинство, гледане на деца. И насреща кво? Ама как така мъжът ще взима майчинство, жената трябва да си гледа децата. Ама жената трябвало да си гледа дома. Ама как жената ще изкарва повече от мъжа, това било нетърпимо. Ми добре де, като е така, ето ви другия вариант. Жената даже работи, по собствена инициатива е отишла в дома му да обгрижва болния мъж и да домакинства, готова е две години да спре за да излезе в майчинство, ама очаква мъжът да поема по-голямата част от разходите... Сега пък била златотърсачка. Къде е угодията? Или трябва да не работи, да е тотално зависима и оставена на милостта на мъжа, за да е готов той да даде някой лев отгоре?
Напълно съм съгласен с теб, че ако доходите са 50/50, т.е. няма голяма разика в полза на мъжа, всички останали дейности в семейството и по дома следва също да са 50/50. В случая обаче те не са семейство, не са едно домакинство. Честно казано не съм много сигурен точно как трябва да е разделението, но винаги съм смятал, че когато си с любимия човек е удоволствие да даваш, да споделяш с него това, което имаш, за да бъдете добре и щастливи и двамата, а не да пресмяташ дали няма да се минеш.   

Темата е доста дълга, големи бакалски сметки се направиха по-горе. Аз поне, на база дадената информация от авторката,  оставам с впечатление, че нещата откъм финансова гледна точка реално са си точно 70/30, както тя иска. Ето още една бакалска сметка, за да съм в тон с темата:Sweat Smile
- той плаща ресторантите, на каквито те ходят често;
- той плаща почивките, с изключение на последното море, което е платил 2/3;
- той ходи всеки път да я взима от градчето, после я връща - на всяко ходене това са 4 пътувания.
- осигурява подслон и терен за времето, в което тя е в София.
На свой ред тя се включва със следното:
- 1/3 море;
- основно пазарува когато е при него.
Според мен са си точно един за друг и добре са си сметнали нещата. Не мисля, че жената е меркантилна, нито "лоша", не смятам и че мъжът е такъв. Тя си получава 70-те %, той получава по-млада и вероятно привлекателна жена. Тя му е помогнала когато е бил контузен, той я развозва до градчето и обратно.

# 524
Аман от дърти коплексари.
[/quote]
Ако е на 22 да заминава да търси принцове. Ама на 35+. Да лови дърт комплекса до де може. После и дърт няма да е вземе.
За съжаление ... колко и да си млад после ставаш дърт.

Общи условия

Активация на акаунт