Термин февруари 2025

• 40 113
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
Аз съм утре при Славкова във Фемина, някъде прочетох че не обичала да казва пола, макар че това изобщо не ми е най-важното сега. Преди 10 дни на един преглед ми казаха без да съм питала, но все пак без каквато и да е сигурност.

# 541
Момичета, другата седмица съм на ранна фетална в Щерев. Някой който е минал по този път там?

Навсякъде чета за всякакви други места където се прави фетална, но рядко виждам за Щерев отзиви и леко се притеснявам.

# 542
Здравейте и от мен! Лека и безпроблемна бременност на всички мами. Включвам се малко късно, с първа бременност съм в 11гс.

# 543
Аз това се чудех за Славкова дали ще ми каже пола на 12 г.с. ,защото ние искаме да правим baby shower и освен да и кажа да не ми казва и да то напише на листче

# 544
MBstefanovа, супер новина💙 и аз много се надявам другата седмица на феталната да ми кажат пола, но знам, че не при всеки се вижда, особено, ако не е застанало добре човечето. Гледам да не се пренавивам, че може и да поизчакам още време, докато разбера

# 545
Момичета вие пиете ли парацетамол ако ви боли нещо? Откакто съм бременна страшно главоболие. Пила съм 4-5 пъти вече парацетамол.

# 546
  • България
Парацетамол може, но не и аналгин. Аз бях с температура няколко дни и само парацетамол ми позволиха и компреси с оцет.

# 547
Момичета вие пиете ли парацетамол ако ви боли нещо? Откакто съм бременна страшно главоболие. Пила съм 4-5 пъти вече парацетамол.

И аз взех общо 4 досега. Питах аг, може до 3 на ден, ама да не е повече от два-три дни да се пие.

# 548

И аз взех общо 4 досега. Питах аг, може до 3 на ден, ама да не е повече от два-три дни да се пие.

Аз го пия през седмица може би като ме заболи главата. Не знам от жегата ли е ама заболи ли ме не минава. Дано зимата да се опазим от вируси и да не се налага да пием нещо

# 549
Аз го пия през седмица може би като ме заболи главата. Не знам от жегата ли е ама заболи ли ме не минава. Дано зимата да се опазим от вируси и да не се налага да пием нещо

Жегата е виновна. Тази година е ужасно.

# 550
  • Варна
Аз по принцип мога да вирея на жега, обаче това лято не знам заради бременноста и задуха ли е, не мога, откачам на вън.

# 551
  • България
Говоря същото на моя и той не вярва.. А имам чувството, че ми стопява силите.

# 552
Здравейте. При някоя имало ли е отлепяне на плодния сак и как се развиха нещата ?

# 553
При мен имаше в самото начало отлепяне (май не точно на плодния сак, но си се видя отлепянето на ехографа), но си се "залепи" обратно и, да чукаме на дърво, сега всичко е наред Simple Smile

# 554
При мен имаше в самото начало отлепяне (май не точно на плодния сак, но си се видя отлепянето на ехографа), но си се "залепи" обратно и, да чукаме на дърво, сега всичко е наред Simple Smile
Имаше ли прокървяване? Пихте ли нещо?

Общи условия

Активация на акаунт