Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 9-та тема

• 20 615
  • 468
  •   1
Отговори
# 255
Много висока цена са ви казали според мен. На мен ми излезе към 800-1000 ( вече не помня ). Ходили ли сте в Софиямед на ГМ ? Аз съм доволна от докторите там ! Преди да дойде време за операцията , аз не исках да оставам в болницата , НО това е голям плюс ! Търсете с престой в болница за поне една вечер , защото понякога се налага и бърза намеса на доктор. При моята дъщеря нямаше проблем, но при детето в нашата стая, беше пълен кошмар ! Повръща толкова много пъти , наложи се да останат още там.

# 256
Във ВМА не съм платила нито една стотинка. Очаквах поне за нощувката за мен като придружител, но не. Ако бяха сложили макаричките, пак нямаше да струва нищо.

# 257
Ние в токуда също не платихме, от допълнителното здравно покриха 650 лева, които трябваше да дадем.

# 258
АК77, удобно ли е да споделите при кого е била операцията Ви?
Видях, че сте били в Софиямед(Люлин), но не открих кой доктор?
NewB Вас също искам да попитам същия въпрос.

# 259
Нашата беше във ВМА при д-р Георги Кукушев.

# 260
plamena.vylcheva 650лв, беше и на моята дъщеря в Токуда, но е вадена само 3та сливица, отделно купихме макаричките (70лв по спомен).

New B Много полезно това с надуването на ушите не го знаех, но и за моята вече е късно Simple Smile

# 261
В Люлин ходехме при доктор Душков, много доволна съм от него. Не бързаше да махаме сливица, даде ѝ шанс да се смали, но не стана. Операцията беше при доктор - Иван Йорданов на ГМ Димитров. Относно втория, съм чувала и не добри отзиви, но аз съм доволна и от него. Плюс - стаята беше супер ! Операционната чиста, подредена и с най- добрите уреди ! Минус е , че и аз присъствах на упояването , а това не ми понесе изобщо 🤐😖

# 262
В Токуда дават успиващо сиропче на децата, аз слезнах с нея до пред операционна, там я вкараха и ме викнаха да си я взема, не съм присъствала на интервенцията и слава Богу, иначе щях да побелея

# 263
Каква е тая практика навсякъде да си ги носим до операционна, да ск ги взимаме от там… Аз го заведох, беше адски стрес за мен и отказах да го взема. Направиха малко физиономия, но… Майчин дом Варна.

# 264
В токуда ги вземат заедно с леглото и можеш само до асансьора да го изпратиш. Моето се скъса да реве, защото настояха да и сложа памперс, декември беше на 2 години и 11 месеца, но близа година беше без памперс и крещеше "Аз кака". Не се съгласиха да го сложат след упойката. А тя според мен нямаше да се напишка. 12 часа без храна и вода.

# 265
Според мен е за да не се създава стрес в толкова малки деца и докато ги успи сиропчето да сме покрай тях. Мен също ме питаха дали е с памперс,  въпреки че от януари е без дневен памперс,  но беше на 2г и 8м октомври, та не протестира,  защото и да говори много не можеше Joy , но каза че не го иска де, не се напишка сух беше, след като разрешиха вода тогава пишка в тоалетната.
За мен взимането беше стрес... тя си беше изскубнала абоката и беше в кръв

# 266
И моята сама си го извади до като спеше, цялото легло стана в кръв.

# 267
Според мен е за да не се създава стрес в толкова малки деца и докато ги успи сиропчето да сме покрай тях. Мен също ме питаха дали е с памперс,  въпреки че от януари е без дневен памперс,  но беше на 2г и 8м октомври, та не протестира,  защото и да говори много не можеше Joy , но каза че не го иска де, не се напишка сух беше, след като разрешиха вода тогава пишка в тоалетната.
За мен взимането беше стрес... тя си беше изскубнала абоката и беше в кръв

Ами в нашия случай му сложиха инжекция, той се поомота, и аз трябваше на ръце да го занеса. Беше неадекватен съответно, много стрес ми беше това.

# 268
При нас ги возеха с легла, не се налагаше да я вдигам и тн. Упоиха я с райски газ и още нещо ... Анестезиолога се шегуваше , че детето сега отива на дискотека 😒 ...

# 269
При нас тази година е зле положението - трета група е. Той предните две зими почти не е боледувал. Тази зима постоянно има нещо. Сега след последната хрема, която мина бързо, ходи 7 дена на дг + бяхма на един детски рд в общ детски кът с други деца. Но не ме раЗбирайте погрешно - аз не го пазя, не е изнежен, нон стоп сме навън, не го навличам и т.н. Та от вчера не ми харесва носът му….. Дойде сега да си доспи при нас, шумно диша през носа, прихърква и подсмърча….
Единствената разлика е, че я няма сливицата (уж). Според прочетеното в нета, на организма му трябва време да свикне да боледува без този орган (при някои хора).  Ние я махнахме Юни, до Октомери не беше боледувал и после се почна…

Общи условия

Активация на акаунт