Термин февруари 2025

• 40 066
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Имаше леко, да, пия на шпа и утрогестан, но всеки случай е индивидуален и най-добре с лекар да говорите ако има притеснение Simple Smile

# 556
Имаше леко, да, пия на шпа и утрогестан, но всеки случай е индивидуален и най-добре с лекар да говорите ако има притеснение Simple Smile
Да,да,говорила съм естествено.И аз пия същото.А по колко утрогестан ви беше изписан.

# 557
И аз съм с но шпа, утрогестан, алеракт и още няколко. До момента слагам и мисля да спра, като се образува плацентата (към 16 г.с.). АГ ми каза още сега да ги спирам, но в началото, като бях с болките и зацапването, бях при друга и тя като не е свидетел и смята, че е ок и без тях. Но при мен си има специфика на формата на матката и като се уморя ме заболява, та ще си пия, не ми пречи.

Аз Утрогуттан слагам вагинално, 2×100 сутрин и вечер. Неприятно е, при мен става и течение, но каквото такова.

# 558
И аз съм с но шпа, утрогестан, алеракт и още няколко. До момента слагам и мисля да спра, като се образува плацентата (към 16 г.с.). АГ ми каза още сега да ги спирам, но в началото, като бях с болките и зацапването, бях при друга и тя като не е свидетел и смята, че е ок и без тях. Но при мен си има специфика на формата на матката и като се уморя ме заболява, та ще си пия, не ми пречи.

Аз Утрогуттан слагам вагинално, 2×100 сутрин и вечер. Неприятно е, при мен става и течение, но каквото такова.
И аз го слагах вагинално и нямах странични ефекти,но снощи прокълвих и трябва да го приемам през устата и направо не знам къде се намирам,като пияна съм
Иначе и аз съм на алеракт и но шпа.А при вас имаше ли отлепване на плодния сак,от какво беше зацапването?

# 559
Лекар ли е препоръчал през устата? Аз слагам вагинално, защото така се усвоява по-добре.

При мен имаше три пъти зацапвания, леко кафеникави, придружени с болки, като преди цикъл. Не е имало проблем с бебето или отлепяния. Накрая отидох при професор Димитров и установихме, че е заради по-нестандартна форма на матката. Каза, че е по-навътре и от там се получават болките и зацапванията. При мен се стимулира от повече ходене и натоварване, затова ходя макс 5000 крачки, секс до 12 г.с не трябва на правим. Каза, че като порасне бебето, матката ще си отиде напред и вече няма да имам такива проблеми. И в действителност- с напредване, нещата стават все по-добре.

При вас алена кръв ли е или зацапване само?

# 560
Момичета правихте ли или ще правите ли пренатест? 🤔 Ако да, на кой се спряхте ?

# 561

Аз правих основния пакет на вижън.

# 562
Vision + правих в Афродита. Бързо излязоха резултатите.

# 563
  • България
Някой правил ли е неинвазивен пренатален тест на GenePlanet в МЦ Марковс?

# 564
  • Варна
Ще правя другата седмица в Cell genetics.

# 565
Здравей, аз правих преди време с първото ми детенце на Vision, сега отново съм се басочила към тях и имам час за следващата седмица.

# 566
Аз направих в Cell genetics. Първо мислех да пропусна, на последния ми преглед репродуктивния ми препоръча тази фирма да ги разгледам, отидохме за средния пакет и накрая пуснахме най-високия. 😁
Излязоха за 7 дни точно (петък - петък), всичко е наред и знаем пола вече.

Има много фирми и различни пакети - трябва да се разгледа първо може би, аз действах малко на сляпо, макар че в крайна сметка всичко е наред и съм доволна и щастлива.

# 567
И ние направихме пренатест на Vision основен пакет в Афродита. Знаем и пола 🥰

# 568
Лекар ли е препоръчал през устата? Аз слагам вагинално, защото така се усвоява по-добре.

При мен имаше три пъти зацапвания, леко кафеникави, придружени с болки, като преди цикъл. Не е имало проблем с бебето или отлепяния. Накрая отидох при професор Димитров и установихме, че е заради по-нестандартна форма на матката. Каза, че е по-навътре и от там се получават болките и зацапванията. При мен се стимулира от повече ходене и натоварване, затова ходя макс 5000 крачки, секс до 12 г.с не трябва на правим. Каза, че като порасне бебето, матката ще си отиде напред и вече няма да имам такива проблеми. И в действителност- с напредване, нещата стават все по-добре.

При вас алена кръв ли е или зацапване само?

Ами лекарката ,да,заради прокървяването трябва през устата,иначе и аз го слагах вагинално,но бяхме една седмица на море,явно се пренатоварих и се получи отлепяне и прокървих...

# 569
Здравейте днес бях на преглед и съм малко притеснена въпреки че АГ каза че всичко си е точно. Аз съм в 9с3д на ехограф обаче го измери 8с6д при някоя от вас има ли такива разминавания и какво са ви казвали или препоръчва ли? Следващия ми час е за 13 август и тогава ще правим БХС и скрининг.

Общи условия

Активация на акаунт