Обясни ми, сякаш съм на 5

• 52 833
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 660
От кога е тази мода кой колко се напрегнал, кой бил "токсичен" и т. н.? Не загубихме ли човешкото си покрай тази модерна тъпотия, имам чувството че се повтаря папагалски. Вече ми се гади като чуя или прочета кой колко се напрегнал - сякаш няма по-съществени неща...

# 661
Отдавна. Понякога избива на неочаквни места.
Продължавам да се чудя, какво значи токсичен или токсична връзка...

# 662
  • Благоевград
Токсична връзка за мен е проблемната - ревност, ограничаване, задушаване, насилие под всякаква форма.

Ако човек има около себе си токсичен човек, определено ще знае, че е такъв и няма да иска да общува с него.

# 663
  • Мадрид / София
Ако е манипулиран, може и да не знае, че партньора е токсичен и в последствие се превръща и той самия в токсичен. Но се усеща като тежка връзка и инстинктивно се стреми да избяга, но понякога обстоятелствата не позволяват, като деца или някаква друга зависимост. Не е толкова лесно да се избавиш когато е минало вече доста време. Обикновено се предава от родител на дете като модел на поведение.

# 664
По-скоро това с "напрягането" имам чувството, че е навсякъде...

# 665
  • Далечният изток
Тоест ти мислиш, че не съществуват хора, които "напрягат" други? Тоест действат им негативно?

# 666
има такива, но според мен това се дължи на стари  сериозни травми и асоциации и самозащита

# 667
Тoксична връзка е когато единия хапе другия с отровните зъби, обаче другия не иска да мре и това вдига кръвното на първия.

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 22:17 от Абуто

# 668
Сигурно защото по-логично би било да му вдига концентрацията на отровата. пък то кръвното . егати

# 669
Тиксична връзка е когато единия хапе другия с отровните зъби, обаче другия не иска да мре и това вдига кръвното на първия.
и с времето, развива зависимост към отровата

# 670
  • Далечният изток
Напротив, с времето се научава как да противодейства, за да може да живее нормално.

# 671
Не е много нормално да живееш на инат. Доста е труддоемко и напрягащо.

# 672
  • Далечният изток
Напротив, живееш спокойно. Инатът няма място там, не знам как го измисли това.

# 673
   А каква беше темата?...

# 674
обясняваме си неща . ето и на теб ти обясних

Общи условия

Активация на акаунт