Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 9-та тема

• 20 420
  • 467
  •   2
Отговори
# 195
Момичета, имам още един въпрос, ако все пак стигнем до операция, в деня на операция предполага трябва да е гладна и жажда. Как се справихте с това? Моята дъщеря е много малка, няма три години, освен това постоянно е гладна, сутрин като се събуди това е първото какво ще закусваме. Направо не знам как ще успокоявам, ако да речем операцията е на обяд.

# 196
Операциите са сутрин , все пак това са деца ...

# 197
Здравейте! На 20.11 беше операцията на сина ми и откакто сме вкъщи има много неспокоен сън нощем. Хърка, буди се, рита и се чудя това нормално ли е? Никой не ме е предупредил, а сме на контролен преглед в сряда.

# 198
Препоръки за УНГ лекар във Варна, който да направи ендоскопско изследване на 3г. дете?

# 199
За Варна мисля, че само Давидов гледа с камера през носа.

Относно жажда и глад - нямате друг избор. То си е задължително заради упойката. И вечерта беше позволено да се яде до един определен час. Абе буквално на празен стомах се ходи.
 И аз имах същите притеснения, защото моят юнак от сутринта е гладен, ама точно в този ден изкарах късмет 😄 в 8:30 ни викаха в болницата, той стана в 8, оправихме се набързо. В 10ч. го взеха за операция и в 12:30 вече позволиха да яде.

# 200
Явно е много различно при всеки и в различните болници. Моята я оперираха към 9 и не разрешаваха да яде нищо до към 19 ч. .. карахме само на вода, многооо вода ...

# 201
Здравейте! На 20.11 беше операцията на сина ми и откакто сме вкъщи има много неспокоен сън нощем. Хърка, буди се, рита и се чудя това нормално ли е? Никой не ме е предупредил, а сме на контролен преглед в сряда.
Всяко дете по-различен начин преживява операциите. Някои сънуват кошмари. Отделно лигавицата в носоглътката е все още подута и изисква се време да спадне отока и от там хъркането, вероятно усеща дискомфорт от това. Бъдете спокойна, след няколко дни вече ще е по-добре.

# 202
Някой с опит в Токуда може ли да каже как преминават там нещата?

# 203
Аз от Септември тази година. Детето ми е на 4 години и половина. Писала съм малко по-назад в темата (163 коментар). Питайте, ако нещо конкретно Ви интересува.

# 204
Аз от Септември тази година. Детето ми е на 4 години и половина. Писала съм малко по-назад в темата (163 коментар). Питайте, ако нещо конкретно Ви интересува.

Прочетох го току що и благодаря! Ще Ви пиша на лични!

# 205
Аз пак се включвам, пак е болно детето 😆 Трето разболяване след ваденето и третото с гърло и темп.

# 206
Моята пък вече четири седмици кашля като магаре 😝 ! Не е имала Т от операцията ( Март )  , но пък често има налепи по гърлото и останалите сливици 🤦 .. Общо взето , който ходи на детска е така. Вече започнах да го приживявам по- лесно 😼

# 207
Моя изкара много леко варицела , само два дена с температура, ноо след 4 дена като каза боли ме ухотоо Sad и айде антибиотик иантибиотични  капки и като цяло влачеше един жълтозелен сопол от сумати и време и накрая явно го удари в ухото, а досега не беше имаш проблем с ушите.Но и той кашля много време чисти се от храчки от тези отвратителни сополи - мразя ги Sad

# 208
Определено има някакви промени при децата. Кои добри, кои лоши.
Моето дете не беше вдигали Т от месеци, ако не и от година, а сега три пъти за три месеца. Но така ще е явно.

# 209
При нас никаква промяна няма от 26.10. Уж се изолира Мораксела, капахме АБ капки - никакъв ефект. Продължава да диша през устата, да хърка като спи, да гъгне. Явно проблема не е бил в моракселата.
За мен сливицата е там, и последния УнГ  явно не я видя.
Последния ми шанс е да пробвам с Етацид, до сега никога не сме го ползвали.
Супер много съм отчаяна.

Общи условия

Активация на акаунт