Термин февруари 2025

• 39 987
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
Аз последно имах амбулаторен лист, но и трите копия останаха при АГ. Картона ми стои при акушерките. Аз освен снимки от ехографи и заключението от феталната морфология, ядруго нямам. Може би е трябвало да поискам едното копие от амбулаторните листове?

# 661
Да, на мен винаги ми дават. И сега да отидеш трябва да ти дадат копие от всичките. Хубаво е да ги имаш при себе си. Може в някакъв момент поради някаква причина да ти се наложи да смениш лекаря и е хубаво да имаш цялата история на прегледите ти.

Аз последно имах амбулаторен лист, но и трите копия останаха при АГ. Картона ми стои при акушерките. Аз освен снимки от ехографи и заключението от феталната морфология, ядруго нямам. Може би е трябвало да поискам едното копие от амбулаторните листове?

# 662
Той само последните 2 пъти пусна амбулаторни листове, преди това нищо, но както и да е, минало е. Сега не знам защо прибира третото копие, може би да е сигурен, че няма да се изгуби... Аз доскоро треперех дали всичко ще е успешно и не ми е било до това да го доказвам на работа.

# 663
Момичета слагате ли колан като шофирате? Аз бях с колан но се наложи по рязко да спра и усетих че притиска ниско долу, та се чудя как е по добре с или без?

# 664
  • Варна
Слагам колан, за сега не ми прави проблеми, но ще си нося амбулаторния лист в колата и скоро и аз май няма да слагам, поне за кратки разстояния.

# 665
  • България
Аз също слагам колан, въпреки че с времето ще е неудобно, спасява живот при катастрофи..

# 666
Аз си поръчах такова от алито:

https://www.emag.bg/sertificiran-udylzhitel-za-kolan-za-bremenni … 749/pd/DXZWVLMBM/

Мен започна много да ми пречи. Сега имам скоро да шофирам около 2500 километра и направо си е нужно.

# 667
Аз нося колан, без него е много по-опасно. Пускам линк към статия за това как трябва да се носи той безопасно при бременност (вкл има насоки за адаптери и как би следвало да се поставят) от сайт, който специално се занимава с безопасност в колата на бебета и лично аз им имам доверие:

https://kidsonboard.bg/bremenna-v-kolata-zashto-e-vazhen-kolanut/

# 668
Точно както си го представяте е,само че заедно с БХС си пускат и за прееклампсия,така че няма нужда вие да питате допълнително.
Т.е. представям си, че първо ще има преглед с ехограф (коремен предполагам) и след това ще вземат кръв за БХС.. за теста за прееклампсия допълнително ли трябва да попитам?

# 669
Момичета, тези от вас, които правиха Vision тест, за колко време ви излезе резултатът? Ние правихме тази сутрин и много се надявам да го получим тази седмица.

# 670
Момичета, тези от вас, които правиха Vision тест, за колко време ви излезе резултатът? Ние правихме тази сутрин и много се надявам да го получим тази седмица.
[/quot

Здравей,аз тъкмо се връщам от Vision теста и ми казаха следващият понеделник,че ще бъде готов.

# 671
[/quot

Здравей,аз тъкмо се връщам от Vision теста и ми казаха следващият понеделник,че ще бъде готов.

Ясно, много благодаря! В Афродита ли го правихте? Явно сме се засекли Simple Smile)

# 672

Понеделник го направих и петък ми звъннаха. В афродита го правих

# 673

Аз съм от Варна и само ми взеха кръв в удобна за мен лаборатория,но на платежното пишеше център Афродита.

[/quot

Ясно, много благодаря! В Афродита ли го правихте? Явно сме се засекли Simple Smile)

# 674
Момичетата, които са минали вече първа фетална . Може ли да ми кажете риска за изоставане в растежа как го изчисляват?

Общи условия

Активация на акаунт