С оцет в косите, с лято в душите (Немска тема 249)

• 27 245
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Ами написа , но няма значение. Ако информацията е била полезна и без това няма значение повода.
Аз вчера харесах мача, но също така харесах снимките на Мелони на г7. Много дребничка и финна сред всички големи мъже и с този розов аутфит . Италианките го могат Simple Smile

# 76
Аз доскоро не ползвах балсам, само понякога слагах маска. В един хотел имаше шампоан и балсам на Дав, пробвах и наистина косата е съвсем различна след балсама. Купих си точно Дав, много ми харесва. После зачетох, че балсамът някак запечатвал косъма, не знам колко е вярно.

# 77
Балсам  ползвам само след боядисване. Някак много мека ми стои косата от него, а това не ми харесва. Трябва да подновя оцетената терапия, всеки път като видя заглавието на темата се подканям Laughing
Гледах мача снощи с четвърт око, футбола не е моя страст.  Стана жал за шотландците. Както казва един приятел - ама пиенето им е по-хубаво. Laughing
Бибит, шапка ти свалям за толерантността и търпението.

# 78
  • Немция
Балсам при боядисана коса не трябва ли редовно да се ползва като специална грижа? Явно и без него става.

Не мога да си разреша косата добре само със шампоан, след балсам е съвсем друго. Косата ми е сравнително дълга.

И мен хвана жал към шотландците, но какво да се прави, по-силният печели. Учуди ме колко зле играха, едно свястно нападение нямаха.

# 79
Ще ви върна на банките малко.
Не плащам с токени електронно в България,
само с карта. Но данните ги обнових дистанционно оттук. Та грижи нямам.
Естествено всички гледахме мача, вълнувахме се за резултата. Шегувахме се с дъщерята да избира ергени от отбора. Спряхме се на Флориан Виртц, като най-близък по години, че Музиала не ни вдъхва доверие. Синът ни обяви за пълни расисти и всички много се забавлявахме.

# 80
Става и само с шампоан, но от тези със силикон и подобни. Аз обаче не използвам такава козметика.

Не се боядисвам и не смятам някога да го правя. Надявам се на хубава бяла коса, но май няма да ме огрее. Cry Ще съм готина фит баба с прошарена коса. Grin

Хаха, и аз забелязах, че немските момчета са нещо малко мургавички.

# 81
  • Немция
Дени, звучи забавно.
От нас най-весело си е изкарал малкия на рожденическото парти. Било е купон направо (да уточня, става дума за 12-годишни момчета).
Преди малко се прибра най-накрая(в квартала беше) Smile и от вратата извика: 5 на 1!!! Smile

Немският отбор е сравнително светъл в сравнение с френския например.
Шотландците пък нямаха нищо екзотично в отбора си, бяха една боя.

# 82
Аз се изненадах, че Neuer е още тук..гледахме го още 2010 май беше на световното.
Аз и детето залагаме на Франция да станат шампиони.

# 83
И Мюлер не е първа младост. Да видим дали ще пропуснат да го пуснат в някоя игра поне за мъничко, колкото да участва. Вчера не.
Дени това не успях аз да направя, да ги обновя дистанционно. Но има решение и това е супер.
Cиньo стискам ти палци да ти се сбъднат представите . Аз още не съм започнала да си мисля каква баба ще съм евентуално някой ден. Нещо не мога да се настроя на такива мисли.
Шотландците нямаха. Албанците и поляците имат ли ?

# 84
  • Немция
Аз смятам да съм от боядисаните баби, дай Боже. Grin Още не ми е дошло до главата, но такава ми е настройката.

Белла, коментирах шотландците първо, защото вчера ми бяха пред очите и второ- при наличие на доста миграция в Шотландия и на Острова въобще, бяха прекалено хомогенни.
Албанци, поляци- това е друга бира.

Рейна, Франция и за мен е предполагаем фаворит. Или испанците.
Но немският отбор(и футбол въобще) в момента е силен, отделно е на собствена територия, така че е възможно и той да стане шампион.

# 85
  • в сърцето на един мъж...
Хубав и изненадващ мач направиха вчера. Говорителят малко изненада публиката - като даваха съставите и докато се усети, обясни, че сме имали за пръв път от години капитан, с миграционс хинтергрун... и там спря Simple Smile Щото се усети ква глупост каза. Иначе състава им е млад, добре се представя, много хубаво играха. Чак ми стана жал за шотландците вчера Simple Smile
Бибит, шапка ти свалям за нервите Simple Smile

# 86
Аз пък ви се чудя как идвате на идеята да си мислите за баби .
Не знам какво има в Шотландия като миграция, не съм се интересувала, но не можаха изобщо да играят.

# 87
  • Немция
Синьо даде идеята за бабите, аз само коментирам моята визия за бъдещето. Wink

# 88
За мен религията е проблем, не цвета на кожата. Според футболния ни експерт, демек синът, в Шотландия в отборите играят основно англичани и чужденци, а шотландци почти няма. Колко е вярно, не знам. Основната миграция е в Англия, по-малко в Шотландия и Уелс.

# 89
  • в сърцето на един мъж...
Абе с фамилно име например МакДжин, трудно не е шотландец. Има си чисти шотландци в отбора Simple Smile Не е вярно това, че не играят

Общи условия

Активация на акаунт