Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 17

• 42 439
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Внимание, внимание, на 8.11 започва новия сезон на "За всички създания, големи и малки" по Епик Драма.

# 436
  • Варна
Внимание, внимание, на 8.11 започва новия сезон на "За всички създания, големи и малки" по Епик Драма.
Аз го гледам по коледните празници. Много ми е приятно и уютно. Само дано свърши войната.

# 437
Снощи по БНТ 1 - Булката на вятъра, биографичен (за Алма Шиндлер, съпруга на композитора Густав Малер и други). Много красива, филмът ми хареса.

# 438
  • Бургас
Тази седмица са давали доста период драми по телевизиите. Вчера даваха последната Ема с Аня Тейлър Джой. Другата Болейн и Дориан Грей също мярнах някъде. Който има търсачка на ТВ може да ги потърси.

Аз го гледам по коледните празници. Много ми е приятно и уютно. Само дано свърши войната.

О, да. Досега май всички сезони имаха коледни епизоди. Може и този да има. И войната ще свърши. Щом писателя е живял дълго след нея значи изхода за него е бил добър Blush

# 439
Нетфликс, започват да снимат сериал по "Гордост и Предразсъдъци ".

# 440
  • Пловдив
Ако направят Дарси чернокож, а Уикъм индиец няма да го преживея.

# 441
  • Галифрей
Аз видях,че снимат някакъв но щяли да направят Дарси гей. Не знам това до колко е вярно. Вижда ми се много странно да го правят това. Защо просто не си направят нов сериал не да правят поредната версия?

# 442
Точно и аз това щях да кажа, че там не се знае какво ще сътворят.
Така, че не е много за радост.
Ще видим.

# 443
Не мисля, че трябва да разсъждаваме на "ако". Ние си знаем априори, че ще го направят 😆🫣

# 444
  • Бургас
Оф, то май не е много за радване наистина. Сега направих един сърч. Нищо съществено няма като информация освен коя ще е сценаристката. Някоя си 30+ год Доли, която има 3 издадени романтични young adult романчета. Още от сега съм скептична. И като сложите факта, че ще е на Нетфликс, а не на ББС, гаранция че ще има всякакво расово и сексуално разнообразие.

Между другото онзи ден даваха по някой канал по ТВ Гордост и предразсъдъци и зомбита Grinning, който всъщност не е толкова лош ако се абстрахираш че е по книгата.

# 445
  • Варна

Между другото онзи ден даваха по някой канал по ТВ Гордост и предразсъдъци и зомбита Grinning, който всъщност не е толкова лош ако се абстрахираш че е по книгата.
Този съм го гледала и ми беше забавен. Кефеше ме как убиваха зомбита Laughing

# 446
Мен Зомбитата ми хареса много! Чак се чудих на себе си.

# 447
  • Бургас
Май тука всички го харесахме. Grinning На мен ми допадна готическия стил. И Дарси беше идин такъв... как да кажа... мрачен и недостъпен Grinning

# 448
  • Галифрей
Аз още не съм го гледала 😂  но яйде заради  вас ще го направя 😁☺

# 449
И аз не съм го гледала. Но предпочитам да убиват зомбита, отколкото Дарси да е гей?! Пак казвам нямам нищо против кой който иска да обича, но просто защо точно на тази книга да посегнат?! То бива фенфик , но чак толкова! За тази двойка съм писала, че ми е една от най-любимите и не искам да са с някого другиго.
И какво все пак, ако Дарси е гей...как ще се ожени за Елизабет?! Или Уикъм  ще е бисексуален, както сигурно и Лизи и ще си живеят като гоямо щастливо трио, за да е съвсем модерно.

Общи условия

Активация на акаунт