Термин февруари 2025

• 41 357
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте момичета, записвам се и аз в темата 6 г.с. + 1 втора бременност, имам момченце на почти 8 години. Във вторник бях на преглед и докторката каза че отговаря на 6 г.с. През две седмици са прегледите, също ми препоръча този път да направя и генетично изследване заради възрастта, на 36 съм, след 32-33  год. било препоръчително.
Препоръча ми Геника и Афродита, но ще го коментираме при следващото посещение, на вас след каква възраст препоръчват пренатеста?
Този път освен киселините имам и задушени нос от почти месец на сам.
Леко бременеене на всички Blush
И моето момче е на почти 8 Simple Smile На 33 съм, насочиха ме към пренатест, но не знам къде...

# 91
  • Варна
Мен нищо за тестове не ми каза АГ-то, на 10 ти като ида ще питам. Аз съм на 37г.

# 92
Момичета понеже съм на 35г. също искам такъв тест да си направя, но като ида в Турция ще питам!

# 93
Момичета, обмисляте ли море скоро, аз ще заминавам в края на седмицата, но малко се притеснявам от жегите, тук в София изляза ли
докато е горещо и почва да ме боли глава. Имам принцеска на 5, която няма как да не заведа на море, предпочитам да е сега и септември, че юли и август са доста горещи.

# 94
Аз съм в момента на море, изкарвам 3ти ден. В общи линии влизам по 1 път цялостно, иначе само до колена. Пия си пробиотик фемин и биозин мама. За сега нямам усещане за какъвто и да е дискомфорт. Относно жегата, днес е най-топлия ден тук 28градуса, онзи ден беше 25. Има приятен вятър и не е горещо под чадър😊

# 95
Ние ще ходим средата на юли и после през септември. И двата пъти сме с компания от няколко семейства с деца и с таткото се разбрахме, че ако на мен ми е лошо ще заминат/останат само двамата с детето. Засега съм оптимист, че ще мога и аз да ида, пък времето ще покаже. Единствено ще трябва да съм казала на бъдещия батко преди това, защото обикновено влизам с него във водата и хич не изоставам в игрите, а тази година ще трябва доста по-кротко да го давам (чудех се преди кога да му кажа и установих, че преди морето е моментът) .

# 96
И аз съм на море в момента. Тук стига до 41 градуса следобед, но правим врътка да се прибираме сме 1.30-2 и после излизаме на плаж чак към 6. Много течности, разхлаждане с морска вода и не се усеща. Даже се топнах 2-3 пъти и си сменям банския да не се захване някоя бактерия, където не трябва.

# 97
Ние мислим морето да го отложим за след 12 г.с., че днес процапах пак. Уикенда ходихме до Витоша, после и до баба ми и беше жега и стоях и навън и явно от жегите, возенето в колата и резултат...
Така се надявах да отидем и в Италия (имаме за 5-9 юли), но след този уикенд и резултатът от него. Та, поне плацентата да се образува и вече да сме по-спокойни, а бебчо по-защитен. Има още 4 седмици, което е месец, така че, към.средата на юли вече ще сме ок и за море и за някое друго пътуване.
Голям оптимист съм, че всичко ще е наред, въпреки двете процапвания при мен.

# 98
  • София
Ние мислим морето да го отложим за след 12 г.с., че днес процапах пак. Уикенда ходихме до Витоша, после и до баба ми и беше жега и стоях и навън и явно от жегите, возенето в колата и резултат...
Така се надявах да отидем и в Италия (имаме за 5-9 юли), но след този уикенд и резултатът от него. Та, поне плацентата да се образува и вече да сме по-спокойни, а бебчо по-защитен. Има още 4 седмици, което е месец, така че, към.средата на юли вече ще сме ок и за море и за някое друго пътуване.
Голям оптимист съм, че всичко ще е наред, въпреки двете процапвания при мен.
Аз редовно си зацапвам, но в Испания в 5г.с. си прокървих стабилно, явно от многото обикаляне, возене и т.н.
И аз чакам 12 г.с. с нетърпение вече, защото имаме за още 2 дестинации купени полети, но добре че август и септември 😀 Засега съм се закротила, поне още 2 седмици мисля да пазя дивана Simple Smile

# 99
На мен заради зацапването ми забраниха спорт и натоварване и откакто се ограничавам не съм имала проблеми, дано повече не се случат, стискам палци и при вас всичко да отшуми.
Записах си час за първа фетална в Марковс, много ми ги препоръчаха, дано всичко е наред Simple Smile

# 100
Здравейте! Включвам се и аз в 5гс и термин около 27.02. За мен това е втора бременност. При първата преносих, поради което си мисля, че може да си имаме и мартенско бебе. Ние имаме планирано море за след 2 седмици. По принцип не обичам да стоя на слънце и във водата, та ще се пазя под чадъра. При първата бремемност ходих на всеки 2 седмици на преглед, отделно от това ходих и при трима лекари. Сега мисля да е по -лежерно и ще се следя само при един АГ. Първият преглед мина - видя се плодно сакче. След 3 седмици съм отново на преглед. След първоначалния шок, защото бебето е желано, но не беше планирано в момента, вече съм по-спокойна и уверена и с радост ще мина отново по този вълшебен път на чудото на живота.

# 101
Момчета ,аз вчера явно се преуморих на работа от стоене на крак и обикаляне , и след обяда ме заболя ниско долу . Свързах се с лекарката и тя ми каза да пия но-шпа и да мина на по-спокоен режим. За съпруга ми това значи да приключа с работата 😀

# 102
Здравейте момичета ,аз изчезнах за малко ,но бях много зле миналата седмица,освен гаденето се оказа,че и Ковид съм хванала и разбира се излязох в болнични! Тежко ми беше няколко дни и се уплаших дали всичко е наред ! Имам преглед след 2 дни на 27-ми да чуем сърчицето и вече едва издържам,че да се успокоя най-
накрая,вече ще съм 8г.с!Пих единствено парацетамол и другото ,което пия от както забременях а и преди това е витамин Д на капки и фолиева киселина,нищо друго не ми изписаха ! Изпускам ли нещо важно ,което не са ми предписали?

# 103
Момичета, като казвате зацапване какво количество имате предвид, аз си имам постоянно капчици, но са съвсем малко, като течение, не са кърваво червени, а съвсем бледи. Според двамата доктори при които ходих е нормално. В токуда съм била на прегледи не при някои незнайни, не мога да разбера сега, нормално ли е или не е?

# 104
Освен тези неща ,ми изписаха и омега на мен.
Здравейте момичета ,аз изчезнах за малко ,но бях много зле миналата седмица,освен гаденето се оказа,че и Ковид съм хванала и разбира се излязох в болнични! Тежко ми беше няколко дни и се уплаших дали всичко е наред ! Имам преглед след 2 дни на 27-ми да чуем сърчицето и вече едва издържам,че да се успокоя най-
накрая,вече ще съм 8г.с!Пих единствено парацетамол и другото ,което пия от както забременях а и преди това е витамин Д на капки и фолиева киселина,нищо друго не ми изписаха ! Изпускам ли нещо важно ,което не са ми предписали?

Общи условия

Активация на акаунт