Термин февруари 2025

• 40 058
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
Понякога се случва така, после наваксва

# 571
Какви са цените за различните пакети пренатални тестове в cell genetics? В сайта не са упоменати

# 572
Аз днес също бях на преглед.
Сутринта имах сравнително нормални менструални болки с разтройство. И като се шашнах, понеже винаги когато съм била в цикъл ме хваща и рядкото. 🙄
И се замислям, че днес ми е датата на цикъл... Шок. гърдите не ме болят така от тази сутрин. Вчера бях много зле. Цялото деня на легло с гадене и повръщане.
Викам, чак пък така рязко да спре всичко...
За мое щастие всичко си е наред, бие си сърчицето.
Та, аз също днес съм 8+4,но доктора измери 8+1. Каза ми, че сега е като бобче свито и не може да да измери нормално изпънато. Важното е, че огласи кабинета с ритъм 😍

# 573
Преди малко бях на втория преглед - 9гс+2д. Вече прилича на човече. Heart Лекарката каза БХС и ФМ да са в 12 седмица, така че букнах в Марковс за 14ти август. Чудя се обаче за пренаталния. Колебая се дали да не го пусна в 11та седмица, уж би трябвало вече да има достатъчно материал за пробата. Вие в коя седмица пуснахте пренаталния? Simple Smile

# 574
Преди малко бях на втория преглед - 9гс+2д. Вече прилича на човече. Heart Лекарката каза БХС и ФМ да са в 12 седмица, така че букнах в Марковс за 14ти август. Чудя се обаче за пренаталния. Колебая се дали да не го пусна в 11та седмица, уж би трябвало вече да има достатъчно материал за пробата. Вие в коя седмица пуснахте пренаталния? Simple Smile

Аз в 10

# 575
  • Варна
Аз го направих точно в 12 г.с. За 1 седмица ми излезе резултата . Ходих и на фетална морфология в 12+3 дни и ми казаха, че рано отивам , въпреки че самите те ми записаха този час на база последна менструация . Но както и да е де, пак се видя това, което трябва .

# 576
br, много странно, че са Ви казали за ранното отиване. На мен също те си ми дадоха час според ПРМ и ще съм точно в 12г.с. А дори знам, че някои ходят в 11г.с

# 577
br, много странно, че са Ви казали за ранното отиване. На мен също те си ми дадоха час според ПРМ и ще съм точно в 12г.с. А дори знам, че някои ходят в 11г.с

Дори и в 10. Аз бях в 10 и имаше достатъчно за изследване

# 578
Jakito, това за пренаталния или за феталната

# 579
Jakito, това за пренаталния или за феталната

За пренаталния. На фетална ми казаха не по рано от 12 г.с. Аз ще съм 12+3 на феталната

# 580
Jakito, защото br е написала за феталната, че в 12+3 са и казали, че е рано и затова писах, че е изненадващо

# 581
  • Варна
Аз се чудя дали правилно смятам тези г.с ? ПРМ ми е 30.04, бях на фетална на 19.07 и тя ми каза, че ако съм дошла след 2 седмици е щяло да бъде идеално . По калкулатор от интернет излизаше 12+3 дни.

# 582

Най-добре в 10та седмица!

# 583
Най-добре в 10та седмица!

Аз неинвазивните генетични пуснах точно в началото на 10та седмица, а ФМ я букнах за 11+6, защото на 12 пътуваме за около седмица и половина. Надявам се да е тамън всичко и да не съм избързала.

# 584
  • България
За неинвазивните генетични тестове след поне 10-та и до 20-та най-късно можело..

За ФМ и БХС ми го сметнаха 12г.с. и запазих за 9-ти в Марковс. Иначе ми дадоха прозорец от 11г.с. до 13+6г.с.

Общи условия

Активация на акаунт