Термин февруари 2025

• 39 980
  • 759
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря за споделеното мнение, Alyssa.

При нас предстои следващата седмица също при д-р Павлова. Има ли възможност за даване на кръв за БХС директно при тях или е задължително в МД?

# 736
  • София
3vcheto, утре от 19:30 съм на преглед за първи път. По телефона ми се стори много уравновесен и приятен човек. С теб може би имаме термин с разлика 3-4 дни 💙
Анонимна*, май и юни бях 2х1 циклогест,после юли само веднъж вечер. 🥰 С храненето не се разбираме много,ям само няколко неща. Преди ми се гадеше ужасно ,сега ми е мнооого тежко. Днес хапнах една лека супа ,без хляб ,без нищо и вече 7 часа ме боли стомаха все едно съм изяла цяла крава...Милея за деня ,в който ще се храня нормално. Пия ензими в помощ на храносмилането,но гледам да не е често.

Мен ще ме реже в края на януари, ако изкарам до тогава, че имам предишно преждевременно раждане Simple Smile
Много е готин доктора, супер весели прегледи имам с него и нямам търпение до следващия. Всичко гледа много подробно и смятам, че е доста адекватен по повод проблемите в бременността. Няма да съжаляваш за избора, сигурна съм Gift Heart

# 737
Хоп и ние днес след фетална. Аз съм в МЦ Фемина при д-р Славкова. Всичко ни е наред, но наистина вижда се всичко, но най-малко детайл, вкл.носна кост и т.н. При на тя видя и пола, но ни го написа на листче. Аз си знам, че е момче - и по предчувствие и по това, че още толкова рано е сигурна, но ще си направим партито и няма да отварям листчето Laughing
Аз съм вече 13+4, върви 1 седмица напред вече. 6 и нещо см. Много буйно, активно. То не беше скачане, оттласкване с крачетата, въртене, пи водичка, накрая, като дойде време да гледаме лицето и обърна гръб и падна едно почукване и побутване - не мърда това бебе, явно заспа Grin Пуснахме му доплера и взе, че се обърна хаха.

Пуснаха ми и кръв и урина, скринингът ще ми е готов другата сряда, после на 12 август разчитане чакам и в зависимост от него, ще запазвам и следващия час.

Иначе, аз гледам да спазвам режим, но някои дни направо съм си цял ден junk и после ми е гадно. Имам на ръцете вече провиснало Disappointed Relieved
Нямам търпение да стане 16 г.с ш малко до потренирам. Поне още не съм качила кг. Иначе, няма общо с началото, но взе да ми прималява на мен и да ми побеляват устните.

# 738
Благодаря за споделеното мнение, Alyssa.

При нас предстои следващата седмица също при д-р Павлова. Има ли възможност за даване на кръв за БХС директно при тях или е задължително в МД?

Може и при тях, не е проблем, просто доколкото видях разликата е 125 лв и прецених, че си заслужава разходката до МД. Simple Smile
Павлова така или иначе каза да ѝ ги пратя за разчитане ако нещо ме притесни.
Ще споделиш и при вас как е минало Simple Smile

# 739

Прегледаха ли ви  за полип?

Отхвърлиха варианта за полип,миома и хематом.
Все още си лежа в болницата вече 11 ден.
Единственото обяснение е,че съм с две матки и кървенето идва от лигавицата на втората, в която не е плода.Това при първата ми бременност го нямаше като проблем.
С човечето всичко е наред.Няма дори отлепване на плодния сак.
Лошото е,че съм на два часа път от София,а в моето състояние не е никак редно да се пътува и да се чака пред кабинети.Но ако няма подобрение ще се наложи.
Лежа и се надявам по скоро да има добра развръзка.
На мен също ми поставиха хориомон- 3 инжекции вече.Всеки беше сигурен,че ей сега като ми го бият и всичко ще приключи.Уви не!

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 07:56 от Son_i

# 740
  • Варна
И моята фетална мина днес, БХС също пуснах.
Всичко е наред с бебето, при БХС също всичко нормално. На диета съм, имам риск от развитие на гестационен диабет. Всеки месец ще ходя на ендокринолог. Бебето май е момче, чакам пренаталния да потвърди видяното днес.

# 741
Момичета много мило ми става като ви чета хубавите коментари от първата ФМ Relaxed
И аз на 08.08 съм на ФМ при др. Икономова в мед. център Фемина и нямам търпение иначе и ние чакаме момченце Blue Heart По въпроса с хапването, не съм качила килограми все още, но съм с доста по-голям апетит в сравнение с началото на бременноста.

# 742
Здравейте момичета, днес ми излезнаха резултатите от БХС и от пренатеста, всичко е ОК. Чакаме отново момченце Blue Heart

Има ли някоя мама, която се следи във Вита или ще ражда там?

Хубав ден ви желая момичета Blush

# 743
А момичетата, които се следите в МЦ Фемина и д-р Славкова - викат ли ви на рутинни прегледи за проследяване или ходите само на прегледите по пакета? На мен вчера ми направиха и картон, но не записахме следващ час, ще чакаме разчитане на скрининга и тогава. Обаче ми се стори, че ако всичко е наред, ще ме викнат чак за следващата ФМ, която е в 16 г.с. Но то реално е след 3 седмици, така че може би в самия пакет те са съчетали ФМ с рутинен преглед.

# 744
Аз днес бях в Cell genetics за пренатален тест. Сега чакам седмица и ще разбера резултатите. Simple Smile В 10та седмица (края) го правя, дано е достатъчно материала.
Аз развих цистит с ентерококова бактерия. Sad И сега се налага да пия АБ - лекарката ми изписа амоксиклав, който бил подходящ за бременни. Дано се изчисти, че е кошмар - не стига, че пишкам през 10 мин, а и ме боли, пари, едвам издържам на работа.

# 745
Момичета, и на мен ми излезе Vision пренатеста, много сме щастливи, ще имаме момиченце Heart

На 12.08 съм на фетална в Марковс, дано и там всичко е наред.

07Lucky, аз на 08.08. имам за първи път час при Дойчиновски с оглед евентуално преместване и обмислям възможността и за раждане там. Ще се радвам, ако искаш, да си пишем да споделим опит и мнения.

# 746
Момичета, и на мен ми излезе Vision пренатеста, много сме щастливи, ще имаме момиченце Heart

07Lucky, аз на 08.08. имам за първи път час при Дойчиновски с оглед евентуално преместване и обмислям възможността и за раждане там. Ще се радвам, ако искаш, да си пишем да споделим опит и мнения.

Аз съм при Дойчиновски. Добър е и най важното че имаш връзка с него. При притеснения му пишеш Simple Smile

# 747
А момичетата, които се следите в МЦ Фемина и д-р Славкова - викат ли ви на рутинни прегледи за проследяване или ходите само на прегледите по пакета? На мен вчера ми направиха и картон, но не записахме следващ час, ще чакаме разчитане на скрининга и тогава. Обаче ми се стори, че ако всичко е наред, ще ме викнат чак за следващата ФМ, която е в 16 г.с. Но то реално е след 3 седмици, така че може би в самия пакет те са съчетали ФМ с рутинен преглед.

Аз съм при Славкова във Фемина, минахме БХС и Феталната и ми запази час за 27.08 ( в 17седмица). При нормална бременност преглед 1 път месечно е достатъчно.

# 748
Привет yanbibiyan818,
Аз се следя при Кълвачева и с тази бременност.
Предишното ми раждане беше в база 1, но май база 2 я нямаше все още.
За Дойчиновски съм чувала само хубави неща Simple Smile

# 749

Аз съм при Славкова във Фемина, минахме БХС и Феталната и ми запази час за 27.08 ( в 17седмица). При нормална бременност преглед 1 път месечно е достатъчно.
Да и според пакета съм през месец, така че супер. А при нея ли мислите да раждате?

Общи условия

Активация на акаунт