Термин февруари 2025

• 41 560
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
О и аз съм към този въпрос. Започва вече бебешкото коремче да расте и искам отсега да хидпатирам.

Момичета, а вас постоянно ли ви болят гърдите или имате дни, в които не болят? При мен някои дни изобщо не се усещат болезнени и естествено веднага го мисля. Grin

# 151
Предният път мазах с всичко имам чувството и през самата бременност беше окей положението, но за двата дни след раждането се нацепих ужасно от много рязкото сваляне (голямо бебе и много води) и не знам дали нещо би имало ефект при толкова рязка промяна. Хубавото е, че избледняват с времето.
Все пак си купих Палмърс кокосово масло.без мирис , ще видим .

За гърдите - болят си ме - понякога по-леко, понякога повече, мисля , че е нормално да варира, не се притеснявай.

Утре съм на преглед сутринта, стискайте палци Simple Smile

# 152
Стискаме Heart
Имаше едно масло или крем Mustella, чела съм че са доста добри. Дали някой има опит?

# 153
Кокосово и какаово масло съм чела и аз, то важното е повече колко се втрива, отколкото какво. Така че хубаво масажирай.
Гърдите иначе сега по-скоро като нещо се местя по-рядко ме болят, просто така като си седя не ги усещам, но определено са порастнали малко 😁
Успех утре на прегледа! 🍀

# 154
О и аз съм към този въпрос. Започва вече бебешкото коремче да расте и искам отсега да хидпатирам.

Момичета, а вас постоянно ли ви болят гърдите или имате дни, в които не болят? При мен някои дни изобщо не се усещат болезнени и естествено веднага го мисля. Grin
здравей! При мен болките в гърдите са постоянни, но по няколко болките съвсем малко намаляват, но има дни, кога много болят.

# 155
Мен зърната доста ме болят почти постоянно. Нямам търпение да идва четвъртък и да видим колко е пораснало Heart

Момичета, а как ви е кожата? аз забелязвам, че ми е доста по-чувствителна. Ползвам гликолова киселина по принцип, но сега направо все едно ми изгаря кожата. Ще залагам май само на хидпатация и почистване на кожата. Аз имам и филър в устните и той вече леко е оттекъл Grin На моите приятелки към 6-7 месец вече цапочваше да им порасва носът, надявам се мен да ме подмине Grin

# 156
  • Варна
КРР Аз ползвам на Палмърс едно за стрии с помпа. Взех си тъми бътъра, обаче ме дразни миризмата му, а и се нанася адски трудно. Някоя варненка ако има интерес мога да и го подаря.

Кожата на лицето ми поизсъхна- спрях ретинола естествено, даже и Вит С и ниацинамида махнах от 2 седмици. Оставих тонера и крем за лице и слънцезащита. И аз съм с филър, не съм забелязала кой знае какви промени, обичайно сутрин са по- пухкави устните. А трябваше да подновявам този месец, но бременността промени плана.После хормони ще чакам да се нагласят отиде….. 😁
Не ме болят гърди. Вече и със съня съм по- добре, ставам нощем поне 2-3 пъти, но аз съм свикнала, вечер по принцип си пия много течности.
Задъхването ме мъчи мен, и миризмите. Не ми се гади и не повръщам, обаче усещам супер силно всички миризми и ми идва too Mach.
Аз съм другата седмица на лекар.
Чувствам се добре, не се притеснявам, няма особени неразположения. Държа положението 🫶.

# 157
Ще отида в аптеката тези дни и започвам да мажа, че аз съм си суетна и искам да дължа положението с външния вид хахах

Аз също мислех да подновявам разни неща по лицето, мислех да направя и една криолиполиза на брич за лятото, но...ще видим за кога ще е. Надявам се да няма много щети за поправяне хаха Каквото такова, спорт и храна всичко оправят. Иначе, аз поднови ботокс малко преди да забременея, така че поне още 3 месеца би трябвало да ме държи Grin
Не ни е лесно и на нас суетните мами. Сега, понеже си стоя основно вкъщи (хоум офис) и се чувствам като гном Grin хаха

Иначе и аз усещам много миризми, още от началото, май основно от това ми се гади. Много ми помага газираната вода, моята приятелка, която е малко по-бременна от мен, ме светна. Върши чудеса при гадене.
Иначе нямам никакви промени в настроението или да съм по-раздразнителна и т.н. Може би по-често плача на някоя сцена от филм, но аз съм така и преди МЦ, не е нещо специфично за мен. Спокойна съм като цяло, само отвреме на време ако съм стояла вкъщи няколко дена подред и започвам да се изнервям,  но това и без да съм бременна ще е така Grin 
Като цяло, мисля, че засега карам доста симпатична бременност, да се надяваме да е спокойно и занапред и да не ме треснат хормоните, като родя. Имам голям страх от следродилни депресии/психоза и т.н. Направо съм чувала ужасяващи истории...

# 158
  • Варна
То и аз щях да си оправям лицето, ама на! След бебето живот и здраве ще оправям тяло и лице 😃 . Аз съм предразположена към напълняване и ще е страшно при мен. До тук 2 кг съм нагоре.
Ъхъъъ и аз от това се плаша и гледам да не го мисля от сега. Имам една колежка имаше брутална следродилна депресия, накрая си остави детето бащата да го гледа. Другата и тя какви ли не суицидни мисли и минаваха, не знам как се отърва.
Аз мисля, че липсата на социален живот прави всичко това+бебето де. Както и да е, не искам да го мисля от сега, ще му мисля ако ми дойде до главата.

# 159
Трябва да мислим позитивно и не в тази посока и всичко ще е наред. Много важна е и подкрепата от партньора.

# 160
Мина ми прегледа, там си е човечето и расте Heart Дадоха термин 12.02. по размери (аз съм с по-дълъг цикъл, но точно така трябва да е и по моите изчисления).
Направиха ми и схема за намаляване на утрогестана, надявам се всичко да мине плавно и безпроблемно.

В края на юли съм пак на преглед като тогава вече трябва да ида с направление от ЛЛ, за да се заведе бременността, по същото време ще ходя и на фетална и БХС.
За външния вид честно казано на този етап изобщо не се притеснявам, важното е да сме здрави с човечето, после всичко ще се нагласи Simple Smile

# 161
И аз съм с термин 12.02 по онлайн календара, другия понеделник съм на преглед да видим какво се случва, иначе хич не ми е добре, сутрин редовно повръщам, нямам апетит, нищо не ми е вкусно.. гърдите вече не ми болят, просто са големи и твърди, там имам едно притеснение, имам калцирана киста на едната гърда, която е взела да ръста и доста се тревожа какво се случи там.

# 162
Момичета качвам ви снимка на продукт ,който ми препоръча приятелка и каза ,че и при двете си бремености не е имала никакви стрии ! Не съм го намерила още ,защото живея в чужбина и може би ще се наложи да го поръчам, но вие със сигурност ще го намерите по-лесно! Сега съм в 8+6г.с и от няколко дни вече ми изчезнаха симптомите, единствено ме болят гърдите и зърната са много чувствителни! Всички работят а аз сега съм вкъщи, прекарвам много време сама и не ми се отразява добре ,а за след раждането не искам да го мисля отсега! Имам преглед чак края на юли ,все искам да знам как е бебето ,но трябва да съм търпелива!

# 163
Чувала съм хубави отзиви за този продукт и мисля да го пробвам .

# 164
  • София
Aз с първото дете се мазах с био ойл, но ми се нацепиха задника и бедраха. С второто само с какаово масло и нямам нови стрии. Сега още не съм започнала да се мажа с нищо, честно казано ми е все тая дали ще стриясам или не Grinning но ще си поръчам какаово масло, де, просто кой знае с каква усърдност ще мога да се мажа.

Как сте със симптомите? Аз освен напрегнати гърди нямах нищо. В понеделник пристигнахме на море и с децата или лепнахме нещо, или се натровихме, и трите се пръснахме от повръщане целия вторник, аз чак тази сутрин се почувствах нормално. Обаче гърдите са ми се отпуснали...и се чудя сега дали всичко му е наред на това бебоче...на преглед съм на 10ти, до тогава все сме морски, а не ми се пътува до Бургас за един преглед.
Тези с напрегнатите гърди, успокойте ме моля, отпуснаха ли се вашите? От днес съм в 9+0г.с.

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 15:02 от 3vcheto

Общи условия

Активация на акаунт