Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 17

• 40 284
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
  • Галифрей
Аз си правя ежегодният маратон на сериала Елиза. Просто обожавам го толкова години го гледам и никога не ми е писвал,винаги намирам нови неща в детайлите. Завърших сезон 1 почвам сезон 2 😭 ❤

Последна редакция: сб, 24 май 2025, 23:56 от Диана Бишоп

# 736
  • Вестерос
Kak e на английски?

# 737
  • Пловдив
И аз да кажа, че версиите на Кенет Брана по Агата Кристи не ми допадат много. Нито той като Поаро. Старите „Убийството в Ориент експрес“ и „Смърт край Нил“ ми харесват много повече.

# 738
  • Варна
И аз да кажа, че версиите на Кенет Брана по Агата Кристи не ми допадат много. Нито той като Поаро. Старите „Убийството в Ориент експрес“ и „Смърт край Нил“ ми харесват много повече.
Горещо подкрепям това мнение - само като му видиш мустака на Кенет Брана...Дейвид Сушей е Поаро за мен.  А  „Призраци във Венеция“ го изгледах, без да разбера изобщо по коя книга е - после прочетох, че бил "вдъхновен"

# 739
  • Варна
Съгласна съм с вас за филмите на Кенет Брана. И по Шекспир екранизацията му не ми харесва.
Освен Дейвид Суше харесвам и Питър Устинов като Поаро.

# 740
  • Бургас
Тия нови версии по книгите на Агата Кристи са ми много скучни. Последно гледах Защо не повикаха Евънс. Едва го издържах. Добре че беше кратък.

Да, беше малко провлачен, но все пак е режисьорски дебют на Хю Лори (като изключим 2-3 епизода на д-р Хаус), както и дебют като сценарист извън скечовете му със Стивън Фрай. Така, че прощаваме му Grinning И все пак предпочитам такива версии.

А за Кенет Брана и друг път съм казвала, че ми е любимец и му прощавам всички извращения Grinning

Преди време гледах един от филмите с Питър Устинов и кой се появи в ролята на полицейския инспектор? Дейвид Суше Grinning

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 14:48 от Irene Adler

# 741
  • Вестерос
Много слаб беше за Венецията. Гледах го миналата седмица е макс.
По Нил ми хареса.

# 742
  • Варна
Първият филм на Кенет Брана ми хареса, но на другите два отново умрях от скука.  Ще прави ли още филми тоя човек. Все ме водят да го гледам на кино. Поне пуканките и колата са хубави. Laughing

# 743
Аз си правя ежегодният маратон на сериала Елиза. Просто обожавам го толкова години го гледам и никога не ми е писвал,винаги намирам нови неща в детайлите. Завърших сезон 1 почвам сезон 2 😭 ❤
Къде го гледаш? Все с лоши качество попадам на някакви само откъслечни епизоди.
И не съм го намирала с хубаво качество.

# 744
  • Галифрей
Къде го гледаш? Все с лоши качество попадам на някакви само откъслечни епизоди.
И не съм го намирала с хубаво качество.

В playtube са ги качили двата сезона . Дъщерята на Елиза не знам къде я има онлайн, но аз свалих преди доста време всички епизоди с бг аудио  преди да ги махнат от сайта.
Сега качественото не е хд но е добро, все пак е записано от телевизията.

# 745
  • На топло
Даде ми идея какво да гледам Heart
Главните герои нали са мъж и жена в реалния живот, нещо такова ми се върти в главата.

# 746
  • Галифрей
Да Витория и Алесандро са били женени, като  започват да играят Елиза и Фабрицио се влюбват женят се и имат дъщеря. След години се развеждат.
Има сега един нов период драма сериал с Витория и търся да го гледам. Изглежда доста добър.

# 747
Намерих време да изгледам така боготворения в темата "Север и юг". Ами, има защо 😂 много ме е очарова, толкова че имах ваучер за книжарница и си взех книгата.

Гледах и "Далеч от безумната тълпа", докато книгата седи изоставена на 70% в киндъла и никак не ми вървеше четенето, филма много ми хареса.

Постера на "Гордост и предразсъдъци" на Netflix не мисля че е официален, а любителски направен.

Онзи ден си мислех за "златната епоха" и ето и те помислили за мен и трейлър са пуснали 😁

# 748
  • Варна
Тежък ми се видя "Далеч от безумната тълпа". Все се чудех какво му хареса на тоя, че се ожени за него.

# 749
  • Галифрей
Дааа “ Север и Юг” класика. ❤😏

Общи условия

Активация на акаунт