Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 17

• 40 389
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
В момента гледам десета серия на един нов сериал Nautilus. Базирано на книгата на Жул Верн "Двадесет хиляди левги под водата". Отначало не ми допадна особено, но с напредването на сериите, когато започнах да опознавам героите ме увлече. Имам модерна цветова нишка. Simple Smile Напомни ми малко за приключенските филми от детството ми.
https://www.imdb.com/title/tt15286302/
http://seasonvar.ru/serial-40681-Nautilus.html
* А що се отнася до мистър Дарси...вие поне може и да видите някой млад сладък британец, но аз най-вероятно ще си остана завинаги с желанието да видя Ричард в тази роля. Знам че е по-възрастен, но много ми се гледа версия с него!  Когато го видях за първи път си казах: "Ей, това е Мистър Дарси!".
Но и като мистър Торнтън е неповторим!
А знаете ли като видях Тео Джеймс за първи път, макар че не знам дали и той се счита за толкова млад, но според мен си е такъв, но както и да е... помислих си, че това е идеалния вариант за Мистър Бингли.  Такава сладка , мила муцунка има!

# 571
  • София
Ричард Армитидж ми е любимец, но си спомням финалната сцена от "Севера и Юга". Милият, такова нагласяне беше да целуне девойката с неговия дълъг нос. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 572
  • Бургас
eovin***, той Тео Джеймс всъщност си  изигра един почти Дарси персонаж в "Сандитън"! На мен си ми е любимец, но знам че тук доста хора го възприемат като "онзи, чието име не споменаваме'. Stuck Out Tongue Winking Eye , та си траех досега...

# 573
А сладък е! Аз оценявам хубавото под всякаква форма.
Важно ми е най вече таланта.
Аз Ричард го харесвам точно какъвто е. Никога не искам да се променя като вид. Ще изпадна в шок, ако го видя чипонос. Stuck Out Tongue Winking Eye
На онази финална сцена от С/Ю лично не можех да откъсна очи от неговите. Какъв
 поглед извади. Ох!! Само това гледах. Е, може и целувките да съм забелязала!! Естествено... Ох, пак ми се пригледа! Joy

# 574
  • Галифрей
Ех този Ричард обожавам и го и аз  😍 Една приятелка го беше срещнала да й разписва книгата му. Признавам завидях доста като видях тяхното селфи 😆😘
Айде сега няма лошо харесал ти е Тео ❤ и аз харесах малко Синди Паркър ( само заради Шарлот) но никога не то възприемех като някоя версия на Мистър Дарси. Имам си я цялата книжка на Сандитън на английски. В книга е малко по различен но в сериала ми ред флагваше доста. Разбирам иска да “ bad boy” 😃 с появата на мистериозният г-н Колбън нещата се промениха и той направи няколко Дарси  ходове и се радвам как се развиха нещата в по добра посока.

# 575
  • Бургас
Ех този Ричард обожавам и го и аз  😍 Една приятелка го беше срещнала да й разписва книгата му. Признавам завидях доста като видях тяхното селфи 😆😘

Ама той и книга ли имал. Еее казвайте ги тия работи. Аз пак съм изтървала.

# 576
  • Галифрей
Има дам те са няколко.
Слагам снимка с най-новата му 😘

Има я на аудио с неговият глас. ❤

# 577
  • в сърцето на един мъж...
Има дам те са няколко.
Слагам снимка с най-новата му 😘

Има я на аудио с неговият глас. ❤

Беше ходил тайно из книжарници да подписва разни екземпляри Simple Smile Много беше сладък!
Искам и аз книгата с автограф... Ама няма Sad

# 578
  • Галифрей
За съжаление да 😔, ако бяхме в UK щяхме да се наредим  на една опашка да го видим. Тайно си мечтая да го поканят на нашият комик кон 🙏

# 579
Момичета, Сиси имало трети сезон, че дори и с дублаж в playtube. Аз не знаех, взех да търся. Пуснах втори сезон, то се оказа, че май съм го гледала. И сега започнах трети.
Много ми е приятен сериали. И актьорите са много добри.

# 580
  • ENGLAND
По Коледа даваха и последния, 4-ти сезон на Сиси. Надявам се да има продължение.

# 581
  • Варна
Аз гледах последния сезон на Сиси. Много ми хареса. Малката сестра на Сиси много ме кефеше. Много си приличаха на външен вид сестрите. Добре ги бяха докарали. Мистерията около майката на Сиси беше много интересна.

# 582
  • Дивата природа
н@ flagman-bg_339866
Българският Кара Ибрахим повлиял най-силно на Робърт Егърс за образа на неговия Носферату

Бил Скарсгорд е гледал "Време разделно", описва го като "великолепен филм" и черпи вдъхновение от него!

... в ролята на зловещия граф Орлок. Ако с мустаците и смръщеното си лице жестокият вампир ви заприлича на Кара Ибрахим, изигран по незабравим начин от Йосиф Сърчаджиев, да знаете, че изобщо не е случайно. Ето какво казва Бил Скарсгорд в интервю от края на декември:

„Има един български филм, наречен Time of Violence („Време разделно“). Великолепен филм, над 4 часа дълъг, в който се разказва за България през 17-и век. И там има един образ, антагонистът във филма, който превзема планинско селище и насила сменя вярата на християните, и той е изключително жесток и страшен. Това изпълнение беше нещо, за което Робърт Егърс говори много в контекста на това кой е бил граф Орлок, когато е бил жив.“

* Интервю на Бил Скарсгорд и с Робърт Егърс отново ... на английски!!

# 583
  • Варна
Гледала съм Време разделно и е много тежък филм.

# 584
  • Бургас
Самият Егърс в интервюто казва, че Бил Скарсгард трябвало да гледа някакъв "странен съветски филм". Явно са търсили нещо от региона (нали действието на оригиналния филм се развива в Трансилвания) и са попаднали на Време разделно.

Общи условия

Активация на акаунт