Термин Август 2024 ♥ - тема 7

• 35 483
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
И от мен честито на  Twinkle и Me, Myself & I !Да са ви живи и здрави бебенцата, да спинкат и хапват добре и всичко да ви върви по мед и масло! ❤ Бързо възстановяване и чакаме подробности!

Моето седалищно бебче вчера доста болезнено ме подпираше с главичка, беше и доста активен…но явно не му обръща надолу с главата ☹

Вчера бях на ден на отворените врати в Майчин дом София и съм приятно изненадана от условията там, особено на 12ти етаж е супер. Главната акушерка също беше много любезна и приветлива, много добро впечатление ми направи.

# 616
  • София
За мен още едно предимство на 12ти етаж е, че не допускат посетители. Поне през ноември 2022 беше така, надявам се и сега да е. Точно в първите три дни, колкото е стандартния престой, на бебочето не му трябват много хора на главата. При по-дълъг период майката може да слезе до кафето долу, или паркчето пред болницата, ако иска да се види с бащата или други роднини.

# 617
Twinkle и Me, Myself & I честито! Да са ви здрави бебчетата и да си ги гушкате вкъщи скоро!

# 618
Me, Myself & I Честити принцески! Да са живи и здрави, само хубави емоции ви желая от тук нататък, а за мама бързо възстановяване! 🩷🩷

# 619
Me, Myself & I, честито и от мен! Да са ти живи и здрави и бързо възстановяване на теб! Разкажи като имаш възможност как протече всичко!

# 620
Благодаря!
Мисля че си беше нормално, не по Щарк( не съм напълно запозната, но май само Вецев и Велев оперират така ?) аз бях при др Абаджиева и шиенето продължи около 35 минути, а знам че при Щарк е по-бързо.
Да, взех самостоятелна стая, за което на този етап не съжалявам, понеже преди операцията си наредих багажа на удобно място- високите шкафчета 😄, леглото е с дистанционно, което сега в реанимация виждам колко е удобно да се изправиш, като си помогнеш с механизма.

Twinkle, честита първа рожба!!! 🌷💙💚 Бъдете здрави и много щастливи заедно! Нека всичко ви върви по вода оттук нататък! 💗

Секциото по Щарк ли беше? Взе ли си отделна стая?

Ехаа, Me, Myself & I, тази новина дойде изневиделица! Радвам се, че раждането е минало благополучно! 💚🍀 Прегръщам те и се надявам с теб много скоро да гушнеш сладките бебки! 💗💜💝🌺💞🍀🍀🍀🍀🍀🍀

# 621
  • София
Twinkle и Me, Myself & I, честити рожби! Да растат живи, здрави, послушни и много да ви радват! Heart

# 622
Туинкъл, Me, Myself & I честито и от мен! Да са ви живи и здрави! 🩵🩷🩷

# 623
Честито на родилите мами!!! Бъдете много здрави, вие и бебчетата ви и само прекрасни моменти пожелавам!!!

# 624
Честито на родилите мами!
Да са ви живи и здрави дечицата!
Да растат безгрижни и щастливи!❤

# 625
Честито, Twinkle и Me, Myself & I ! Да са ви живи и здрави бебчетата! Леко възстановяване и на вас❣

# 626
Леле започна се  Simple Smile, толкова се развълнувах, ЧЕСТИТО на Туинкъл и Me, Myself &.... силни момичета...здрави бебчета.
 Аз да не развалям атмосферата, но снощи мислех ,че ще ходим в родилното, а е рано още.
Моят човек го усешам как натиска надолу, силни болки в таза и отзад , чака ме обвзе страх ако така боли при нормално раждане. Освен това някак си е запънал кракът под ребрата ми и не мога нито седнала ,нито легнала. Слава Богу днес съм по-добре, крачето пак е горе и ме подпира , но поне надолу не ме натиска, чак сълзи ми тръгнаха снощи.
Та в този аспект пожелавам бебевалеж, само слабички контракции и приятни вести Simple Smile

# 627
Me, Myself and I честито. Да са живи и здрави принцесите и бързо възстановяване на теб. 🍀❤🎀🎀

Започна се с хубавите новинки!🥰

# 628
Twinkle, благодаря за отговорите! Пожелавам ти много леко възстановяване и безпроблемно свикване с бебче! 🍀

Me, Myself & I, не знам дали е уместно да те питам дали успя да родиш нормално...Прегледах назад какво си споделяла и съм малко съкрушена от подранилото ти раждане. От друга страна, може би са го допуснали заради разликата между двечките? Не видях да си споделяла за нея... Тъкмо наскоро бях чела как на тези прегледи + тоновете може много надеждно да прогнозират кога ще е раждането, а май се получи изненада. Искам за всички ни доносени бебета! 🍀💚❤️ Няма да си кривя душата, афектирана съм. Ще се моля с теб да са ти здравички и силни принцесите, за да може най-скоро да си ги гушнеш и да се прибетете у дома! Знам колко държиш на кърменето и от сърце ти желая да се получи с лекота! 🙏💗

На мен Вецев последния път отказа да ми измери шийката и каза, че може да се натоварвам колкото си искам. А аз последните дни си усещам корема много ниско, направо ми се отщява каквото и да е да правя. Само ходя в тоалетната през 5 минути, а то имам само 5 капки, но си мисля, че ще ми облекчи усещането за натиск. Вчера доста повече ме наболява долу костта. Ами психически не съм готова още да раждам. Нали ми даваха всички шансове да ги донося? Нали възклицават колко всичко им е наред? Аз пък ще си мрънкам, защото не искам с лека ръка да допускат раждания преди 37 гс нашите доктори.

Днес съм на фаза гладене и дано успея и с останалите неща.

Лек ден на всички! Прегръщам ви! 💗

# 629
Честити ни първите бебчета!🩵🩷🩷 Бързо възстановяване на майките и скоро да се гушкате спокойни вкъщи! 🥰

Общи условия

Активация на акаунт